Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9041. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: somebodykillmeplz , GoldenEye350 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü2 Mobil
5 sn
181.157
Cevap
1.522
Favori
9.847.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 90399040904190429043
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Merhaba, mümkünse aynı yere yaptır hocam, eğer ben kendim takabilirim diyorsan buradan alabilirsin:

    aliexpress.com
    2.02US $ |Upgraded Version For Hall Effect Joystick Module Controller For XBOX ONE PS5 For PS4 Dualshock 4 Analog Sensor Potentiometer| | - AliExpress
    https://www.aliexpress.us/item/3256805730604400.html?gatewayAdapt=glo2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US
  • nebrion kullanıcısına yanıt

    Ortak kullandığın bir hesaptır ve başkası Primary yapıyordur.

  • MortalRide kullanıcısına yanıt

    Dogru da hocam sonucta calisiyor oyunlar. Bir sekilde. Zen 4 ile zen 2 oyle daglar kadar farkli olmayacakken jaguar ve zen 2 daglar kadar farkliydi. Elbette sorunlar olabilir adamlarin isi bu sorunlari cozmek. Ps3 gibi cell mimarili bir yapi yok sonucta. Hic 1 tane ps3 oyunu bile ps4 de claidmadi remake port vs yapilmadiysa... bundan bahsettim ben. Ps6 da arm ye gecilse de ps5 oyunlari calismaz.

    Ben bugun win 10 da zen3 5600x ile asiri kotu bi port olan gta 4 u sorunsuz oynuyorum hocam. Dediginize katilamiyorum maalesef.

    AI ML toollari ile ilerde oyun portlamak vs kolaylasir masrafi azalirsa herseyin sekli cok degisir de. Benim yine dedigim sey su: ps7 yi hayal edelim . 18 20 senesi var. O vakte hayatta olur muyuz bilmiyorum bile. Ama ps7 4090 dan da 5090 dan da guclu olacaktir oyun performansi olarak. Bunu tahmin etmek zor degil. Zen 3 zen 5 degil 18 20 sene sonra artik intelle mi calisirlar ne yaparlar bilmiyorum ama com daha guclu verimli cpu ve cok daha canavar gpu ile gelirler. Ve yine yeni oyunlarda yok ana karakterin g. kılı real time hesaplaniyor isik ve ses tracing var o yuzden alin size 1080p 30 fps oyun 1400p 1800p upscaled 30 fps oyun derler diyorum sadece ;)


    Biz bence oyuncular olarak 30 fps oyun yayinlayanlari boykot etmeliyiz kufur etmeliyiz sosyal medyadan ve bu oyunlari almamaliyiz. Cyber punk ilk ciktiginda nasildi . Tepki alinca neye evrildi. Bana kimse ps6 da ps6 pro sa ps7 de 30 fps oyun olmayacak diyemez... goruyoruz. Daha 3. Senesinde ps5in xbox x in 30 fps oyunlar var.


    Neymis starfieldde 5000 tane patates ayni odada oluyornus oyun motoru onu hesapliyormus. Abi sim yaziyorsan pc ye yaz o zaman. Biz sadece min 60 fps oyun oynamak istiyoruz. :))))


    Haklisiniz 4080e yaklasamaz. Sonucta 120hz limiti oldugu icin bakinca 3060i bile gecemiyor (3060 ile 500 fps aldigin oyunlar var ps5 de yok ). Ama yine de gormek lazim. Hee tabii amd bi kesif yapmistir. Perfomans katliyotdur. Pssr dlss den iyidie zart zurt. Dragon dogma 2 gibi 5800x3d de bile 4090 ile 60fps duzgun veremeyen s kirigi oyunlar cikarsa hak getire diyorum.


    Bi sizinti var pro enhanced etiketi icin 60 fps min sart olacak diye insallah dogrudur. 1960larda Aya gonderilen uzay mekiginin islem gucu hesap makimesi kadardi. Olay islem gucu degil. Bizi hep kandiroliyorlar. Pc de telefonda da . Android 15 cikiyor hop senin telefon yavasliyor. Ne oldu transistor mu yakti? Hayir eski nesil cpu lara gore dogru duzgun driver destegi vermiyorlar. Yeni software ozelligi sadece yeni nesil cpu larin jnst setlerinde iyi calisacak sekilde yapiliyor ki eski telefon kassin donsun yenisini alsinlar ;) planli eksiltme. Konsollar neden kasmiyor 7 yil omrune ragmen. Cunku is modelinde bunu yapmak yok. Oyun satmak vs var. ;) konsolun arayuzu 7 yil icinde degismiyor mu? Youtube app degismiyor mu? Konsolda sihir buyu mu var kasmiyordu ps4 :D 50 kez de sistem update aldi. Bizim telefonlar 2

    3. Yili cortluyor. Bi huawei yapmadi o olayi omuda piyasadan sildiler iste oyunu bozuyor diye ;)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 24 Nisan 2024; 10:58:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nebrion kullanıcısına yanıt

    Aynen ortak hesap, ama neden sürekli o primary yapıyor ki? bunu engelleyemem mi?

