Şimdi Ara

Pokemon hayranlarına yeni oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pokemon hayranlarına yeni oyun


    Yayınladığı Pokemon Go oyunu ile mobil dünyada fırtınalar estiren Pokemon Company, yeni bir oyun ile karşımızda. Bir süredir pilot olarak belirli ülkelerde açık olan Magikarp Jump, şimdi global olarak indirmeye sunuldu.


     


    Daha sakin


     


    Magikarp bilindiği üzere evrimin ilk aşamasında olan bir su Pokemonu. Magikarp Jump adındaki oyun bu Pokemonu konu ediniyor. Oyun aksiyon gerektiren bir tür değil. Daha çok karakteri besleme ve yetenekler kazandırma ağırlıklı olarak geliştirilmiş.


     


    Hoppy Town valisi Karp’ın gösterdiği yöntem ile Magikarp’ı yakaladıktan sonra yavaş yavaş oyun mekaniklerine başlıyorsunuz. Bir akvaryumda Magikarp’ı çeşitli yiyeceklerle beslemeniz gerekiyor. Magikarp yedikçe gelişiyor ve seviye atlıyor. Farklı antrenman bulmacaları ile para kazanıyor ve balığı geliştiriyorsunuz.


     


    Ayrıca Bkz.PES 2017 ile heyecana ortak olun

    Tüm bunlar zıplama yarışı için yapılıyor. Oyunda farklı ligler var ve bu liglerde rakiplerle zıplama yarışı yapıyorsunuz. İlk etapta lig sayısı az ancak zamanla arttırılacak. Zıplama yarışı otomatik oluyor ve siz sadece izliyorsunuz. Yarışlarda kazandıran, balığınızı ne kadar eğittiğiniz oluyor. Pokemon Go kadar hareketli değil ancak sürekli bir besleme döngüsü içerisinde olması bağımlılık yapıyor.


     

    Magikarp Jump: Google Play II App Store

      


     



     







  • pokemon ismi daha ne kadar rezil edilecek böyle

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.