Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.935
Cevap
98
Favori
364.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • son ödeme tarihinde gece 12den sonra 1 dk bile gecikmeden hemen interneti kesiyorlar.ödeme yapıldığında açılıyor.diğer firmalarda böyle birşey görmedim

  • Normal bir durum; elektriği de hemen kesiyorlar.

  • Daha dördüncü günde kesinti olmuş, sanırım başka bişey söylemeye gerek yok. Şanslısınız yine kısa sürmüş, heralde gündüz vakti oldu mesai saatlerinde. Siz asıl mesai bitiminden sonra olacak kesintileri bekleyin. Ertesi sabah iş başı yapılana kadar internet gelmez. Diğerleri gibi 7/24 çalışan bir firma değil, ondan ucuz biraz da. Cuma akşamı kesinti olursa pazartesi sabahına kadar beklemeyin gelmesini. Bu arada "kesinti olursa" demişim pardon. Düzeltiyorum "kesinti olduğunda" :) Olacak, kaçarı yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 29 Aralık 2023; 1:54:49 >
  • Ben poyrazdan kaçıp netspeede geçmiştim. Suan çok bir farkları yok. Onu da değiştireceğim. Annem poyrazdaydi. Şimdi onu comnete taşıdım. Aynı fiyattan yıllık abonelik yaptım. Poyrazla bütün bağım kesildi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 29 Aralık 2023; 10:56:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • baya saçma sapan bir firma, yeni geçiş yaptım millenicomdan ama geçiş yaptık mı yapmadık mı belli değil, verdikleri şifreyi modeme girdiğinde internet yok ama tekrar millenicom şifreleri ile girdiğimde internet aktif oluyor.

    işin ilginçi millenicom aboneliğim iptal oldu e-devletten baktım doğruladım.

    telefon ile konuşmak imkânsız papağan gibi aynı şeyler söylenip kendine kendine kapanıyor telefon. Wp'den yazdım yine aynı papağan gibi tekrar eden cümleler.

    dişimizi sıkıp üç ay beklicez yoksa 100 lira haraç vermeden olmuyormuş, bir de VDSL ise geçiş yaptığınız hattınız desteklese bile en fazla 35 mbit veriliyor sanırım geçiş yapacak paket çıkmıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jomily J kullanıcısına yanıt
    açma kapama ücreti var mı peki hocam?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karmakan kullanıcısına yanıt

    o konudaa bilgim yok.benden başka bir ücret alınmadı

  • karmakan kullanıcısına yanıt

    verdikleri pppoe şifresini modeme girdikten sonra 5 dakika kadar bekleyin. Bende de biraz geç bağlanmıştı ilk seferde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giriş bilgilerini hatalı girmekten yada vlan bilgisini 35 yapmamaktan kaynaklıda sorun yaşıyor olabilirsin.

  • 3 ay olacak kullanalı sıfırdan abonelik başlattım sürecin aşırı hızlı olması beni şaşırtmıştı. Akşam nöbete giderken başvurdum hemen mesaj geldi edevletten onayı verdim ödeme mesajı geldi ödemeyide yaptım bunların hepsi yarım saat sürdü sürmedi. 12 saatlik nöbeti bitirdim eve geldim kapıda telekom ekipleri kurdular 5 dkda girişi yaptım net var. Firmanın adını duymamla internetin bağlanması arasında 14 15 saat var :) Altyapım 1 gbps destekliyor 100 mbps fiber aldım hız testinde 120 125 mbps down 50 upload veriyor gayet memnunum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrisonOfficer -- 2 Ocak 2024; 1:57:6 >
  • @PoyrazNET


    Aktif olarak 24 Mbps hız ile PoyrazNET abonesiyim. Binamıza fiber geldi. VDSL den Fibere geçiş için izlemem gereken yol nedir? Tarifeler kısmından başvuru yaptığımda sadece başka firmadan taşıma ve yeni abonelik için başvuru bulunuyor. Online işlemlerde ise sanırım sadece daha yüksek hızlı vdsl tarifeleri gözüküyor. Fiber P75 tarifesine geçmek istiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biolog_hakan -- 2 Ocak 2024; 12:14:53 >
  • biolog_hakan kullanıcısına yanıt

    Online işlemlerden, fiber dönüşüm için destek kaydı açın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufak tefek sorunlar yaşamıştık ama gayet ilgili çıktılar sorunsuz şekilde uygun fiyata kullanıyorum, umarım hep böyle gider.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ADSL/vdsl kurulum ücreti için 750 lira çok değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok emin değilim ama o 750'nin tamamı değilse de büyük bölümü T.Telekom'a gidiyor. Zaten hattı bağlamaya gelenler de PoyrazNet'ten değiller (Poyraz dahil hiçbir alternatif ISS'te öyle teknik bir kadro zaten yok...), T.Telekom'dan geliyorlar.

