Şimdi Ara

polis aracı çekti sonra neler oldu aracıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son zamanlarda motoru soğukken kalkışta sanki içerden tup tup tup diye bir ses geliyor. vuruntu gibi. boşta çalışırken debriyaja basınca da değişiklik oluyor motor sesinde. ne olabilir sorun. yağını suyunu yeni değiştirdim.

    Yaklaşık 2 ay önce polis aracımı çekmiş aldığımda sağ ayna kırıktı ve arka fren balatalardan basışta ses geliyordu. hala da bu ses geliyor. serviste arka balatalar bitmiş dendi. bir zaman sonra da yağını değiştiren usta pervanenin kenarlara sürttüğünü söyleyince baktık ki gerçekten sağa sola sürte sürte bıçak gibi bilenmiş. yerinden oynamış belli.

    aracı çok temiz kullanmaya çalışırım motoru felan sıkıştırmadan. dikkatliyimdir benden başka kullanan da yok. herhangi bir yere de düşmedim. pırıl pırıl araba bir anda gözümden düştü 2-3 iş bilmez yüzünden..

    acaba aracı yere sert bir şekilde düşürdüler mi aklıma bu geliyor. çünkü suçlularmış gibi gibi ceza yazmayalım dediler. eğer böyle bir şey var ise yukardaki motor sesi ve vuruntu bütün bunlara bağlı olabilir mi? çözüm ne olabilir.

    Araç henüz 2,5 yaşında.sıfır almıştım başka kullanan olmadı. 2008 model 1.3 cdti combo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetCraC -- 27 Mayıs 2011; 16:12:18 >







  • şanzıman yağını kontrol edin büyük ihtimalle sorun bundan olabilir araç boşda sesli çalışıyor debriyaja basınca ses kesiliyorsa şanzıman yağını kontrol edin başıma geldi..bu saydığınız tüm olaylar
  • Araç çekmek yasaklandı diye biliyordum ben.
  • Allah sabır versin gerçekden aracı çekerken hiç önemsemiyorlar sonradan sıkıntılar çıkabiliyor.Sorun baskı balatadan kaynaklanıyor olabilir servise götürüp bir gösterin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.