Şimdi Ara

Port tanımlama nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba millenicom'dan 8 mbit gerçek limitsiz tafie ile internet bağlattırdık ama hız problemi var. İNterneti 45-50 metre ötedeki telefon direğinden alıyoruz. Akşamları 2 mbit gündüzleri 3 mbit hız alıyoruz. Şikayet falan bıraktıktan sonra şöyle bir mesaj geldi. Port tanımlama nedir? port tanımlanmadıysa nasıl internet alıyoruz?

    İletmiş olduğunuz şikayete istinaden abonelik bilgileriniz kontrol edilmiştir. Yaşamış olduğunuz bağlantı problemi ile ilgili 09.09.2017 tarihinde arıza kaydı açılmış olarak görülmektedir. Yaşanılan arızanın port tanımlaması kaynaklı olduğu tespit edilmiştir. Oluşturulan arıza kaydınız için işlemler devam etmekte olup alt yapı operatörünün port tanımlama işlemi beklenmektedir. İşlemleriniz tamamlandıktan sonra size bilgi verilecektir.

    Port tanımlama nedir?



    Port tanımlama nedir?

    Port tanımlama nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togiee -- 13 Eylül 2017; 10:34:17 >







  • Portunda arıza var sanirim. Port değiştirebilirler ama su durumda zaten degerlerin cok kötü. Bu degerler ile 4 den yukari alamazsın. İnsallah port değiştiğinde duzelir sorunun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

    Portunda arıza var sanirim. Port değiştirebilirler ama su durumda zaten degerlerin cok kötü. Bu degerler ile 4 den yukari alamazsın. İnsallah port değiştiğinde duzelir sorunun..

    SNR'yi hatırlamıyorum ama 47 hat zayıflaması ile 6 mbit almıştım daha önce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.