  • 250 tl altındaki iss hepsi küçük işletme bunlardan düzgün hizmet alamasınız. kimi evi ofis yapmıs kimi 3-4 kişiyi geçemeyin lisans almıs küçük işletme.bu iş onlar için kolay para kazanmaktan başka birşey değil. çihazlar ya kiralık yada hizmeti başka büyük firmadan alıp işleri güçleri fatura kesmek ve komisyon olmak. yani oturduğun yerden para kazanmak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • * Firmamız 2013 yılında beri internet servis sağlayıcı hizmeti vermektedir. Son iki yıla kadar bölgesel olarak hizmet verirken son dönemde tüm ülkede Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet vermektedir. Bölgesel verdiğimiz merkez ilçemizde en büyük internet servis sağlayıcı dahil en fazla abone sayısına sahip firmayız.

    * Kendi bölgemizde iki ayrı abone başvuru ofisimiz bulunmakta ve aktif 40+ çalışan sayımız bulunuyor.

    * Kullandığımız cihazların Türkiye distribütörüyüz.

    * e-Devlet entegrasyonu ile abone başvurusunu tam etkin şekilde kullanan ilk firmayız.

    * Müşteri temsilcilerimiz aktif olarak Pazartesi'den Cumartesi gününe 09:00-01:30 saatleri arasında ve Pazar günleri 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet hem çağrı hem de Whatsapp destek hizmeti vermektedir.

    * Gelişmiş online işlem merkezi uygulamamız sayesinde bir çok işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.

    * Gelişmiş çağrı merkezi hizmetimiz ile müşteri temsilcilerine bağlanmadan 7/24 gerçekleştirebiliyorsunuz.

    * Firmamız tarafından geliştirilen üstün siber saldırı sistemini çift katmanlı mimari ile entegre ederek güvenlik sistemini ülkede hizmet veren bir çok servis sağlayıcıdan daha iyi konumda tutuyoruz.

    * Tüm bunlar dahilinde piyasa koşullarına göre uygun fiyatlı hizmete devam ediyor ve etmeye devam edeceğiz.


    Bizi kimle karıştırdığınızı tam olarak bilmiyoruz ama bizim amacımız sadece fatura kesmek değil her geçen gün kendimizi geliştirerek büyümek üzerine kurgulanmıştır. Büyük dedikleriniz içerisinde sunduğumuz bu olanakları kaç firma veriyor listelerseniz bizde eksiklerimizi görüp daha fazla gelişmek için elimizden geleni yapmaya çalışalım.





  • PoyrazNET kullanıcısına yanıt

    Yakın zamanda akşam saatlerinde sizden kaynaklanan kesintiler ve hız düşümleri yaşandı, bunlar yaşanırken ulaşıp bilgi alabileceğimiz kimse yoktu. Whatsapp'dan yazdığımız mesajlara 1-2 gün sonra cevap verildi. Elbette kendinizi geliştirmek için çalışıyorsunuzdur ancak müşteri tarafından bakılınca öyle görünmüyor, sadece söylemekle olmaz göstermeniz lazım.

  • Bizi kimle karıştırdığınızı tam olarak bilmiyoruz.


    2 tahminim var; Türknet veya Superonline  

  • mbk52 kullanıcısına yanıt

    Her firmanın olağan dışı sorun ve yoğunluk dönemleri olabilmektedir. Belirtiniz dönemde bu zaman denk geliyor. Fakat bu dönemde online işlem merkezi üzerinden abonelerimize gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Olursa olağan dışı bir süreçle karşılaşırsanız online işlem merkezimiz üzerinden hat kontrolü yapabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.