Şimdi Ara

PlayStation 5 Kontrolcüsü DualSense Yağmur Yağışını Hissetmenizi Sağlayacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kağıt üzeri çok iyi duruyor ama en önemli kısmı dayanıklı olması.Ds4 bile hiç zorlama abanma olmadan kısa sürede çöp oluyor.Birde her gün ort konsol kullanan bir kişiyse rahat 6 ayda pert oluyor.
  • Şundan eminim: Bu cihaz bana onun hissettiremediklerini hissettirecek. İnsanlardan bile daha iyi hislere sahip bir cihaz geliyor. Şaka bir yana özellikler heyecanlandırıyor. Oyun deneyimine güzel etkileri olacak gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepad özelliklerinden en önemlisi titreşim kim ne derse desin. Hem daha büyük ve ele oturan bir yapısı var hem de hem tetik tuşlarında titreşim var hem de gövdede bölgesel haptik titreşim var. Oyun zevkini ve hissini çok artıracağı kesin. Bakınız yarış ve fps oyunları gibi.
  • Valla seneler önce dual shock ps one ile harikalar başarmıştı metal gear solid'te adamın kalbi sanki elinizde atıyormuş gibiydi sırf o sahne için bile dual shockla oynamaya değerdi, şu an çok daha hassas hisleri yakalayabilecek olmaları oyunu kesinlikle daha iyi atmosfere girerek oynamımızı sağlayacaktır,keşke her gamepade getirilse bu tarz özelleştirmeler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.