Şimdi Ara

PLUTO (2023) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PLUTO (2023) | Netflix

    Netflix, PLUTO mangasını animeye uyarlayacak. Osamu Tezuka'nın Astro Boy 'The Greatest Robot on Earth' adlı eserinden esinlenilen manga, Naoki Urasawa (Monster, 20th Century Boys) ve Takashi Nagasaki tarafından yapıldı. Yapımda insanlar ve son derece gelişmiş robotların uyum içinde yaşadığı neo-fütürist bir dünya gösteriliyor. Gesicht adında insansı bir dedektifin bir dizi insan ve robot ölümlerini araştırdıktan sonra oluşan olaylar işleniyor. Birçok ödül alan manganın anime uyarlaması Tezuka Productions ve Studio M2 tarafından yapılacak. 2023 yılında yayınlanması planlanıyor.


    PLUTO (2023) | NetflixNetflixyoutube
    Naoki Urasawa x Osamu Tezuka "PLUTO" winner of manga awards around the world, finally gets its first animated adaptation! Take a sneak peek at this globally anticipated work! SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services with 231 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. PLUTO | Sneak Peek | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=KuUhYOyJn78&t=184s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 12 Haziran 2023; 0:48:25 >







  • PLUTO (2023) | NetflixNetflixyoutube
    A murder occurs in an orderly world where robots are unable to kill humans. The robotic Europol investigator Gesicht takes the case, but the mystery deepens when he finds no trace of a human at the scene of the crime. As he pursues the truth, Gesicht uncovers the most evil manifestation of hate that history ever seen, one that is bent on bringing destruction to the world ... The Netflix Series "PLUTO" starts streaming Thursday, October 26, 2023, only on Netflix. STAFF Original work: “PLUTO” by Naoki Urasawa x Osamu Tezuka Co-authored with Takashi Nagasaki / Supervised by Macoto Tezka / With the cooperation of Tezuka Productions (Published by Shogakukan in Big Comics) Executive Producers: Masao Maruyama, Taro Maki, Yuji Yamano Directed by: Toshio Kawaguchi Character Design, Supervising Animation Director: Shigeru Fujita Creative Advisor: Naoki Urasawa Animation Directors: Kazunori Aoki, Itaru Saito CG & SFX Director: Takahiro Miyata Art Director: Chikako Shibata Cinematography by: Mitsuhiro Sato Sound Direction by: Masafumi Mima Music by: Yugo Kanno Animation Production by: Studio M2 Produced by: GENCO CAST Gesicht: Shinshu Fuji Atom: Yoko Hikasa Uran: Minori Suzuki Mont blanc: Hiroki Yasumoto North No.2: Koichi Yamadera Brando: Hidenobu Kiuchi Hercules: Rikiya Koyama Epsilon: Mamoru Miyano Pluto: Toshihiko Seki and more #NaokiUrasawa, #OsamuTezuka, #Atom, #Netflix SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services with 233 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. PLUTO | Official Teaser | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=YSbHN6rbjHk
  • PLUTO (2023) | NetflixNetflix Türkiyeyoutube
    Robotların insanları öldüremediği, kurallara harfiyen uyulan bir dünyada bir cinayet işlenir. Europol'un robot dedektifi Gesicht soruşturmayı üstlenir, ancak suç mahallinde hiçbir insan izi bulamadığında gizem daha da derinleşir. Gerçeği arayan Gesicht; tüm dünyayı yok etmeyi amaçlayan, tarihte eşi benzeri görülmemiş dehşet verici nefret göstergesini ortaya çıkarır. Netflix Dizisi "PLUTO" 26 Ekim 2023, Perşembe gününden itibaren sadece Netflix'te. EKİP Orijinal eser: Naoki Urasawa x Osamu Tezuka imzalı “PLUTO” | Yapımcı Takashi Nagasaki / Süpervizör Macoto Tezka / Tezuka Productions iş birliğiyle hayata geçirildi (Shogakukan tarafından Big Comics'te yayımlandı) Baş Yapımcılar: Masao Maruyama, Taro Maki, Yuji Yamano Yönetmen: Toshio Kawaguchi Karakter Tasarımı, Süpervizör Animasyon Yönetmeni: Shigeru Fujita Yaratıcı Danışman: Naoki Urasawa Animasyon Yönetmenleri: Kazunori Aoki, Itaru Saito CG ve SFX Direktörü: Takahiro Miyata Sanat Yönetmeni: Chikako Shibata Görüntü Yönetmeni: Mitsuhiro Sato Ses Yönetmeni: Masafumi Mima Müzikler: Yugo Kanno Animasyon Prodüksiyonu: Studio M2 Yapımcı: GENCO SESLENDİRME KADROSU: Gesicht: Shinshu Fuji Atom: Yoko Hikasa Uran: Minori Suzuki Mont blanc: Hiroki Yasumoto North No.2: Koichi Yamadera Brando: Hidenobu Kiuchi Hercules: Rikiya Koyama Epsilon: Mamoru Miyano Pluto: Toshihiko Seki ve daha fazlası #NaokiUrasawa, #OsamuTezuka, #Atom, #Netflix Netflix Türkiye kanalına abone ol: https://bit.ly/NetflixTRAboneOl INSTAGRAM: https://bit.ly/NetflixTR-IG TWITTER: https://bit.ly/NetflixTR-TW FACEBOOK: https://bit.ly/NetflixTR-FB ➡️https://twitter.com/pluto_anime_ PLUTO | Resmi Fragman | Netflix https://www.youtube.com/@netflixturkiye Dünyanın en gelişmiş yedi robotu, insan müttefikleriyle birlikte birer birer öldürülür. Çok geçmeden, müfettiş Gesicht kendisinin de tehlikede olduğunu anlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=1Dl64632SG0
  • Çok iyi gözüküyor. Merakla bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 3 Ekim 2023; 14:28:27 >
  • Anime Netflix'te yayınlandı.

