Şimdi Ara

PlayStation CEO: PS5 Oyunları için £70 Makul Fiyat (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Way be sony elemanları sinirlenmiş hemen aman mazallah millet uyanır işler kesata baglar uyandırma kerizi bulandırma denizi der gibi forumda özgür yorumlara müdahaleler oluyor bazıları öyle bir yazmışki kendimi avrupada zannediyorum 8300 tl normal diyenmi oyun 800lira ucuz diyenmi sanki ülkemde maaşlar dövizle veriliyor herkes 4000dolar maaş alıyor ancak forumdan çıkınca anlıyorum türkiyede olduğumu ne olursa olsun ps4 kadar satamazlar ülkemizde ekonomik sartlar belli kimse alamaz bu 4katı fiyata kısaca eglenmek isteyenleri yolunacak kaz gibi görüyorlar tabiki itiraz etmek hakkımız %18kdv %20 ötv yetmiyormuş gibi birde ekstra %50 vergi koymak nedir hiç sordunuzmu neyi savunuyorsunuz.
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Sadece fanboylar olsa iyi. Yayıncıların gazıyla geliyorlar. Asıl suçlu onlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdisinda bile fiyatlara itiraz edenler var ama bizde yeter ki Sony mutlu olsun moduna girenler var.

    Ms bu nesilde Gamepass ile oyun aliminda buyuk kolaylık sağlarken Sony çok katı politika izliyor. Gamepass de her oyun olmayacak ama en azından verecekleri ile ciddi bir kazanç sağlama durumu mümkün.

    Sony kesinlikle politikalarını gözden geçirmeli. Gamepass gibi bir sisteme sıcak bakmıyor üstüne devamlı oyun fiyatlari oyle olmali boyle olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her nesil böyle olmadıki ps4 ve ps3 nesilinde 60 dolar 60 euroydu ps5 de birden fiyat artınca böyle bir tepkinin olması normal ve savunalacak bir tarafı yok cyberpunk şuan 60 dolardan satılıyor ve demon souls 'tan çok daha maliyetli adamlar 60 dolara satabiliyorsa ps tarafıda satabilir son olarak oyun fiyatları hakkında steam ı baz alırsak ps store baya kazık ayrıca Windows store ps store a göre daha ucuz yani


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam neden ucuza satabiliyor da Sony de bu fiyatların 20 katı var merak konusu gerçekten

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xenferious

    Steam neden ucuza satabiliyor da Sony de bu fiyatların 20 katı var merak konusu gerçekten


    çünkü "tüm dünyada" ekonomi çok kötü diye ağlayıp günün sonunda bu paraları ağzından salyalar aka aka verecek avanak çok da ondan. ps1 ve xb 360 hariç(erken kırıldıkları için) konsol işi her zaman lüks olmuştur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Peki neden Euro daha değerliyken dolardan 10 birim daha fazla, Bu mantıkla yiyorlarsa Ps5'i falanda 550-600'e satsınlar o zaman...Avrupa oyunlardan fazla vergimi alıyor bu onun yansımasımı acaba...


    Amerikada urunler vergisiz fiyattan etiketlendirilir. 69 dolarlik oyun dusuk eyaletlerde 75 dolar civari tutar, newyork california gibi yuksek vergi dilimli yerlerde 80 dolar civari.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.