Şimdi Ara

PlayStation Store'da 2017'nin En Çok Satan Oyunları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • raimbow bu listede 10 olamsi guzel ama en cok satan ilk iki olmasini istiyordum fps yeni babası harika ötesi gta 3. sirada olmasi the wicher sonlarada olmasi utanc verici gta da ne var ardas haylen satiyor biseye benzese barii
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Project Scorpio

    Listeye bak hizaya gel neredeyse hepsi multiplatform oyun. Gördüğünüz gibi kimsenin ex oyun için PS4 aldığı yok herkes sevdiği platformda zaman geçirmeyi tercih ediyor.


    E niye satmıyor o vakit bu x bone x? Satış rakamları arasındaki uçurumu biliyon mu fan gardaş?
  • Gt sport hak ettigi yerde
  • Ya hani millet sadece çözünürlük ve grafik için alıyordu konsolları, ne oldu Xbox One X satışları, merak eden hiç kimse yok mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 7 Ocak 2018; 10:47:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    gta 4.sirada ayip arkadaş 6yıl oldu haylen ilk 5 te bu ne yaaa çok ergen var


    Belki alamayan vardır,Eski diye Almasınlarmı Sonuçta GTA gtadır.. her zaman gideri var..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Santa_Monica

    Gelecek nesil sadece multileri kakalasınlar o zaman, müstehak bize. Ohh ondan sonra yok ea bize geçirdi yok activision para harcatmak icin dengesiz eşlestirme yapıyormuş diye boşuna ağlamayın. Şu listede wolfenstein, the evil within 2 yerine rocket league , her sene aynı malı döndürüp döndürüp satan fifa ve cod varsa ben buna laf ederim çünkü bethesda resmen enayi o zaman bu kadar güzel hikayeli oyun yapmakta. Eminim ps4 te pubg denen amaçsızca birbirini vurduğun saçmalık olsaydı en az 2 sene 1.sıradan inmezdi. Şu fifa yı sırf hunter modu için aldım, yoksa zerre fark yok fifa 17 den hatta 16 dan. Neyse kim ne alırsa alsın karışamayız ama tepki göstermek zorundayız bana göre.


    Aynen katılıyorum casual kitleye bahsettiğin geliştiriciler müstehak, lafa gelince hardcore oyun veya oyuncu denerek sağlam gaz veriliyor ama fps desen online'da günde yüzlerce kez ölüp hiçbir teknik taktik bir zeka gerektirmeden büyük çoğunluğu ergenlik dönemindeki casual oyunların oluşturduğu bir topluluk oluşmuş, 3-4 saniyede yenilen sağlık sistemi, gitmek gereken yeri düşünerek bulman yerine yaklaştıkça azalan uzaklaştıkça çoğalan rakamların olduğu yol yardımı(!) DLC, mikro ödeme, season pass veya silah vb kozmetik ürünleri parayı çalışarak kesimden belki 10 kat fazla ailesine ödeten casual kesim harcıyor. Çünkü casual kitle bilinçli bir tüketici anlayışına sahip değil, bu sömürüye itiraz edenlere dikkat ederseniz belirli bir yaşa gelmiş ve oyun kültürüne sahip oyunculardır. EA en son Battlefront 2 için redditte bir yorumuna 670 bin eksi yemişti, bakalım yamyamlığına bir ölçü getirebilecek mi.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Project Scorpio

    Listeye bak hizaya gel neredeyse hepsi multiplatform oyun. Gördüğünüz gibi kimsenin ex oyun için PS4 aldığı yok herkes sevdiği platformda zaman geçirmeyi tercih ediyor.