  • İzleyip bitirdim. Mükemmeldi.


    Her ne kadar manga uyarlaması olsa da yine de klişeler boldu. O açıdan çok ters köşe yapmadılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 27 Ekim 2023; 13:32:45 >
  • Monster ın mangakasının en yüksek puanlı 3. mangasının animeye uyarlaması. Ben monster a pek ısınamasam da şansımı deneyeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 4 Kasım 2023; 18:2:50 >
  • Anime çok güzeldi ama sonlara doğru biraz sıkıldım gereksiz uzatmışlar.

  • İlk 4-5 bölümü çok başarılıydı lakin son bölüm biraz yavan kalmış sanki, çok merak edilen birkaç soruya yeterince tatmin edici bir açıklama getirilemeden bitirilmiş.


    Bunun haricinde gizemi ve gerilimi yüksek, hoş çizimlere ve iyi bir olay örgüsüne sahip keyif verici bir yapım olmuş. Finali zayıf kalmasa Monster gibi bir şaheser olabilirmiş. 8,5/10.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 8 Kasım 2023; 22:41:40 >
  • Dört bölüm izledim çok bayılttı.

  • Beklediğimden daha iyi olmuş. Görsel yönden çok iyiydi. Gerilim ve gizem ilk bölümlerde güzel verilmiş. Son bölümlere doğru tempo biraz düşse de güzel bir finali vardı. Tavsiye ederim.

  • PLUTO (2023) | Netflix

    Eyyyy Netflix ne yapmak nereye varmak istemektesin...


    Yoksa gizli mesaj mı veriyorsun.😁🤭🤣




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 22 Kasım 2023; 19:15:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mangasını uzun zaman önce okumuştum ve animesini izlemekten çekiniyorum. Netflix isminin zikredilmesi de ayriyeten buruk bir tat bırakmıyor değil. Animesine ısınamayanlar, mangasına bir şans versin. Urasawa amcanın, 20th Century Boys, Master Keaton, Billy Bat gibi mangalarına da bakabilirsiniz. Monster zaten bilinen tek eseri, söylemeye hacet görmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt

    Her izleyen begenmis iste cokta kasmaya gerek yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    Güzel bir seriyi batırmadan, alnının akıyla hakkını vererek kotardıysa, buna sevinir ve izlerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.