Şimdi Ara

PlayStation VR2'nin çıkış oyunları nasıl, yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation VR2 yurt dışında geçtiğimiz ay çıkışını yaptı. Ülkemizde de geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı. Daha öncesinde ilk izlenim ve inceleme videomuzu sizlerle paylaşmıştık. Bu videomuzda ise belki de en önemli konu olan oyunlar hakkında fikirlerimizi paylaştık. Şu an için kütüphanede onnlarca oyun bulunuyor ancak bu oyunlar yeterli mi, ne kadar iyiler? Bu soruların cevabını denediğimiz birkaç oyun üzerinden değerlendirerek sizlerle paylaştık.





  • Bence yetersiz.ben Valvenin Half-Life Alyx vr2'görmek isterim umarın valve oyunu vr2 içinde yayınlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 23 Mart 2023; 19:57:36 >
  • Bence de yetersiz ama seni de tek büyük oyun da yetersiz senede en az 3 büyük oyunla desteklerse bir arşiv oluşur ve insanlar oynar yoksa bu potansiyel yok edilir. Ayrıca bilgisayara çıkmış 3 parti yüksek grafikli oyunlarında gelmesi lazım half life gibi. Yoksa canı sıkılan ya Atar bir kenara ya da ucuza satar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeterli denir. Bende Resident Evil 8 var çok iyi. Runner var o da iyi. No Man's Sky da var ama zaman ayıramadım. Biraz da beynin alışması gerekiyor uzun soluklu oyunlar için. bunların dışında Horizon ve GT oynayanlar da iyi diyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.