  • PS5 09.20.00 Güncellemesi Yayınlandı!!


    • Oyun Yardımı, Topluluk Oyun Yardımı özellikleri eklenerek genişletildi.


    • Oyun Yardımı'nda, desteklenen oyunlarda Topluluk Oyun Yardımı etiketli ipuçlarını göreceksiniz; bu, ipucunun diğer oyuncuların oyun içi videolarından alınarak oluşturulduğunu gösterir.
    • Oyun içi videonuzun otomatik olarak kaydedilmesine ve gözden geçirildikten sonra özelliğe eklenmesine izin vererek Topluluk Oyun Yardımı'na katılabilirsiniz.


    • Katılmak için Ayarlar > Yakalananlar ve Yayınlar > Yakalananlar > Otomatik Yakalananlar > Topluluk Oyun Yardımı öğesine gidin ve Katıl seçeneğini belirleyin. Bu özellikten istediğiniz zaman çıkabilirsiniz.


    • Uzaktan Oynama'da, Uzaktan Oynama esnasında "Uzaktan Oynama bağlı." mesajı sürekli olarak görüntüleniyorsa bunu artık oyun ekranınızdan gizleyebilirsiniz. Ayarlar > Sistem > Uzaktan Oynama öğesine giderek Uzaktan Oynama Bağlantı Durumunu Gizle öğesini açın.


    • Sistem yazılımı performansını ve kararlılığını iyileştirdik.


    • Bazı ekranlardaki mesajları ve kullanılabilirliği iyileştirdik.




    Kaynak : https://www.playstation.com/tr-tr/support/hardware/ps5/system-software-info/





  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Tüm oyunlarda desteklenmiyor. Yine sadece özel oyunlarda desteklenen bir özellik olarak kalacak gibi. Yoksa düşünce güzel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt

    En son bu çıkmış



  • nebrion kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım kendini alıntılamışsın :)


    Engelleyebilirsin. Hesabın e-mail adresini ve şifrelerini komple değiştirirsin ve engellersin ama hesap kimin? Parasını ödemiş biri mi? İletişime geçemiyor musun?

  • TechVET kullanıcısına yanıt
    Dikkat çekip cevaplanması için yapmıştır veya kendi mesajına ek yapıp öne çıkarmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 24 Nisan 2024; 13:21:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    Yanlışlıkla yapmış muhtemelen. Benim sorduğum soruya cevap vermiş arkadaş. Bakarken gördüm :)

  • Arkadaşlar bazı oyunlar 120 hz çalışıyor call of duty 3 vb. ama fifa24 nba24 ufc5 gibi oyunlar 60 hz olarak çalışıyor monitörüm 180 hz , bu oyunları 120 hz yapma imkanım varmı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt

    Aldığın kulaklığa göre değişir. Tabi ki de çok kuvvetli ses veren kablosuz kulaklıklar var. Ama tabi ki fiyatları da ona göre. Siz paradan haber verin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Navidres

    Arkadaşlar bazı oyunlar 120 hz çalışıyor call of duty 3 vb. ama fifa24 nba24 ufc5 gibi oyunlar 60 hz olarak çalışıyor monitörüm 180 hz , bu oyunları 120 hz yapma imkanım varmı ?
    Heralde yok hocam firma onu yapıyo

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps5 Pro ciktiginda 30 fps calisan oyunlari 60 fps oynatabilecek turden bir teknolojiyle gelecegini okumustum. Kastedilen sey Bloodborne ve Driveclub gibi normalde 60 fps patchi almayan oyunlari oynayabilmek mi dogru mu anlamisim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Her oyuna bu destek gelir Bloodborne'a yine gelmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Kontrolcü Almayı Düşünüyorum
    Razer Wolverine v2 PRO ve Dualsense Edge Arasında kaldım. Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Onun için teknolojiye gerek yok, yalan dolan hepsi. Oyunların içinde tek bir dosya çözünürlük ve fps değerini belirtiyor, sonuçta ondan gelen 30fps bilgisini 60fps olarak aktaracak tek olay bu.


    Teknoloji filan külliyen yalan, bu zamana kadar bunu isteğe bağlı ayar şeklinde yapmamaları bile büyük bir adilik örneği zaten.

  • naak98 kullanıcısına yanıt

    ben de beğenmediğim için kardeşime verdim pulse 3d kulaklığı. sonrasında turtle beach stealth 700p gen 2 aldım, gayet iyiydi ama bi güncellemeyle sesi kısıldı, kapatıp açmak gerekiyodu düzelmesi için. bende sonradan steelseries arctis nova 7p aldım. şuan baya memnunum. cod oynarken kulaklıktan %70 civarında açıyorum, ayrıca oyun içinde master volume de %35 olması lazım, buna rağmen ses baya iyi.

  • 8 civarı diyelim hocam. Önerebileceğiniz bir şey varsa açığım. Kriterlerim yüksek değil arkadaşların beğenmediği pulse ile ilgili şu an tek sıkıntım maksimum ses düzeyi  

  • 
Sayfa: önceki 90399040904190429043
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.