Şimdi Ara

PlayStation Studios'un Steam Sayfası Daha Fazla PC Portunun Sinyalini Veriyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • doğru olanda bu zaten.. bu devirde artık özel oyun mantığı mı kaldı. romantik ps fanları çıldırmayınız lütfen. tadını çıkarın işte. öve öve bitiremediğiniz oyunları şimdi herkes oynayacak daha ne istiyorsunuz ?
  • Zaten epic olaylarında 5-6 tane oyunun geleceği sızmıştı bununla birlikte daha fazlasıyla karşılaşacağımız kesin. Fakat öyle hep ikonik oyunlarını koyacaklarını saymam bloodborne istisna. Daha çok artık satmayacağını düşündükleri oyunlara yönelecekler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 5,6 oyun gelecek sadece diyen vardı :D hahaahahaadsadasd

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • satma o zaman konsolu hayret bir şey

  • Sony gemileri yakmış galiba bütün kütüphaneyi taşıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben artık her şeyi mümkün görüyorum. İstediğim tek şey şeffaflık, getireceklerse oyun ilk çıktığında haber versinler; millet de ona göre kendi kararını versin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ornitorenk_Perry

    Ben artık her şeyi mümkün görüyorum. İstediğim tek şey şeffaflık, getireceklerse oyun ilk çıktığında haber versinler; millet de ona göre kendi kararını versin.

    Aynen şeffaf olmaları gerekir. Bir oyunun reklamında Sadece PlayStation yazıp sonra PC ye getirirsen bu tüketiciyi aldatmak olur. İnsanlara bildirsin 6 ay sonra veya 12 ay sonra PC ye gelecektir diye o zaman isteyen PS ye alır isteyen bekler PC de alır. Belki adam PC de oynamayı seviyor herkesin zevki farklı.

  • Sony iyi iyi devam etsin bu fanatik tayfa bırakırsa Sony sonunda gerçek anlamda büyümeye başlayacak.
  • Hermen hulst her oyun gelmeyecek de dedi bir açıklamasına inanıyorsun diğerine inanmıyorsun ne iş? Pc'ye en fazla 5-6 oyun gelir onların dlc'leri ile zaten 13 şeyi doldurur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Old-Snake

    Git kumda oyna sen. <b>Utanmadan bir de milletin aklına laf diyorsun, sana mı soracak millet oyun zevkini veya hangi oyun için konsol alacağını?.</b>

    "İlk 2 oyun dönemine göre sıradan bir oyundu" demişsin, <b>Uncharted 2 GOTY almış ve çoğunluk tarafından devrimsel nitelikte kabul edilir.</b> Bir çok oyun Uncharted 2'ye özenerek kendini yenilemiş ve başarıya erişmiştir Tomb Raider gibi. Milyonlarca kişi de Uncharted 2 için PS3 almıştır.

    The Last of Us Part 2 ye de Hayvan gibi downgrade diyorsan göz doktoruna gitmen gerekli... The last of us 2'nin grafikleri, teknolojisi ve detayları neslinin ötesinde halen.


    uncharted 2 nin tam olarak hangi kısmı devrimsel onuda der misin ? bir absürdlük derecesinde aksiyon bir defter karıştırmaca şeklinde giden son derece standart bir oyundu. hani yıllar yılı oyunculuk hayatımız olmasa hangi oyun efsane hangisi değil bilmeyecez.. mesele goty ise 2014 goty dragon age çok mu efsane olağanüstü bir oyundu. goty ödülü almak bu devirde bir şey değil. half life 2, Silent Hill 2, mgs 3, last of us gibi daha nicesi goty değil mesela, şimdi goty sahibi uncharted 2 bunlardan daha mı efsane ? bırakın bu çocuk bakış açısını. aklınız yüreğiniz yetiyorsa, kişisel olarak analizinizi söyleyin, bırakın şu kadar ödül almış, bu kadar kişi oynamış satmış falan, laf kalabalığı başka birşey değil




  • Gelir bütün oyunlar gelir. 3 sene bekler pc de oynarım diyenler anca bizim gibi 3.dünya ülkesi vatandaşları der. Hatta onda da indirim beklerim der. Adamlarda 400$/400€ bir konsola vermek çok sorun değil. 70$/€ oyunlara vermeyi kimisi sevmiyor. Hele her sene çıkıp hiç bir geliştirme olmayan ya da tonla mikro ödeme içeren oyunlara biraz antipatikler ama onlarda satıyor. 400 konsola vermeyip bekleyecek kişiler anca oranın cimrileri ya da düşük gelirli insanları olur.

    Yoksa 1 haftalık maaşından bile azıyla konsol alan adama 2-3 yıl beklemek mantıklı değil pek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox gibi ilk günden PC'ye gelse harika olurda bu şekilde yıllanmış oyunları sonradan PC'ye port ederek getirmek PS'deki serilere ilgi duyanlar için çok bir şey ifade etmiyor.


    Sony iyi bir yol keşfetti işte, oyunları uzun vadeli olarak konsoluna özel yapıp, artık ekmeğini yiyip bitirdikten sonra PC'ye port ettirmek ek bir gelir kapısı oldu. Çok ikonik serileri getireceklerini sanmıyorum her halukarda.

  • Sony şimdi 1 oyun 15 DLC çıkartsa yüzyılın trollu olurdu ama en az 4-5 oyun gelecek de 16 tane gelmesi mümkün değil onların en az 10 tanesi DLC'dir şuan bakarsanız 4 oyun 21 DLC var aynısı olacak
  • Sabah akşam Sony'ye giydirenlerin, Sony exc leri için yanıp tutuşmalari ne ironik?

    Alıp alabileceğiniz 3-5 oyun ve onların DLC leri, tarihi eser sınıfına giren oyunlar size yetecekse mesele yok ama Uncharted, The Last of Us, God of War istiyorsanız seve seve PlayStation almak zorundasınız...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uncharted serisi gelsin de Türkçe dublaj keyif yapayım 4K :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bloodborne gelsin artik
  • Hadi geçmiş olsun
  • Hadi be uncharted collection bekliyorum dört gözle
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.