Şimdi Ara

Portföy takip programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.


    Daha önce kullandığım portföy takip programları hakkında biraz bilgi vermek ve bu tarz programları kullanan arkadaşlardan kullandıkları programlar hakkında öneri almak istedim. Öncelikle bu tarz programların amacı birden farklı varlıkların takibini kolay şekilde yapmaktır yani gelipte bankanızın uygulamasını kullanın demeyin amaç bist, fon, altın, kripto gibi birden fazla varlığı farklı farklı programlara girip takip etmek yerine tek bir yerden takip etmek. Evet takip etmek yönetmek değil.


    ParamN

    Portföy bazlı değil cüzdan bazlı uygulama. her bir varlık tipi için birden fazla cüzdan oluşturabiliyorsunuz. mesela bist için birden fazla cüzdan oluşturabilir her birini ayrı takip edebilirsiniz. ana sayfada tüm cüzdanların toplam değerini görebilir cüzdan içine girdiğiniz zaman alış maliyeti kar zarar görebilirsiniz. Kriptoları dolar üzerinen takip edip tl karşılığını görebilirsiniz. Bist, fon, döviz, kripto, emtia varlıkları mevcut. Toplam cüzdanların sadece güncel değerini gösterir maliyet kar zarar göstermez. maliyet kar zarar için cüzdanların içerisine girmeniz gerekir fakat burada da günlük kar yok. otomatik değildir admin halka arzları manuel olarak ekler ve geç gelir. Kripto cüzdanında tüm coinler yok.


    Canlı Döviz

    Porföy bazlı uygulama. Döviz emtia bist kripta varlıklarınızı tek bir portföyde görebilirsiniz. Varlıkların ayrımını yapamadığınız için takibi zordur. Birden fazla portföye ekleyerek her bir varlığı farklı portföye ekleyerek ayrım yapabilirsiniz fakat bu seferde toplam değer göremezsiniz. Portföy grafiği çok kötü yok gibi diyebiliriz. Ayarlar menüsü yok programı özelleştiremiyorsunuz

     

    Portföyüm borsa

    Potföy bazlı uygulama ve reklamlı kullanımda maksimum 2 portföy oluşturabiliyorsunuz. Bist, altın ve döviz takibi yapabileceğiniz program fon ve kripto mevcut değil. Anasayfada kar zarar varlıklar için farklı ekranlar yapmışlar fakat sadece grafikte gösteriyorlar ve en çok kar eden en çok zarar eden 10 hisseyi gösteriyor varlıklarınız çoksa bi anlam ifade etmiyor ve grafik üzerinden tıklayarak değer görüyorsunuz. Program verileri otomatik olarak yenilemiyor manuel olarak yenilemeniz gerekiyor.

     

    My Stocks Portfolio

    Portföy bazlı uygulama. Borsa, kripto takibi yapabilirsiniz. Aynı portföye iki farklı varlığı da ekleyebilir, farklı portföylere ekleyerek te portföy genel görünümden tüm portföylerin toplamlarını görebilirsiniz. Kriptoları usd olarak ekleyerek dip toplamda tl karşılığını takip edebilirisniz. Gmail üzerinden senkronizasyon yapabilir excel üzerinden önceki varlıklarınızı içeri atabilirsiniz. Ayarlar menüsünde bir hayli özelleştirme mevcut.

     

    Borsa Takip

    Portföy bazlı uygulama, Bist, gram altın, gümüş, dolar, euro ve sterlin takibi yapılabilir. Ayarlar menüsü yok denecek şekilde çok fazla özelleştiremiyorsunuz. Birden fazla portföyünüz varsa toplamlarını takip edemiyorsunuz

     

    Paramla

    Portföy bazlı uygulama. Ücretli ve 30 gün deneme sürümü mevcut. Kullanalı epey oldu çok detay hatırlayamıyorum ama gösrsel ve kullanım açısından kullandığım en kullanışlı uygulamaydı. Verileri genel ve günlük olarak ayrı ayrı takip edebiliyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam kriptoda tl değer girmeniz gerekiyordu. Yanlış hatırlıyosam düzeltin. Aylık 10 tl abonelik sistemi var. 30 gün ücretsiz deneyenler memnun kalırsa 10 tl karşlığında devam edebilir

     

    Portföy Takip

    Portföy bazlı uygulama. Her portföyün altında varlıkları ayrı ayrı görebiliyorsunuz. Anasayfada bist100 gram altın dolar euro gibi günlük kur bilgileri mevcut. Fakat ne portföyde ne de altında cüzdanlarda maliyet, kar, günlük kar gibi verileri okuyamıyorsunuz.

     

    Döviz APP

    Tek bir portföy üzerinden bist, Emtia, döviz, kripto takip edebileceğiniz uygulama. Varlıkları ayrı ayrı değil tek bir cüzdanda toplamlarını görebilirsiniz. Toplam maliyet günlük kar gibi veriler yok. Kriptoyu dolar olarak ekleyip tl karşılığını görebiliyorsunuz.








  • Emeğine sağlık, paramla en kullanışlı olanı. 10 tlnin peşine düşen yatırımcıyim demesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt

    Kripto tarafında tl değer mi giriliyordu. ben kriptodan dolayı bırakmıştım paramlayı fakat baya oldu tam hatıralayamıyorum.

  • AyBey Warlike A kullanıcısına yanıt

    Usd deger giriliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemek icin uygulama linki göremedim

  • ghostfolio – open source wealth management software
    Ghostfolio – Open Source Wealth Management Software
    https://ghostfol.io/en/start
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.