Şimdi Ara

poco X5 pro 5G windows bağlantısı çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    type c den type C kablo ile birde type C den Type A ya kablo ile hem usb3 hem de usb2 porta bağladım. (laptop win11) İnternetten bulduğum driver ve ADB driverları yükledim. (xiaomidriver.com/tag/poco) Ama bilgisayardan telefona dosya aktarım hızı MB seviyesine çıkmadı. Ayrıca ADB sürücüleri device manager da başlatılamadı olarak görünüyor. Birde belirli bir süre sonra bağlantı kopuyor. Eski telin sd kartındaki dosyaları aktarayım demiştim, uğraştım saatlerce sonuç başarısızlık. Yıl 2023, yapay zeka ile sohbet ediyoruz ama hala şu cihazların USB bağlantı problemi devam ediyor.

    Bu konuda tecrübeli olan arkadaşların yorumlarını rica ederim.

    iyi günler




  • Medyayı usb ye yükledim OTG kablo ile tele bağladım. 15Mb/s hızla 10 DK da aktardı. Arka kapı yöntemi ile çözdük bu sefer.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OTG ile stabil en düşük 25 en yüksek dosya tipine göre saniyede 35-45 MB arası hızda dosya aktarımı yapabiliyorum, bu telefonda usb c 2.0 olduğu için zaten hız bu aralıklarda dolaşır.. PC'e kutudan çıkan kablo ile bağladığında PC'den telefona veya telefondan PC'e aktarımda bu hızlara benzer sonuçlar alırsın. Telefonun dahili bellek hızı sanıyorum 300-450 arası ama telefonun usb c versiyonu 2.0 olduğu için mecburen dışarıdan bir dosya aktarımında 25-50 MB hız sınırına takılırsın.


    "Bilgisayardan telefona dosya aktarım hızı MB seviyesine çıkmadı." demişsin, burada genel olarak tüm sorunun PC'den kaynaklandığını düşünüyorum çünkü dediğin gibi OTG ile 15 20 MB ile aktarım yaptım demişsin ki o bile dediğim gibi biraz yavaş kalıyor benim telefona göre ama genelde ortalama 25 30 MB hızlarda ıvır zıvır aktarımı yapabiliyorum OTG ile, PC'e direkt kablosu ile bağladığımda belki bi nebze daha hızlıdır o an kaç MB ile aktarım yaptığını göremiyorum W10'da.


    1 GB'lık dosyayı telefondan PC'e veya v.b.v.b.b. 1 DK'dan az sürede atabiliyorum, ordan hesaplamanı yapabilirsin. Keşke tüm telefonlar typeC 3.0 ile gelse ama sonuçta giriş üstü telefonlar bunlar.. Type C 3 olsa 350 400 MB ile OTG'e veya direkt PC'e aktarım yapabilirdik.. Genelde bu UFS ile karıştırılıyor ama burada konuya sebep olan şey telefonun type C 2.0 olması..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 8 Mayıs 2023; 0:23:51 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.