Şimdi Ara

PlayStation Kullanıcıları Son 10 Yılın En İyi Oyunu Olarak The Last of Us'ı Seçti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PS özel oyun olarak baktığımda bana göre en iyisi Bloodborne'dur. Sonrada God of War gelir.

    Ancak, burada hakkının yenildiğini düşündüğüm iki PS özel oyunundan bahsetmek istiyorum. İlki The Order: 1886. Bence The Last of Us'ta bahsedilen şu sinematik deneyim olayını çok daha iyi kotarmış bir oyundur. Ben ki hiç sevmem şu sinematik hissiyatını ama bu oyunda kendimi kaptırdım. Bunda oyunun teması ve konusunun işlendiği dönemin çekiciliğide etkendir elbette. Mesela ben zombili, salgınlı, enfeksiyonlu şeyleri hiç sevmem. Bıkkınlıktan kusma hissi bile gelir hatta gördükçe.

    Oynamamın üzerinden uzun süre geçmesine rağmen Order'daki neredeyse her karakterin adını hatırlıyorum. Ayrıca bu karakterlerin çizimleri ve jestleri çok hoşuma gitmişti. Galahad'in tipi, imajı ve yaş kıstası olarak olgun bir tiplemeyi canlandırması bence çok doğru bir seçimdi. Özellikle oyunun ortalarına doğru konseyin toplandığı ve münakaşa ettiği bir sinematik sahne vardı ki ordaki bakışmalar ve etrafı süzmeler çok başarılı gelmişti bana. Sony'nin bu oyundan ve evreninden vazgeçmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu listede olmayı kesinlikle hakediyor bence.

    Diğeri ise hala bile oynadığım DriveClub. Gerçekten şu oyunun bu kadar gömülmesini anlayamıyorum. Bana göre neslin en iyi yarış oyunlarından birisidir. Belki de en iyisi. Gecenin karanlığında, hafif sağanak yağışla kokpit sesini iç yapıp gazı köklemenin verdiği keyfi bana başka bir yarış oyunu yaşatamadı.




  • İyi iyi death stranding seçilmemiş yine
  • by_endless kullanıcısına yanıt
    Bence forumun fişini çekme vakti geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur valla Last of Ous gerçekten sıradışı bir Oyun.Yani oyunda herşey var arkadaş.Hikaye anlatımı desen var,Oyunda korku öğesi varmı desen var ( O bir asansör boşluğundan aşağıya bodrum kat gibi biyere düşüyoruz o kısım o dönem son zamanlardır oynadığım en iyi korku bölümüydü ödüm patlamıştı resmen) Oynanış desen var,Müzik desen var yani herşeyiyle çok güzel planlanmış ve hiçbir dakika sıkılmadan acaba şimdi nolucak dediğim nadir Oyundur benim için.Herşeyin ilki efsanedir sonradan herzaman tırta bağlar ama inşallah 2. Oyunda onun kadar kaliteli olur inşallah.Gerçekten Last of Ousub yeri bende herzaman ayrı.Oynarken 1 saniye sıkılmadan oyun bitti diye üzüldüğüm nadir bir başyapıt.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Last of Us kült bir yapımdır. Hangi sektörde olursa olsun kült yapımlara en iyi diyende olur, abartıldığını düşünende olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PS4 dünyasına adım attığımda ilk oynamaya başladığım ve sonrasında oynadığım hiç bir oyundan o tadı alamadığım, devam oyununu büyük bir sabırsızlıkla beklediğim oyundur The Last Of Us

    Senaryonun oyuncuya aktarımına girmiyorum bile, ama en çok o gerçekçi hissiyatı etkiliyor beni. Diğer oyunlardaki gibi bi dünya mermiyle pata küte dalamadığınız, yeri geldiğinde plan kurup gizlice düşmanları atlatmaya çalıştığınız, bunun ötesinde duygusal olarak sizi kendine bağlayabilen yapısıyla benim gözümde kesinlikle 1. olmayı hakeden bi yapıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gamesradar + sitesi ve Metacritic kullanıcıları da son 10 yılın en iyi oyunu olarak The Last Of Us ı seçti.


