Şimdi Ara

Playstation'ım Bazı Oyunları Çalıştırmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba,

    Benim sorunum şu, Birkaç ay önce arkadaşımdan GOW 3'ü ödünç aldım.Playstation'ım çalıştırmadı.İlk önce CD'yi çizdiğimi düşündüm ama aynı CD arkadaşımın kendi PS'inde çalıştı.Bu seferde aklıma kendi PS'imin bozulduğu geldi.Ama kendi oyunlarımı rahat bi şekilde çalıştırdım.Sonraki haftalarda başka bi arkadaşımdan Killzone 3'ü ödünç aldım.Oyunu 5-6 saat çalıştırdım.Sonra yarım saat ara verdikten sonra oyunu açmaya çalıştım.Yine XMB'de oyunun ikonu gözükmedi. Bir kaç hafta sonra da Unc3 ü ödünç aldım.Yine aynısı oldu.Ama gariptir , Batman:Arkham City'de öyle bi' problem olmadı.Sonraki hafta başka bi arkadaştan farklı bir CD olan Unc3'ü aldım.Yine olmadı

    Sizce problem nedir?Ben de AC:Brotherhood,Battlefield 3,GT5 NBA 2k11 ve MoH var.Bu oyunların hiçbirinde sıkıntı yaşamadım.







  • EDIT: Lensinde sorun olabilir diyecem ama öbür oyunlari çalistiriyormus , isinmadan dolayida olabilir veya lensin arada okumamazlik yapabilir, peki simdi çalisan oyunlarini kapatmadan kaç saat oynuyorsun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CILGIN_TURK_96 -- 1 Mart 2012; 0:23:23 >
  • AC:Brotherhood,Battlefield 3,GT5 NBA 2k11 ve MoH diye belirttiğiniz oyunlar sizin aldıklarınız mı? Yani kutudan çıkardınız direk 0'dan oynamaya başladınız?

    Eğer öyleyse çok düşük bir ihtimal ama arkadaşlarınızdan aldığınız oyunlarda sorun olabilir. Sonuç olarak PS3'te sorun varsa 0 aldığınız oyunlardada sorun yaşamanız gerekirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Criminal

    AC:Brotherhood,Battlefield 3,GT5 NBA 2k11 ve MoH diye belirttiğiniz oyunlar sizin aldıklarınız mı? Yani kutudan çıkardınız direk 0'dan oynamaya başladınız?

    Eğer öyleyse çok düşük bir ihtimal ama arkadaşlarınızdan aldığınız oyunlarda sorun olabilir. Sonuç olarak PS3'te sorun varsa 0 aldığınız oyunlardada sorun yaşamanız gerekirdi.


    Arkadas 2 tane UNCHARTED 3 CD'si denemis 2 sindede sorun olmasi çok düsük...
  • el cevap:versiyonunda bi problem var..versiyon up veya down grade türünden kurcalandımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.