    Listedeki 20 oyunun 9'u shooter türünde, yani büyük çoğunluka online oynanan ve diğer senaryo esaslı oyunlara göre aylarca oynanabilecek serilerden, Fifa veya Rocket League gibi oyunlar da zaten multi için tercih ediliyor çünkü PC'de hileden tiksinmiş milyonlarca insan var, insanlar oyunu eğlenmek veya stres atmak için oynarlar ancak karşılarında hileci olunca oyundan keyiflenen PC kullanıcısı bırak görmeyi hiçbir forumda olumlu tek yorum dahi okumadım, en son PUBG'de 1,5 milyona yakın hileci banlanmıştı. PS4'ün Xbox One'dan 2 kat fazla satmasının sen her ne kadar da kabullenmesen de en büyük nedeni özel oyunlardır, konu donanım gücü filan hiç değil çünkü One X'in satışları da ortada. Mesela ben online oyun oynayan biri değilim fakat arkadaşlarım adına konuşacak olursam aldıkları Fifa veya Battlefield 1 gibi oyunları yenisi çıksa dahi satmayıp ara sıra aylardır oynamaya devam ederlerken Uncharted 4, Horizon vb senaryo odaklı oyunları bitirdikten sonra elden çıkardıkları için elde tutulan ve oynanabilirliği yüksek olan her oyun haliyle fazla satacaktır. Yine de PS4'te 10 milyon Uncharted 4, 6 milyon Last of Us, 5 milyon FF XV, 5 milyon Uncharted Collection, 4 milyon Horizon:Zero Dawn gibi çok iyi senaryo odaklı oyun satışları olmuştur. Ha, mesela bu en çok satan PS4 oyunlarında multi çok diye bahaneni devam ettirirsinde multi oyun olmadan rekor özel oyun satışlar yapan Switch'te senin beğenebileceğin bir donanım gücü bile yok ama başarısına bile tahammülün yok. Neyi savunacağını şaşırmışsın bence, bir yandan Sony bir yandan Nintendo ''özel oyun esastır'' diye ayar üstüne ayar veriyor Microsoft'a, pek oralı olmadığına göre sonucu kabullenmişler demektir.




  • PS storede en çok satan oyunlar Tabi ki çoğu kişi Multi oyunu Storeden Single oyunu da CD'li alıyor bitirince satıyor elinde tutan kişi az Single oyunlarda 2. el muhabbeti daha fazla oluyor ona rağmen Horizon Zero Dawn ve Crash Bandicoot N Sane Trilogy Storede iyi satmış.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Listeye bakınca Nintendo iyi ki varsın dedim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şuraya bak 3 4 oyun hariç hepsi multiplayer online. Tabii ya ne olacaktı.. Yemin ediyorum gına geldi multiplayer online oyunlardan, vakit kaybından başka bir şey değil bana göre. Hele FIFA denen illet. Witcher 3 Evil Within 2 Horizon ZD Wolfenstein gibi, misler gibi hikayeli oyunlar varken(ve ps'a gelecek güzelim exc'ler.) multiplayer da aynı şeyin lacivertini defalarca hasta yapmak akıl işi değil.. Sadece zamanını öldürüyor.. Geçici ego tatminliği.. Eski bir mp manyağı olarak söylüyorum.. Eskiden mp ortamı güzeldi artık iğreniyorum çoluğu, çocuğu, veleti dolu hele şu Pubg. Eskiden her şey daha güzeldi. İnşallah ilerde hikayeli oyunlar ölmez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkdiva

    Listeye bakınca Nintendo iyi ki varsın dedim


    Nintendo konsoluna old gen Fifa çıkarıyor satmak istiyor ancak satamıyor. PS4 versiyonu 100 KAT daha çok sattı (10milyon vs 100bin). PS4 Nintendo'nun hayal ettiği ulaşamadığı yerde. Önemli olan bütün oyunlarda başarılı olmak
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen olayı ve söylediğimi anlamamışsın boşver. Nintendo'nun nasıl oyunlar sattığı ve içerik olarak nasıl fersah fersah ilerde oyunlar yaptığı ortada. Ben listeye bakıp çöplüğü görünce öyle dedim. Kim nerede ne kadar satmış çok önemi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 lira sadece single olan birseye vermek yerine multi olana veren insan akıllidir ve bf1 neresi kötü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.