    PlayStation Kullanıcıları Son 10 Yılın En İyi Oyunu Olarak The Last of Us'ı Seçti

    Bu da metacritic kullanıcılarının seçimi

    1-The Last of Us
    2-The Legend of Zelda: Breath of the Wild
    3-The Witcher 3: Wild Hunt
    4-Red Dead Redemption 2
    5-Mass Effect 2
    6-Bloodborne
    7-The Elder Scrolls V: Skyrim
    8-God of War
    9-Grand Theft Auto V
    10-Dark Souls



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 11 Ocak 2020; 2:2:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gidin fortnite oynayın diye pc oyuncularını eleştirenler vardı. Oyun en iyiler listesine girmiş psde bile. Ayrıca ordan oraya kargo taşıyıp 50 saat ara sahne izlediğimiz oyun da ilk 20de

    Sektöre yaptığı etki bakımından witcher 3 veya gta birinci olmalıydı. TLOU çok iyi bir oyun ama üstte saydıklarımın yanında hikaye işleyişi dışında çok ağır basan bir yanı yok. Spider man de bence daha üstte olmalıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkiatten şu oyuna çöp deyip saçma sapan oyun oynayan xbox kitlesi akıllanmıyor yazık tamam gow süper felan filan ama last of oyunu benim için harikaydı senaryosu gerilimi korkusu sana her duyguyu yaşatan bir oyundu ama gel görki bazı kişilerin inanılmaz zevksizliği sinir bozucu olabilir özelikle bir lez karaktere bakarak oyunu kötüleyenler yok mu onlar kesinlikle forumu geç her alanda temizlenmeli arkadaş koca oyunda bir kızın lez olmasına mı takılıyorsun eleştirmek için bu kadar mı acizsiniz iğrençsiniz ya size alın bir last of yazın deseler bir kelimesini yazamazlar oyunu yap deseler bir yolu bile çizemezler ama görki eli lez diye oyun kötü olsun veya halodan gearsdan başka oyun bilmeyen xbox kitlesi oyunu kötülesin hahahahahaha gülüp geçelim dicem olmuyor en iyisi bu iki kötü zihniyet uzak dursun bu alemden !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Yine Xbox Fanboyu damarların kabarmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fortnite dışında güzel liste olmuş. Şu da şurada olsaydı diyebileceğim bir oyun yok. Belki The Order 1886 için bir şeyler söylenebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Yine Xbox Fanboyu damarların kabarmış.
    Hayatımda hiçbir zaman Xbox fanboyu olmadım, sadece Xbox kullancısı oldum, ki 3 yıldır o bile değilim. Ama senin PS fanı damarının kabarıklığı hiç inmiyor gibi.
    Lafa "Playstation kullanıcılarından böyle bir zevksizlik beklemezdim." diyerek, PS oyuncularını överek giriyorum, "Oyun kötü olduğundan değil, kat kat iyileri olduğundan." diyerek listedeki diğer PS exc oyunlarını övüyorum ama Xbox fanı oluyorum, garip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 11 Ocak 2020; 0:8:7 >
  • Oyun oynamayı beceremeyen fanboyların seçimi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Zevsizlik dediğin Last of Us; dünyanın en iyi oyunu olabilecek bir oyun. Sizin gerçekten oyunlarla uzaktan yakından alakanız yok. Xbox fanboyu olduğunuz için de saçma sapan mesajlar yazıyorsunuz, gülünç durumlara düşüyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    ayıptır sorması neyi değiştirdi oyun dünyasında?
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    dünyanın en iyi oyunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Zevsizlik dediğin Last of Us; dünyanın en iyi oyunu olabilecek bir oyun. Sizin gerçekten oyunlarla uzaktan yakından alakanız yok. Xbox fanboyu olduğunuz için de saçma sapan mesajlar yazıyorsunuz, gülünç durumlara düşüyorsunuz.
    Duvara anlatsam bu dediklerimi, duvar bile söylediklerimle daha çok bağdaşan bir cevap verirdi. Adama diyorum ki orada daha güzel PS excleri varken Last of Us'ı seçmek zevksizlik, o diyor ki sen Xbox fanısın. Sanki Forza Motorsport 6 > Halo 5 > Gears of War 4 > Last of Us demişim de Xbox fanboyu oluyorum. Gerçekten iyi kafa, forumda eskiden şu PS excini beğenmedim deyince başka bir markanın fanı olmakla suçlanırdın, şimdi PS'nin şu exci bu excten iyi deyince Xbox fanı oluyorsun.
    Gülünç duruma kimin düştüğü ortada, cevap yazma (yazarsan da ben yazmayacağım) ki konu daha fazla rayından çıkmasın.




  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Kardeş saçmaladın işte. Mesajın birbiriyle çelişiyor. Zevksizlik tabirini Last of Us için kullanıyorsun. Orada olması gereken 1. oyun zaten Last of Us'ın ta kendisi. God of War bile desen olmaz. Son 10 sene içerisinde çıkmış en iyi oyun Last of Us'tır. Aklın sıra küçümsemeye çalışıyorsun. Cevabını alınca da mantıksız mantıksız duyar kasmaya çalışıyorsun. Duygu sömürüsüne giriyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WesterLandX

    dünyanın en iyi oyunu
    Şaka yapıyıorlar herhalde Rdr 2, Witcher 3 gibi oyunlar vakren bu koridor tipi ortalama zombi oyununa dünyanın en iyi oyunu diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.