Şimdi Ara

PlayStation 5'in 2018'de Gelebileceği Söyleniyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2013 nisan ayında PC'mi baştan aşağı yeniledim. i5 3570k işlemci 8 gb ram, 128 gb ssd, anakart olmak üzere 4 parça adında kasım sonu 2013 yılınca gtx 560 ti olan ekran kartımı zotac gtx 780 amp! edition ile yeniledim. sonuç 2013 den beri kullanıyorum. Bu sistem ile biraz zorlarsam 2017 yi de çıkarırım. Bu ekran kartıyla need for speed, star wars battlefront, mirror edge:catalyst, rise of the tomb raider ile gayet güzel çalışıyor. Konsol almayı iyiden iyiye düşünmeye başladığım sırada bu konsollar öldü, yenileri geliyor haberini okuyunca vazgeçtim. Hani nasıl denir, Konsol alacak kadar zengin değilim. Türkiye şartları ve fiyatlandırması bakımından.. Donanım fiyatları yurtdışına göre pahalı fakat konsol fiyatlarıda yurtdışına göre bir o kadar pahalı Türkiye'ye özgün fiyatlandırma yok, geriye oyun fiyatları kalıyor ki, malum ile sabit ortada hiç yoktan bazı AAA oyunları PC'de uygun fiyatlı olması durumu kurtarıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • yeni çıkacak xboz pro dan güçlü olacağız derken ondan 3 4 kat güçlü ps5 çıkacak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: weNM

    Konsolcuların yalanını hatırlayanlar var mıydı? Konsol alanın nedeni her 3 yılda bi geliştirmeye ve yenisini çıkarmıyorlardı falan... PC işte adamı böyle zorlar :D Bir zamanlar PC'nin zamanı bitti 2014'ten sonra kimse oynamaz diyorlardı, zaman insanı böyle mors ediyor işte.


    Ben pc ve konsol kullanan birisiyim.Çoğunlukla onlne fps oynayan biriyim.Pc'nin rezil ötesi hileci sorunu yüzünden konsolda oynuyorum oyunlarımı.Pc'ye cod iw ,titanfall2 gibi vasat oyunların bile betası dahi çıkmadı.Pc yi önce adam yerine koysun yapımcılar,sonra kepaze hileci sistemini bitirsinler,4k değil 14 k grafik görsem ne yazar.Bi tarafı övüp bi tarafı yereceğinize oyun sektöründeki genel bitmişliği yansıtın.Gören de iki sistem arasında anormal fark var zannedecek.Devrimizin en büyük sorunu yapımcı ve dağıtıcı firmaların kazıkcı zihniyetidir.Orad burada hala millet sistemler arası bilindik eksileri artıları bin yıldır yobazca tartışıyor.AŞın bunları kim nerede oyun oynamak isterse oynar.Kan emici firmaları bu bakış açısıyla anca farkı olmadan iyice azdıran bir fanatik zihniyet var.Onlardan kurtulabilinse komple ilerleme görecez ama zor.




  • Bundan sonra 5-6 sene gidecek konsol beklemeyin. Kullanıcıya geçirme politikası çoktan başladı sony için.
  • 2020 den evvel PS5 tatli bi rüyadan Baska bisey degil. Sony'nin ne fanlarinin sabrini Test edecek cesaretin var,nede bu kadar kisa araliklarla konsol cikarmaya finansal gücü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskhioyuncu korkmaya başlamış, ne oldu scorpio nun ölüm ilanı korkuttu mu? Sony nin mi finansal gücü yok ahahaha, buna kim inanır, sen bile inanmazsın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Source

    Xbox 360 dönemi neden yapamadı? <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s1.gif" align="middle" border="0" alt=""> Sırf Xbox 360 yüzünden sayısız exc. oyun çıkardı sırf bu yüzden bile sevmelisin Xbox'ı <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s8.gif" align="middle" border="0" alt=""> PS4'de yerimiz sağlam diyor oyunlara PS3 dönemi kadar önem vermiyor Sony.. <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s10.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Lan exc. oyunlara önem vermesin vermesin,Yinede Xbox alınmazki TR'de.. Bikere ben ne yapim ülkemi umursamayan firmayıı..Donanım desen yinee PS4,oyun desen yine ps4..Bide bişey söyleyimmi X. Scorpio çok geç çıkıyor,Sony tam çıkış döneminde PS5'i duyurdumu bide üstüne 2020'ye çıkış tarihi verdimi..Pro alanlar hayatta umusamaz Scorpio'yu,Zaten ps Pro alan adam onunda aynı ps4 gibi 3-4 yıl gideceğini bilerek alıyor..




