Şimdi Ara

Playstation Move Lansmanı Röportajı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
25.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sport Champions'daki kızın duruş fena
  • Evet kızlar güzel de teknoloji daha güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DavutGENC

    Evet kızlar güzel de teknoloji daha güzel


    Bence tam tersi.

    Şaka bi yana; TeknoSA ya cuma günü geliyormuş move paketleri. Umarım tüm teknosa lara aynı anda gelir.
  • Helal olsun Sony TR'ye.
  • quote:

    murusoft
    22.09.2010 17:17:57

    Dalgamı geçiyorlar yenimi akıllarına geldi dünyada türkiye diye bir ülkenin olduğu? o ülkede bolce oyun ve teknoloji meraklısı olduğu ? Bırakın allah aşkına ps tutmadı tabi böyle şeylere girmeye başladılar.


    Ps tutmadı diye yapıyorlar diyorsun ve kaybediyorsun...

    Tutmayan bir aleti sadece Türkiye satışları mı kurtaracak sacmalama Allah aşkına xbox fan herhalde...
  • siz arada çıkan sivrilere aldırmayın. yaptığnız bu atılımları Türk ps3 oyuncuları olarak yakından takip ediyoruz. ve aradığınız desteği fazlasıyla alacağınızada eminim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murusoft

    Dalgamı geçiyorlar yenimi akıllarına geldi dünyada türkiye diye bir ülkenin olduğu? o ülkede bolce oyun ve teknoloji meraklısı olduğu ? Bırakın allah aşkına ps tutmadı tabi böyle şeylere girmeye başladılar...


    Yol verin küçük enişteye. Ya tutarsa diye böyle birşey yaptılar.
  • Bugün kü Radikal'den alıntı...

    Kaynak

    Kratos, Sony'ye Türkçe öğretti
    Avrupa'nın en hızlı büyüyen PlayStation pazarı olan Türkiye'de God of War III (Savaş Tanrısı) isimli oyun 27 bin adet satınca Sony Avrupa, Türkiye'ye özel yatırım yapmaya başladı. Üç oyunu ilk kez Türkçe'ye çeviren Sony, oyun ve konsol fiyatlarını da düşürdü

    Yıllardır konsol üreticileri ve oyun geliştiricilerin yapamadığını bir oyun kahramanı yaptı! God of War 3 (Savaş Tanrısı) isimli oyun ve kahramanı Spartalı Kratos, Türkiye’ye hem Türkçe oyunu getirdi hem de PlayStation 3 fiyatlarının düşmesini sağladı. Mart ayında raflara çıkan God of War III, 27 bin adet satınca Sony Avrupa’nın Türkiye’ye olan bakışı değişti.
    İlk kez 2007 yılında satışa çıkan PlayStation 3 (PS3) ile markanın Türkiye’deki şirketi Sony Eurasia’nın satışları 10 kat arttı. Türkiye bu sayede Avrupa’nın en hızlı büyüyen pazarı haline geldi. Satışlarının her ay arttığını anlatan Sony Eurasia Pazarlama Grup Ürün Müdürü Özgür Kirazcı, “Avrupa’da satışlar her geçen ay azalırken bizde artıyor. Bu yıl bile altı ayda yüzde 50 büyüdük” dedi. Kirazcı, oyun ve konsol fiyatının düşmesi için Sony Avrupa’yı satışları göstererek ikna ettiklerini anlattı.

