Şimdi Ara

PlayStation VR2 - inceleme: En iyi VR cihazı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation 5 için çıkış yapmış olan PlayStation VR2'yi birkaç haftadır deneyimliyoruz ve inceleme videosuyla karşınızdayız. PlayStation VR2'nin şüphesiz en dikkat çeken özelliği tek bir kablo ile bağlanabiliyor olması. Bu sayede ilk VR cihazındaki dertlerin büyük bir kısmı ortadan kalkıyor. Rahatlık ve mide bulantısı kısmı bildiğiniz gibi önemli bir detay. Bu kısımda da PlayStation VR2 bizleri sevindiriyor diyebiliriz. Özellikle rahatlık konusunda uzun kullanıma kesinlikle uygun bir cihaz. Mide bulantısı kısmı da önceki cihaza göre kesinlikle azalmış durumda ancak yine de insandan insana farklılık gösteriyor diyebiliriz. 



    VR cihazlar her ne kadar yıllardır hayatımızda olsa da VR 2 ile birlikte bir üst kademeye geçtiğimizi söyleyebiliriz. Peki sizler VR2 hakkında ne düşünüyorsunuz, merak ettiğiniz soruları yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.









  • Özgür çok toy zamanla belki daha bir gelişim kateder.

  • En iyi VR cihazı olmadığı bariz.
    Arkasından 5 metre kablo sarkan cihaz en iyi olamaz.
    PC de de çalışmıyor.
    Quest 2 var, Quest 3 ün çıkmasını bekliyorum.

  • veteriner69 kullanıcısına yanıt

    üzücü ama gerçek hocam şuan piyasadaki benzer fiyatlı en iyi VR başlık bu. Daha iyisi tabiki var ama 1500€ gibi fiyatları var. 2 saat pil ömrü olan Quest 2 güzellemesi yapmanız enterasan olmuş. Kablolu olduğu çok daha iyi pil bitti derdi yok şarj derdi yok. 2 saat ömrü olacağına kablolu olsun daha iyi yani 👍🏻


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    İyi de Quest 2 istersen kablolu da kullanılıyor zaten.
    Şu devirde kablolu VR kaskı ilkelliktir. Üstelik Quest 2 kendi başına da çalışıyor başka cihaza gerek duymadan. Tabii artık eskidi ama alıncak cihaz bence Quest 3 olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 7 Mart 2023; 22:42:13 >
  • satılacak diyorlarda ne zaman satılacağını onlarda mı ögrenemedi  

  • veteriner69 kullanıcısına yanıt

    Evet kablosuz cep telefonu grafikli dandik oyunları oynatıyor.Quest 2'de pc'de half life alyx veb. oyunları oynamak için kablo ile bağlanıyorsun yine. Kablo ile kaliteli grafikli oyunları oynayabiliyorsun. Yani demekki çağ dışı olmuyor.Kablosuz olarak 4k veriyi kayıpsız, input lag olmadan oynatabilen çağ dışı olmayan bir vr varsa , söyle de bilelim. Bu cihaz ps5'e özel olarak çıktı.Pc'de çalışması için değil.Vr2 donanımı cihazlar 1000 dolardan başlıyor.O yüzden vr2 rakipsizdir.

  • Xbox kinect + vr çok iyi olabilirdi ancak tek başına vrda anca erotik film izlerler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • valla kağıt üzerinde ki verilere bakarak kimse yorum yapmasın. Ben PSVR kullandım bir süre ve daha sonra daha iyisi olsun diye gittim HTC VİVE COSMOS ELITE diye bir VR aldım o dönem en iyisi diyorlardı. Hala iyi diyenler vardır belki. Kağıt üzerinde PSVR ı 5 e katlıyordu sözde. Fakat o bile PSVR kadar keyifli değildi. Acayip baş dönmesi mide bulantısı baş ağrısı yapıyordu. Kalite konusunda çok sorunları vardı. PS bu işi iyi yapıyor kesinlikle. İlk fırsatta alıcam ben.

