Şimdi Ara

PlayStation 5'in Boyu 38 Cm (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Oyun dünyasından anlamadığınız yazdığınız şiirden belliydi ama bu yorumla da durumunuzu tasdik ettiniz. Xbox in çıkış oyunlarının büyük kısmı pc ye gelmişti ve cidden kötü ötesi metalari 50 60 civarı olan oyunlardi. Mesela Ryse resmen rail shooter oyundu, bu tarz oyunlarla mi nesle önde başlayacaklar, yapmayın allasen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Bence gamepasse cevap vermek çok kolay. Biraz fazla abartılıyor psnow dan Stream seçeneğini çıkardığın an al sana gamepass ama donanım farkı bu nesil biraz fazla oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Ps Now Türkiye'ye gelse harika olacak tabiki ülkemize uygun bir fiyatlandırma ile çünkü oyunculuğun geleceği bu gibi geliyor bana.

    Bu arada ps now alabiliyor muyuz Türkiye'den birde aylık ücreti ne kadar acaba ?
  • Adım gibi biliyorumki o konsolu isteseniz deviremezsiniz merak etmeyin

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Yıllık 60 dolar sanırım bu indirimlerde 40 oldu. Gift cardla alabilirsin ama ben oynamak istediğim oyun olunca deneme hesabı açıp oynuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen İksbaks ile PlayStation'ı kıyaslayarak at - eşşek yarışı yaptırmayın.

    PlayStation bir ikondur. Öncelikle bunu bilin, Xbox ise oyun konsolu.
  • Millet gunduz ruyasinda yasiyor.Her konsol haberinde ayni kisiler ayni seyleri soyluyor.Yabanci forumlarda bile bu kadar savunucu bulamazsiniz.

    MK in yapimcisi Ed Boon anket yapmisti yeni nesilde sizin icin en onemli alim unsuru nedir diye buyuk farkla fiyat cikmisti.Adamlarin alim gucu ortada oldugu halde hala dusundukleri sey fiyat ama bizde konusu bile zor donuyor.
    Bizde vergilerle birlikte bugun ki kurla tahmini 1000 dolara gelecek bir konsol ama insanlar yine kuyruga girmis almak icin gun sayiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    devrilmez kasa esasen PS4 gibi kutu formunda yatık olarak kullanılabiliyor şekli optik yanılsama ile farklı göstermişler VHS recorder diye alay edemesinler diye süslemişler soğutma sistemide büyük... MS gibi tanıtsalar ne olduğu belli olurdu... kasada dokunmaya yönelik tasarım bile yapmışlar... yakından bakınca gözüken logolar var...
  • Boone kullanıcısına yanıt
    yatık olarak PS4 ile aynı sayılır devrilmez...
  • Hiç de sırıtmayacak. Bekliyorum cihazları.

    PlayStation 5'in Boyu 38 Cm
  • Antivirüslerde de aldığın şey sadece bir key iken kocaman kutu yapıyorlar verdiğim parayı haketti imajı vermek için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine klâsik sidik yarıştırma konusuna dönmüş. Yok şu daha güçlü yok bu daha çok satmış. Bu daha güzel ötekisi hilkat garibesi. İsteyen isteğini alır bu neyin kavgası? Birbirine giren arkadaşlar acaba aranızdan hem konsol hem oyun fiyatları bu kadar uçmuşken kaçınız bu konsol ve oyunları alabileceksiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Ya orası öyle tabi 3. Dünya Ülkesi şaşırmıyorum artık.Hiç üşenmiyecem yurt dışından almaya bakacam valla.Yemin ediyorum git pasaport çıkar git birtane vize serbesti olan bir Ülkeye git uçakla al gel Türkiyede vereceğin parayla 1 gün boyuncada gezmiş olursun 500$ lık alet nasıl oluyoda 5000₺ gibi faiş fiyata satılıyor aklım almıyor benim Yani dolar nekadar yüksek olursa olsun 5000₺ tamamen fırsatcılık başka birşey değil. 500€ Şu anki kurla 3.800₺ yapıyor ki bu perakende satış fiyatıdır.Türkiyeye bu cihaz peraken satış fiyatından gelmiyodur.Vergilerle birlikte 5000₺ bir meblağ çıkmasına imkan yok tamamen faiş fiyatlar taş çatlasın 4000₺ olsun Dediğim gibi Türkiyeye girişte 500€ fiyatlanmıyordur.500€ Perakende satış fiyatı yurt dışında.Her halukarda daha ucuz olması gerek hesaba göre.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Fazla abartılıyor derken? Xbox'un bütün exc. oyunları + olarak RDR2 gibi büyük oyunların bulunduğu platform abartılıyor mu olmuş. Aynısı PSN Now'da olsa yere göre sığdıramaz bir kesim. Abartılmayı geçtim yakında underrated diyeceğim. Saldırıp durmayın adamlar ne güzel sistem oluşturmuşlar işte. Sırf o yüzden xbox alınır mı? Asıl soru o olmalı. Cevabım hayır bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 17 Haziran 2020; 14:54:52 >
  • Siz ne demek istediğimi anlamadınız. Rakip koymak kolay manasında dedim. Sadece o cümleye bakınca haklısınız ama kastım o değildi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam sazan gibiyimdir ben atlarım hemen.

    Hocam rakip oluşturdular zaten. Psnnow'daki oyunları artık indirebiliyorsunuz. Tek eksisi Türkiye'de yok PS5'te gelir. Açıkçası sağlam oyunlarda var ama eklenip çıkarılıyorlar GoW eklenmişti,HZD eklenmişti fakat kaldırdılar şimdi Spiderman var. Bence Sony de bir gelecek gördü ama ağırdan alıyor şimdi kendi oyunları eklenir belki yarın RDR2 gibi AAA oyunlar daha sık gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de biraz yanlış anlatmıştım. Aynen arada psnpw alıp kullanıyorum zaten. İşte o yüzden diyorum. Tek yapmaları gereken tüm dünyaya açtık demek. Bir anda gamepass avantajı devre dışı kalmış olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.