    Seslendirme de Türkçe
    PlayStation 3 satışlarındaki patlamaya God of War III oyunun da desteği katılınca Türk oyunseverlerin yıllardır beklediği Türkçe oyunların önü açıldı. “Üç Türkçe oyunu da God of War ile aldık. Bu kadar oyun satışı beklenmiyorduk” diyen Özgür Kirazcı, ilk defa Türkiye’de bu kadar çok oyun satılabildiğini gösterdiklerini söyledi.
    Sony Avrupa, ilk etapta üç oyunu Türkçe olarak hazırlıyor. Üç oyunun kullanma kılavuzu ve oyun menüsü Türkçe olurken seslendirme de Türkçe yapılıyor. Ailelerin çocuklarıyla oynayabileceği Start the Party ekim, Grand Tourismo kasım, KillZone 3 isimli oyun ise gelecek yıl şubat ayında tamamen Türkçe olarak gelecek. Böylece Türkiye’de ilk kez konsol oyunları Türkçe olarak satılmış olacak. Sony ayrıca şimdiye kadar yapılan en iyi Formula 1 oyunu olan ve içinde İstanbul Park’ın da bulunuğu F1 2010’u da satışa sunacak.
    Sony Eurasia Türkiye’deki cirosunu dört yılda altı kat büyüttü. Satışlar ve ciroya en büyük katkıyı PS3 yaptı. Korsan oyunu bulunmayan ve grafikleriyle çok beğenilen PS3 dört yıl öncesine göre Sony Eurasia’nın satışlarını 10 kat artırdı. Türkiye’de 2007’den bu yana 180 bin PlayStation 3 satıldı. 1997’den 2010’a kadar 600 bin adet PlayStation 2 ve 150 bin PlayStation Portable alıcı buldu.

    PS3 180 bin sattı
    Alınan global kararla satışları artırmak için Sony, Türkiye’de eylül ayında indirim kampanyası başlattı. Avrupa’da 300 avro (600 TL) olan PS3 fiyatını Türkiye’de 799 liradan 699 liraya indirdi. 179 lira olan en pahalı oyunların fiyatı da 129 TL oldu. Sony Eurasia, Platinum sınıfına giren beğenilen oyunları da 49 TL’den satmaya başladı. Ayrıca en ucuz oyunların fiyatını da 19.90 liraya düşürdü.




  • güzel röportaj, ps tutmadı diyen arkadaşa gülüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nervous breakdown

    şu "the fight" denen oyun iyiymiş la. move olmadan oynanmaz mı o

    ?
  • Bu oyun fiyatlarının düşmesi ps3 ün kırıldığı zamana denk gelmesi şaşırtıçı gelmedi bana ...
  • güzel roportaj,soracaklarımızın çoğunu somruş arkadaş.GT5 129 TL çıkacak gibi bişey dedi değilmi?(GOW tarzı oyunarı 129 TL gibi dedi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 22 Eylül 2010; 20:39:04 >
  • videodan anladığım kadarıyla adamlar en fanatik ps3 kullanıcısı kadar olayların farkında...geriye kalan arkamıza yaslanıp yenilikleri takip etmek...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetius

    güzel roportaj,soracaklarımızın çoğunu somruş arkadaş.GT5 129 TL çıkacak gibi bişey dedi değilmi?(GOW tarzı oyunarı 129 TL gibi dedi)


    pahalı resmen . shopto 38 sterlinden satıyor
  • E shopto dan pahalı olması dogal degil mi sence de ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ravenlyx

    E shopto dan pahalı olması dogal degil mi sence de ?


    niye normal olsun? Bu mu yani "Biz Türk oyuncuları önemsiyoruz onlar için çalışıyoruz" mesajı
  • quote:

    pahalı resmen . shopto 38 sterlinden satıyor

    Arkadaşım shopto avrupadan bile ucuz satıyor yanlız :D
    Bu arada o radikal sayılarına avrupadan getirtenler yüzünden x2 koyulmalı ama indirmeleri iyi olmuş fiyatları artık d&r filan da ucuzlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan_hto

    quote:

    pahalı resmen . shopto 38 sterlinden satıyor

    Arkadaşım shopto avrupadan bile ucuz satıyor yanlız :D
    Bu arada o radikal sayılarına avrupadan getirtenler yüzünden x2 koyulmalı ama indirmeleri iyi olmuş fiyatları artık d&r filan da ucuzlar.


    Yahu ne ilgisi var God of War 3, 99 TL'den satıldı Türkiyede.. hemen hemen Avrupa fiyatıyla aynı. Şimdi bu fiyat uçurumu neden ?
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 3:02:27 >
  • güzel olmuş röpörtaj
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.