  • Tunahan abi o saç nedir öyle . Bu kadar iticimi olur insan. kel olsan bence daha iyi görünürsün

  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibisiniz, Quest 2 KABLOSUZ olarak PC me bağlı Alyx vs de bitirdim. 5G Destekli Modem üzerinden ortak wifi olması yeterli. Airlink deniyor bu özelliğine. Tabii 3 sene önce çıkmış bir cihazdan bahsediyoruz sonuçta. Göz başına 1,832 x 1920 çözünürlükte hiç fena değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 8 Mart 2023; 14:14:18 >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    hazırda ps5 varsa kesinlikle haklısın. bende almak isterdim hazırda ps5 olsa. diğer yandan ek bilgi olsun quest için eğer yedek pil alırsan değiştirerek sonsuz kablosuz süresi sağlayabiliyorsun.
    ama artık bu başlıkların büyüklüklerine takılıyorum ben. artık küçülmeliler.
    bigscreen beyond var bu yıl çıkacak olan oldukça küçük hale getirmişleri olayı onu takibindeyim. ama oda dediğin gibi yüksek fiyata mal oluyor. VR için en ucuz yollu çözüm hazırda konsolu olan için kesinlikle psvr2

  • veteriner69 kullanıcısına yanıt

    Iki vr a da sahiptim 3-4 gune oncesine kadar. Quest 2 yi elden cikardim. Quest 2 nin sorunu agir ve konforsuz olmasi. Aksiyon oyunlarinda terleyince bugu da yapiyor. Quest 2 yi 40 dakikadan fazla taktigimda kafa derim uyusmaya basliyor benim. Psvr2 kablolu oldugu icin hafif ve konforlu. Bugu problemide olmuyor, havalandirma delikleri koymuslar. Quest 3 te pancake lens kullanirlarsa o zaman ben de alabilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veteriner69 kullanıcısına yanıt

    Ben direk kablosuz olmaz demedim. Kablo gibi input lag süresi ve görüntü kalitesi olmaz dedim.Nitekim bu videoda bu belli oluyor.


    Virtual Reality Oasisyoutube
    I compare the performance of Oculus Air Link against the much loved Virtual Desktop for wirelessly streaming PC VR games to the Oculus Quest 2... Timestamps; 00:00 - Intro 01:08 - Equipment Needed For Air Link 02:42 - How To Setup Air Link 03:51 - Air Link Vs Virtual Desktop 07:01 - Conclusion 08:14 - Final Thoughts Check out Virtual Desktop on Oculus Quest here; https://www.oculus.com/experiences/quest/2017050365004772 Check out some routers for use with Virtual Desktop & Oculus Air Link here (affiliate links); TP-Link Archer A6; US - https://amzn.to/3sPV6aq UK - https://amzn.to/3dSdISW Asus RT-AX55; US - https://amzn.to/2QznyA1 UK - https://amzn.to/32MHX7k Asus RT-AX86u Wifi 6; US - https://amzn.to/3sS4r18 UK - https://amzn.to/3nis563 My PC Specs; Intel i9-9900k RTX 3090 64GB Ram Router - Asus XT8 Let me know which wireless PC VR streaming method you prefer in the comments? Oculus Air Link or Virtual Desktop? Thanks for watching []-) VR HEADSETS: Oculus Quest 2: https://bit.ly/3gsNlnt Valve Index: http://bit.ly/2v8hZhi VR ACCESSORIES: VR Cover: https://bit.ly/3okrLmq Mamut VR Grips: http://bit.ly/3aE3G32 Widmo Prescription Lenses: http://bit.ly/2W0BTGf ProTube: http://bit.ly/2sujHb3 FOLLOW ME: Subscribe: http://bit.ly/2VeBqfJ Memberships: http://bit.ly/2MVWxRl Discord: https://discord.gg/NN9TGrv Twitter: https://twitter.com/vr_oasis Instagram: https://instagram.com/virtualrealityoasis Facebook: https://facebook.com/virtualrealityoasis FReality Podcast: http://bit.ly/39HdVUj Website: http://virtualrealityoasis.com/ Email: contact@virtualrealityoasis.com #OculusAirLink #VirtualDesktop #OculusQuest2
    https://www.youtube.com/watch?v=bYkuvLil9x0



    Kablosuz demek extra batarya demek, sarj uzun süre gitsin istiyordan daha büyük batarya, daha fazla ağırlığa sebep olacaktır. Tek kablolu olması daha iyi, devamlı sarjım bitecek sıkıntısı, sarj etme sıkıntısı olmayacak. Beni hiç rahatsız etmedi kablo olayı, zaten oturduğum yerden oynuyorum.Benim için problem olmuyor.

  • Urthas kullanıcısına yanıt

    Ben Quest 2 nini kafa bandı sistemini aldıktan hemen sonra tamamen değiştirdim, çok daha rahat hale geldi. Bir de silikon ara yastık aldım. Süper oldu.

    Şunu aldım daha ilk günden:



    aliexpress.com
    202.54TRY 52% OFF|Oculus Quest 2 için GOMRVR kafa bandı Halo kayış ayarlanabilir rahat Oculus Quest 2 kafa bandı Oculus Quest2 aksesuarları için|VR/AR Gözlük Aksesuarları| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005001619417239.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.66.3aed3d12YYmCvt&gatewayAdapt=glo2tur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.