Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (4931. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 21 Misafir (2 Mobil) - 29 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
109.644
Cevap
260
Favori
4.015.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
168 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 49294930493149324933
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt

    Yahu bu adam hiç yaslanmazmi ya.Bu adamı görünce gözümün önüne direk ilk Max Payne geliyor.Hey gidi günler hey


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Geçen nesil oyun bombardımanı yapan Sony, bu nesil oyun duyurusu bile yapmıyor. Rise of The Ronin çıkış tarihi dışında başka her hangi bir duyuru göremedik. Xbox tarafında Blade duyurusu ve Kojima ile yapılan OD duyurusu geldi. Hellblade 2 için özel Heilung gösterisi ile fragman yayımladılar. Neil Druckmann ödül alıyor, bunun şerefine duyuru yapar. Ne Yeni IP ne Part III hakkında gram bilgi vermiyor.


    Benim PS5 kutunun içerisinde, 22 Mart'a kadar da öyle kalacak. İyi ki PC'im var da tamamen konsolda olsaydım canım aşırı sıkılırdı. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


    Bundan sonra etkinlikleri izlerken beklentimi minumuma indiricem cidden hayal kırıklığı yaşıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 9 Aralık 2023; 13:37:56 >
  • 2000-2001 yılından bir fotoğraf olsa gerek. Finlandiya'nın havasından mıdır suyundan mı bilinmez kaç sene geçmiş maşallah halen aynı. TGA'da da sahne performansı ile geceye renk kattı üstat.



    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 9 Aralık 2023; 12:47:27 >
  • Sam Lake 10 yıl önce, 2013'te: Hayranlarından özür dileyen bir video hazırlıyor Remedy, mali durum nedeniyle Alan Wake'in devam oyununu çekemiyor.


    2023'te Sam Lake: Alan Wake 2 yayımlandı ve En İyi Anlatı, En İyi Yönetmenlik, En İyi Sanat ödüllerini kazandı ve The Game Awards'ta sahneye çıktı. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]GameSpotyoutube
    Check out Sam Lake's announcement to his fans talking about Alan Wake as well as their new project. Visit our other channels: Gameplay & Guides - http://www.youtube.com/user/gamespotgameplay Trailers - http://www.youtube.com/user/gamespottrailers MLG, NASL & eSports - http://www.youtube.com/user/gamespotesports Mobile Gaming - http://www.youtube.com/user/gamespotmobile Like - http://www.facebook.com/GameSpot Follow - http://www.twitter.com/GameSpot Stream Live - http://twitch.tv/GameSpot http://www.gamespot.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=Ms7sAv_DnMc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 9 Aralık 2023; 12:54:37 >




  • Oyun dunyasinin boyle adamlara ihtiyaci var

    https://www.youtube.com/watch?si=8QJFPt1fDKj-_cmE&v=EMmU3mZ5gBc&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • musAKka kullanıcısına yanıt

    vallahi ben bu konuya girdiğimden beri, ki eski hesabımla da yazardım buraya, futbol forumunda olmayan seviyesizlik var. özür dileyerek söylüyorum, eski hesabımla beraber 7 senedir forumdayım, hiçbir yerde burada olan şeylere müsaade edilmiyor, bu kadar seviyesiz davranılmıyor. bu konunun yarısı bloklu bende. hatta birkaç kez ben de şirazeden çıkmışımdır, çünkü karşı taraf yaparsa siz de sinirleniyorsunuz ve yapıyorsunuz. onu da kabul ediyorum.


    üstelik konu da parayla satın alınan iki tane kutu. en azından futbol forumunda gönüllü bir aidiyet var, burada herkes müşteri. ona rağmen hakaretler ediliyor, hatta konu atatürk’e falan geliyor. mesela adam soruyor, niye ps’ci banlandı? sanki hemşehrisini, kuzenini falan koruyor yani. bize ne ps’ciyse adam ya da xbox’cuysa, fenerli galatasaraylı gibi ayrılmış burası. o halde futbol forumuna yapılan muamele yapılsın. çünkü konunun ahalisi, öyle olmayı seçiyor zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Castle Bravo

    Hocam Cyberpunk 2077'yi PC'de, i7 5820K@4.5 GHz ile, RT Ultra ve full ayarlarda ~60 FPS oynamıştım. Üstelik RT konsoldaki gibi ayarlanırsa, CPU limidi bunun çok daha üstüne çıkıyor.


    Yani konsoldaki şehir kalabalığı hala azsa, bunun sebebi donanım değildir. Bu nesilde öyle bir CPU sıkıntısı yok.


    Tabi PC ve konsol CPU'larını direkt kıyaslamak çok doğru değil; ama 5820K, 2014-15 yılının mimarisini kullanan 6c/12t bir işlemciydi 


    Kısaca GTA6'da konsol CPU'ları, en kötü 40 FPS modunda, kalabalık ve detay seviyesi çok yüksek bir şehir gösterebilir.