  • Konsolun en sevilen, en çok tutulmasını sağlayan özelliklerinden biri de 5-6 yıl önemli güncelleme almadan kullanılmasıydı. Bu özellik giderse konsolların eski cazibesi kalmayacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolların güç açısından PC ile yarışmaya çalışmasını anlamsız buluyorum, bir tarafta sabit donanıma ve geliştirmeye çokta açık olmayan konsollar var diğer tarafta her parçasını değiştirebildiğin bilgisayarlar. Konsolların avantajı ve kafa yorduğu konu bence exclusive oyunları olmalı ama bu konsollar ilk 1 yıllarını neredeyse oyunsuz geçirdiler sonra remastered dönemi başladı. Bari 2018 e kadar iyi exc alsalar ama Sony ve Microsoft şimdiden yeni konsollar için hazırlık yapmaya başladı. PS4 ve Xbox One için başarı kıstası sadece kendilerinde bulunan ürünler olmalı, her platforma çıkan oyunlar nasıl bir başarı kıstası oluşturabilir ki. Fifa serisi olsun mesela örnek olarak her platforma çıkıyor onu belli bir yere özel kılan ne ? Bence bu yüzden ne olursa olsun kullandığı platformu savunan kişilerin bunları düşünerek hareket etmesi lazım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sidik yarışı basladi haha belli boyle olacagi konsol iyice rezillik oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Eskhioyuncu korkmaya başlamış, ne oldu scorpio nun ölüm ilanı korkuttu mu? Sony nin mi finansal gücü yok ahahaha, buna kim inanır, sen bile inanmazsın.

    Dizlerim titredi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018'e ne gerek var çıkarın hemen
  • 2018 in ikinci yarısında ne kadar güçlü bir konsol çıkartabileceklerinide düşünmek gerek... Eğer tahminler doğru çıkıp yeni konsol gelirse aynı bu nesilin başında olduğu gibi bir güç farkı olacaktır. Buda Microsoft u epey sıkıntıya düşürmeye yeter. (Daha doğrusu Xbox markasını diyelim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 12 Eylül 2016; 22:22:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaş ikisi de aynı güçte konsolu aynı anda çıkarsınlar lütfen. bu iş sidik yarışına döndü. seneye scorpio çıkar sonraki sene ps5 çıkar buna cevap vermek için xbox bilmem ne çıkar. sonra sony ps5 neo yu tanıtır. bu işin sonu yok. ps3 ile xbox 360 dönemi konsolun altın çağıydı artık sidik yarışına döndü. yarışın konsol üzerinden değil oyunlar üzerinden yapılmasını istiyoruz. ps4 pro ile remastered ile uğraşacağınız çabayla 4 yeni exclusive oyun üretirdiniz.
  • Eğer Microsoft' la danışıklı dövüş yapmıyorlarsa şerefsizim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rambocuk

    yeni çıkacak xboz pro dan güçlü olacağız derken ondan 3 4 kat güçlü ps5 çıkacak


    Donanımdan zerre anlamadığın şu yorumundan açıkça belli oluyor. PS3 ve Xbox 360 döneminden sonraki bu nesilde iki kat güç, çözünürlük ve fps değeri görmemişken PS5 için öyle desteksiz atman hayalperestliğinin bir sınırı olmadığını belirliyor. Bu firmalar ne yapsalar senin gibi zihniyette olanlara müstehak...
  • Sony PS4 ve PS4 pro'nun Xbox One Scorpio tarafından ezileceğini biliyor PS4 Pro ve Slim ile amacı Xbox One Scorpio Çıkmadan önce elinden gelen en hızlı şekilde para kazanmak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.