Şimdi Ara

PlayStation 5 Hakkında Yeni Detayları CES 2020'de Duyabiliriz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Ben asgari ücretliyi eleştirmedim.Asgari ücrete çalışan adam Oyun oynar elbette kimse kimseye karışamaz arkadaşım ama önceliği iş bulmaktır kalkıpta Oyun oynaması çok zordur.Benimde işisiz olduğun dönem oldu kimseden oyun oynanak için para istemedim bu anlamda söyledim.Herkez zengin değil elbet ben hiç değilim ama diğer giderlerden kısıyorum tek harcadığın bireysel olarak Ayakkabı almam Giysi almam pahalı gider Oyun alırım birşeye ulaşmak.için başka şeyden fedakarlık gösteriyorum yani Bu Ülkede böyle yapmadımı Oyun oynamanın imkanı yok zaten yaşamak bile mucize kısmına geldi ama sonuçta istedimi yapılabilir bunu ifade etmek istedim.
    buna isyan etmek yerine sinmiş olan asıl acı olan taraf bence. diğer ülkelerde insanlar hakkını söke söke alabiliyorken burada ki insanlar böyle böyle sindiriliyor işte. O yüzden ortadoğu ülkesiyiz ya.




  • blackleads007 B kullanıcısına yanıt
    Yapacak birşey yok şu an için malesef ya oy vermiyecez ya çıkıpta isyan edilecek.Çıkıpta isyan etmek kolay birşeyse buyursun önden herkez kimse kimseyi gazlamasın bu iş bir kıvılcama bakar herşeyin bir zamanı var derler bekliyecez ve görücez sabırlı olucaz şu an için onu dışında yapacak birşey göremiyorum.Ya bu formada çok kızıyorum özelliklede yöneticiler bu bölüm Oyun bölünün Oyunla alakalı yorumlar dışında bütün yorumları silsinler kalkıp biz bunlari siyasette zaten tartışyoruz bari burda bahsetmiyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 31 Aralık 2019; 16:10:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Question-X

    Şu arayüz giydirilmiş saçmalıkları halen bekliyen kaldımı ya , oturma odasına konucaksa veya mini birşey olucaksa , mini atx sistem toplayıp geçin , maliyeti biraz daha yüksek olur lakin işlevsellik 1000X ve uzun vadede o ek maliyet size fazlasıyla geri dönücektir zira konsolun içerik fiyatlandırmaları soygun.
    Kimse kullanmıyor zaten son baktığımızda 100 milyoncuk ps4 satılmıştı sadece mini pc ancak çöp kutusuna konur salona değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 bu donanımla eve sokulmayacağı belli oldu sizi bilmem ama series x day 1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba 4k tv zorumluluğu olurmu ps5 çalismasi için normal 1080 hd tvde calisir bunu merak ediyom ona gore birde tv mi alcam bozulmadiki bendeki ps3 ciktiginda almistim 9 sene gecti sorunu yok ama

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sh4dy_081991 kullanıcısına yanıt
    Eleştiri yapmak için yapıyorsun boşsun.Millet bu devirde Ekmeği kredi kartıyla alıyor ya bilmiyosun yada işine gelmiyor. Milletin çogunluğu ya asgari ücret alıyor yaada asgari ücretin az yukarısını taş çatlasın 3000₺ maaş alsın Ps5 fiyatı 5000₺ olsa adam bunu için ya kredi kartına taksit yapacak yada ihtiyaç kredisi çekicek bu çok doğal birşey sen bu devirde yaşamıyorsun heralde hadi şaka değil gerçek Senin paran çoksa orası ayrı tabi onuda söylüyimde gene laf sokmak için sokma boşuna 😌

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaplan3461

    Acaba 4k tv zorumluluğu olurmu ps5 çalismasi için normal 1080 hd tvde calisir bunu merak ediyom ona gore birde tv mi alcam bozulmadiki bendeki ps3 ciktiginda almistim 9 sene gecti sorunu yok ama


    1080p TVde Supersampling yaparak çalıştırıyor ve pürüzsüz cam gibi görüntü oluyor. 4K TV şart değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.