Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (4950. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mg3 , mg3 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.026
Cevap
258
Favori
3.996.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 49484949495049514952
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

    Twitter’da 10 söylediğinden 9’u yalan 1’i şüpheli olan Red Dragon gibi hesapları takip edip gaza geliyorlar, sonra burada “len len len” muhabbetine biz maruz kalıyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Yarın sabah itibarıyla olumlamalar başlar:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _racer_ kullanıcısına yanıt

    Sadece ND ile kalmış olsalar yine iyi. Santa Monica harici tüm majör stüdyoları servis belasına bulaştırdılar. Sonra biz “Sony’den single oyun beklemiyoruz” diyince bize kızıyorlar. Aha kendi yapımcıları çıkmış söylemiş, servise bulaşsak single player’a dönemezdik diye. Yok öyle “birden fazla ekip var, servis oyunu diğerlerin yapımını etkilemez!!!” diye bir dünya.


    Daha önce de yazdım. Sony’nin şu rezalet döneme düştükten sonra tekrar düzlüğe çıkması en az 5 sene alacaktır. İnşallah Guerilla, Bend, Insomniac gibi stüdyolar da servis projelerini iptal eder de bu 5 sene 10 seneye çıkmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 15 Aralık 2023; 3:27:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

    Bol bol Redfall ve Starfield imajına hazır ol. Çünkü Sony bir rezalete imza atınca tek teselli yöntemi “ama Xbox da rezalet :((((“ demek. Adamın derdi kendi kullandığı ürün iyi olsun değil çünkü. Derdi sadece kullandığı aletin başka cihazdaki rezaletten daha az rezalet yaşatması. Tek odak konsol savaşı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 15 Aralık 2023; 3:30:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadaki en yetenekli stüdyolarından birinin 3 yılını saçma sapan bir projeyle hiç eden açgözlü rezil Sony’ye koca bir alkış.

    Al birini vur ötekine anasını satayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Online oyun modları yapabilmek bile harcın değilken senin etin ne kemiğin ne servis oyunu yapacaksın Sony?


    Neyse dostlar... 2024 TLOU Faketion yalan mı oldu şimdi?



    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    Düzenleme: Listede 2023 görünüyormuş bir de :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 15 Aralık 2023; 3:53:55 >
  • 7ender kullanıcısına yanıt
    Utanmadan microsoft'a stüdyo yönetimi sıfır diyorlardı nd yıllardır hiç bir şey yapmıyor gelip savunurlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya var ya dedikleri her şey bu kadar mı patlar...


    ABK alımına vs. girmiyorum bile... Adamlar Phil Spencer'ı burada eleştri yağmuruna tuttu üzerine bir de Jim Ryan'ı öve öve bitiremediler. Hep diyorum yani kimin ilk yol aldığı belli...


    Öte yandan Phil Spencer Xbox One gibi konsoldan sonra gelip Microsoft'un vizyonunu değiştirmiştir. Oyun dünyasına Game Pass gibi bir şey katmıştır. Üzerine bir de nasıl başarılıysa içeride ( buradaki foni boylar sadece konsol satış rakamına baktığı için kavrayamacaklardır söyleyeceğim şeyi ) adama rahat rahat şu Xbox One sonrasında bile 100 milyar dolara yakın parayı harcattılar. Adamların iç yazışmalarını gördük ve baya bir uğraşmış kendisi Xbox'u toplayabilmek için. ,


    Öte yandan bir de dediğin gibi stüdyo yönetim olayı var. Yıllardır bunları dillerine doladılar. Microsoft'un şu an yaptığı tek yanlış şey çok fazla serbest bırakması. Microsoft altında kimseden bir şikayet yok...


    Öte yandan Naughty Dog dağıldı gitti bile... Microsoft'a geçenler oldu, başka şirketlere geçenler oldu ya da direkt ayrılanlar da oldu... Yani Naughty Dog'dan son gelen oyun herkesi çok memnun etmedi bile. Fanları bile tartışıyor oyunu. Tapındıkları meta puanları ortada ve tapındıkları satış rakamları da ortada. Olay satış rakamı olunca hiçbir TLOU2'nin satış rakamını ağızlarına bile alamıyor... Bu kadar başarısızdı oyun bir noktada o beklenti ve rüzgara göre.


    ND gitmiş remake oyun yapıyor remaster oyun yapıyor ve üzerine bir de başaramayacakları bir servis oyunu işine girmişler... Playstation 5 çıkalı 3 yılı aştı. Seneye Kasım ayında 4. yılı olacak ve güvendikleri ND'den tek gördükleri oyunlar: TLOU1 Remake, TLOU2 Remastered bir de şu iki konsept çalışma...


