Şimdi Ara

PlayStation Store'da Black Friday İndirimleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ayrı bir hesap açılıp, alınıp satılabilir fiyatlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 20 Kasım 2020; 17:38:56 >
  • Dogru dedin kardes.Elimde Last of us 2 kutulu var.En iyisi bunu bitirip takas yapayım.Koleksiyon diye tutarım diyordum ama o isler bu ülkede olmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Dogru dedin kardes.Elimde Last of us 2 kutulu var.En iyisi bunu bitirip takas yapayım.Koleksiyon diye tutarım diyordum ama o isler bu ülkede olmaz.


    Kardeşim bu devirde böyle, Ben aylar önce Part 2'yi 320'ye alıp bitirip aynı fiyata sattım, Beleşe oynadım..Dijital veya Kutulu hiç fark etmez koleksiyon yapmak artık zengin işi şeyler...İndirim beklemek falanda boş aylarca beklediğine değmiyor..En iyisi 2. el al bitir sat.. PS5 alıncada böyle yapacam, Hatta arkadaşımda alacak Ps5..Onunla birlikte 2. el ortak oyun alıp ikimiz bitirince satacaz..İkimiz 2 ayda oyunu bitirsek, İki ayın sonunda 50 TL zararımız olsa bile yarı yarıya bölünüyor zarar zaten...İndirimden çekerim 1 yıllık Plus üyeliğimi, Zaten Plus PS5'te her ay 3-4 tane oyun verecek...Yılda çıkan birkaç tane en kaliteli oyunu aldım mı Gayet idare ederim...Zaten PS4'tede yıllardır böyle yapıyorum..




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.