    Gta 6 da cpu dan yana sıkıntı olacağını ben de pek düşünmüyorum. Fakat fps değerleri 30 u geçemeyebilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • artisart A kullanıcısına yanıt

    Burası forumun lağım çukuru. Tüm toxic insanlar burda gülmek için geliyorum bende [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinkX -- 9 Aralık 2023; 13:34:42 >
  • https://www.forbes.com/sites/paultassi/2023/12/08/no-one-seems-to-know-if-arkanes-blade-game-is-xbox-exclusive/amp/

    marvel’s blade’de xbox exc. ve day one game pass ibaresi olmaması ortalığı karıştırmış. deniyor ki oyun 2025’te blade filmiyle beraber çıkacak hype için, iddia sadece. bu sebeple de marvel oyunun bir platformla sınırlı kalmasını istemiyor, ms ile pazarlık ediyor. bir diğer teori filmle beraber çıkacağı için yine hype’ı kısıtlamamak, pazarlamayı canlı tutmak, kısacası yine tek platformla sınırlı gösterip hype’ı düşürmemek için kasten xbox exc. olduğu açıklanmıyor deniyor.

    bana marvel’in, yani disney’in baskısı daha mantıklı geldi. spider-man markası sony’ye ait, çok rahat çıkarıyor exc olarak. yoksa bu gibi eğlence markaları oyunlarını mümkün olan en çok yerde ulaşılabilir tutmak istiyor. star wars oyununda uzuv kopmuyor r rating almasın, çocuklar da satın alabilsin diye. bence pazarlık bunun üzerine.

    sonuçta ms’in parasını ödeyip oyunu exc ve day one game pass yapacağını düşünüyorum. disney para koparıyor spencer’dan adamlar da haklı. abk’ya vermişsin 70 milyar dolar, 3-5 at diyordur disney de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • artisart A kullanıcısına yanıt

    Konuyu bölmek istemem ama bilakis futboldaki sadece gönül vermiş aidiyete nazarla parayla satın alma ve mülkiyetine geçirme yoluyla sahiplik iyicene kıymete bindirip aidiyet duygusunu çoğaltıyor olabilir. Bu konunun maksadı zaten diğer spesifik teknik başlıkların rahat kalacağı biçimde aidiyet duygusunun adeta püskürtülebileceği, trollemenin yapılabileceği ve tolere edilebileceği bir alan sağlamak ama tamamen alakasız ülkemizin kurucusu gibi oldukça hassas mevzuların polemiğini yapma yeri de değil; her şeyin bir yeri, sınırı veya ölçüsü var. O zaman tüm forum birbirine benzemeye başlıyor. Demek istediğim ülke ve dünya gündemi ile bu başlık arasında veya sıcak fırsatlar arasında belirgin bir ayrım olmalı. Bir konsol başlığında Atatürk polemiği hoş değil. Tabii hiçbir şey küçümsenecek değil. Eğlence de eğlencedir. Ama Atatürk gibi ulusumuz nezdinde manevi kıymet taşıyan bir figür eğlence maksatlı teknolojik alet münakaşasında kendine yer bulmamalı, bu Atatürk kadar ağırlığı bulunan bir karaktere yakışmaz çünkü. :)


    İyi günler.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • PlayStation Son 12 Ayda 20 Milyon PlayStation 5 Satmış adam aklli show case bile yapmadı herifler peynir ekmek gibi satıyor cihaz.

    https://twitter.com/Zuby_Tech/status/1684683765904252928?t=fApm5L5mozlT4zOD2N-qWQ&s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Ya siz ne yaptınız böyle ya? Bu nasıl bir kolaj? Patladım gülmekten :)

  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Hocam aslında basit bir çözümü var. Kişiliğe saldırarak atılan mesajların hepsini yasaklamak. Konudaki toksikliğin %90’ı muhabbete sürekli karşısındakinin kişiliğine saldırarak konuşmaya çalışan üyeler yüzünden oluyor. Bir şey yazıyorsunuz, gelen cevaplar hemen “bu zaten şu-boy, bunlar yanmış o yüzden böyle” vs vs. Bu tarz konu dışı, kişiliğe yönelik saldırılar yasaklandığı an zaten toksiklikten beslenen bu üyeler de konuyu terk edecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechVET kullanıcısına yanıt
    Fena patladı hemde 😂 ben burda oyunu 20 saatte bitirdim diyince millet linç edicekti beni.

    Yoğğğ oyunun hakkı o değilmiş, bilmem ne vb. 😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?si=EMkZ79zQm8qacIdJ&v=LRI_qgVSwMY&feature=youtu.be

    Oyunun ne kadar iyi olduğu tartışılır ama Massive, Snowdrop Engine'i arşa çıkarmış gibi görünüyor.

    Cyberpunk 2.0,Alan Wake 2, Avatar derken 2023 sonunda grafiksel bir sıçrama yaşadık.Keşke AC:Mirage da bu görsel sıçrama ile çıksaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 9 Aralık 2023; 17:35:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • malum kişinin, pesci kankisi gibi sınırsız ban yemesi gerekirken hesap soruyorlar bi de niye ban yedi diye : D sırf aynı konsolu kullanıyorsun diye sağa sola hakaret eden ,kavga çıkaran birini savunmak da ne bileyim

  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Yargı nedir, nasıl dağıtılır adlı efsanevî zortlatma çalışması.

    Resmen yoketmişsin kral eline sağlık. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

  • bulkane kullanıcısına yanıt
    Sağol knk. Malzeme çok Xbox tayfada. Sadece bazı zortlamalarını yüzlerine vurduk

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Persona reisi niye banladiniz adam tek atiyordu herkeze [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 



    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Xbox tarafından beklediklerim;

    Hellblade 2 (görsel şölen gözüküyor)
    OD (Hideo Kojima ne yapsa oynanır)
    Indiana Jones (Yılan hikayesine döndü ama bekliyorum.)
    Gears 6 (5 mükemmeldi, yine aynı kalite devam)
    Blade (Dishonored oynanışı ile Blade enfes olucak)


    Uzun bir aradan sonra Xbox tarafından bu kadar beklediğim oyun olmamıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 49294930493149324933
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.