    Hadi geçmiş olsun fonyboylar... 2023'de Diablo 4, Modern Warfare 3, Redfall, Forza Motosport, Hifi Rush, Starfield gibi oyunlarla first party'de şov yapan Xbox 2024'e şimdiden Hellblade 2, Awoved ve Flight Simulator yazdı.


    Bakın bir de yukarıdaki listeye ben Microsoft'un konsola getirdiği Age of Empires ya da remastered yaptığı Doom gibi oyunları koymuyorum bile :)))


    Xbox'un son iki yılda çıkardığı birinci parti oyun sayısı Sony'nin son iki yılda gösterdiği not actual gameplay + konsept çalışmalarından fazla :)))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 15 Aralık 2023; 4:5:53 >




  • mg3 M kullanıcısına yanıt

    TV'de oynuyorsanıź tipik izleme mesafesinde düsük çözünürlüğun neden olduğu netlik kaybi, görüntüdeki pikselleşmeler göze batmayabilir ama PS5 ve SX'in çözünürlük ve performans değerleri açısından son zamanlarda çıkan oyunlarla birlikte fena çuvalladığı gerçegini degiştirmiyor.


    Series S'i hergün yerden yere vuranlar SX ve PS5'in 3.parti oyunlardaki berbat performansından memnunlar mı acaba ? Hiç ses seda yok zira.


    4K diye yutturdukları konsollarda son dönemde çıkan oyunlar 800-864p gibi komik denilebilecek Nintendo Switch dock modundan bile daha düsük çözünürlük değerlerinde çalısıyor ve stabil 60 FPS sağlıyamıyor konsollar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 15 Aralık 2023; 4:38:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen gün de dedim Rockstar'dan sonraki en iyi oyun yapan stüdyo bu. Böyle bir stüdyodan hala yeni oyun duyurusu gelmemesi rezillik. 4-5 senelik emekleri boşa gitmiş oluyor bu durumda. Online için işe alınan bir sürü de eleman vardı. İşten çıkarılma sebepleri bunlarmış demekki.

    Eyvallah iptal ettin de bunun acısını bari 10 dolar alarak çıkarayım diyorsun hala. Bu oyun iptal edilmese 10 dolar sıkıntı değil de oradaki assetleri remastereda ekleyeyim de 10 dolar alam kafası linci yedirir. Oyun çıkınca ana kitle yine linç eder haklı olarak. Naughty Dog'un bunlarla uğraştırılması üzücü. Daha yeni Santa Monica oyun tarihinin en iyi dlclerinden birini bedava vermişken üstelik. Biri gönüllerde taht kurarken diğeri şeytan gibi taşlattırıyor kendini.

    Birçok kişinin aksine PS'nin servis oyununa da ihtiyacı oldunuğunu düşünüyorum lakin bunun yolunun herkese servis oyunu yaptırmak olmadığını anlamış oldular. Buna uygun stüdyo ve alımları yaparsın ona göre de oyun çıkarırsın.

    Haberin olumlu tek yanı birden fazla single oyunu yaptıklarını da duyurmuşlar. Bir daha böyle işlere bulaşmazlar sanırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Sadece nd un vaktini çalmakla da kalmadılar. Prestijini de dalgalandırıyorlar.

    Adamlar last of us 1 remake ve last of us 2 remastered yaptılar. Şunlara ve faction a harcanan emeğe baksan belki tlou 3 yolunu yarılamışlardı.

    Jim ryan içine etmediği tek birşey yok. Daha önce de bahsettiğimiz gibi 2023-2024-2025 sony nin içine etti adam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 15 Aralık 2023; 8:44:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Sony kim online oyun kim, adamların DNA'sında yok böyle birşey. Bungie'yi bile batırdılar kısa sürede, ND gibi bir stüdyo bile bu işin altından kalkamıyor öyle kolay değil o işler. Boşuna mahkemede zırlamadılar COD ellerinden gitmesin diye. Neyse TLOU 2 remasterın remasterının remasterı 2026'da geliyor mürtiler üzülmesin.

  • Naughty Dog'a üzülüyorum saçma sapan politikalarla firmayı ne hale getirdiler.Microsoft nasıl Bethesda ve Activision'u çöp ettiyse Sony'de aynı şekilde Naughty Dog'u çöp edecekti son anda direkten döndü firma üzücü.

  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

    Hocam merakimdan soruyorum ms ne yapti da bethesda ve activision in icine etti? Activision 2024 e kadar hala kendi kararlarini veriyor. Ms nin tek hatasi arkane calisanlarini fazla dikkate almayarak redfall i iptal etmemek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 49484949495049514952
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.