Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
181.333
Cevap
1.525
Favori
9.862.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 86078608860986108611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • thetrooper00 kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ingiltere'den aldım herhangi bir sorun yok.

  • fendur kullanıcısına yanıt

    Galiba hepimizin sonu böyle olacak hocam. Şu an ben de baya ciddi düşünüyorum komple PC'ye geçmeyi. Ama sağlam bir PC kurmak istersem de bu sefer en az 70-80 bin para lazım çünkü elimde şu an hazırda hiçbir PC bileşeni yok. RTX 4080'li bir sistem kursam fiyat buralara geliyor. PS5 PRO çıkınca elimdeki PS5'i satar onu alır yoluma devam ederim diyordum ama sanırım PS5 PRO almak yerine komple PC'ye geçeceğim. Ne adam akıllı oyun var ne de PS PLUS'a yıllık 2.500 tl veresim var. Bizi bu hale getirdiğin için teşekkürler Sony.

  • Exheo kullanıcısına yanıt
    Ben de PC den XBOX’a geçtim. Bi daha PC falann toplamam. Konsol rahatlık kesinlikle. Yüksek FPS alacam diye bu rahatlıktan vazgeçemem. PC yi TV ye bağlasam da istediğim konfora ulaşamadım. O yüzden pire için yorgan yakmaya değmez. Deluxe almak zorunda da değilsiniz. Online oynuyorsanız en düşük paket yeter. Deluxe iyi oyun da vermiyor. XBOX da çekebilirsiniz PS5 yanına. Bence iyi düşünün.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Zaten kafamı kurcalayan kısım sizin dediğiniz hocam. Bir daha sıfırdan pc toplamak falan çok gözümde büyüyor. Sistem topla 2-3 yılda bir güncelle, masa başında koltukta otur oyun oynamaya çalış falan yaş 30'a gelince hiç yapasım gelmiyor bunları. İkinci seçenek de PS5'i satmayıp pc toplamak olabilir ama çok kararsızım :)

  • Exheo kullanıcısına yanıt
    İkinci el 2-3 aylık Series X de düşünebilirsiniz. İşlemci+Ram fiyatına deneyimleme şansınız olur. PC hem maddi olarak hem konfor olarak yorucu. Değerleri takip etmek vs yoruyor. Bi de optimizasyon olarak firmalar PC yi salıyorlar. Yüksek VRAM istemeye başladı oyunlar. Bu da update edilmesini gerektirecek bir sene sonra.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiye de yapılacak en mantıklı hareket bütçe durumuna göre PS 5 in yanında Xbox da satın almak. Ben yeni nesilde ikisini de satın alarak yoluma devam ediyorum. Plus ve gamepass üyeliklerini de 3 yıllık satın aldım. Bu saatten sonra PC ye geçip oyun oynamam zor klavye ve mouse külfet geliyor. İleride de tercihimi konsoldan yana kullanacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbey87 -- 18 Eylül 2023; 14:16:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Steam faktörünü de unutmamak lazım, eskiden steam ve konsol oyunları arasındaki fiyat farkı devasa idi bu fark yüzünden pc tercih edip sistem toplayan oluyordu. Şimdi steam ve epicde ki oyun fiyatları xbox ve ps store bile geçti, hiç bir esprisi yok pc nin eğer sadece oyun oynama ihtiyacı ile alınacaksa.

  • nier kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak Eşitlendi zaten. Kardeşlik vs de yok. Korsan oynamak isteyen PC çeker. Ben doğru bulmadığım için bunu PC denkleminden çıktım. PS yanına XBOX çekmek en mantıklısı şu an.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3070 tilı sistemin yanına Ps5 aldım bütçemi zorlayarak. Yaptığım en mantıklı hamlelerden biriymiş. Bir de ben aldıktan bir hafta sonra plus zamlandı, ucu ucuna 2 senelik plus aldım eski fiyattan. Henüz üç oyun oynadım Ps exclusive, ona rağmen parasını şimdiden çıkardı gözüyle bakıyorum. İmkanınız varsa tek bir platforma bağlı kalmayın derim.

  • PS son zamlardan sonra en pahalı oyunların ve aboneliğin satıldığı platform oldu maalesef. Xbox da alınabilir ama PC yi iş (ara sıra) ve film v.s. için kullananlar için Xbox denklem dışı kalıyor. PS5 varken de ikinci bir konsol almak yerine PC almak daha mantıklı oluyor benim gibiler için. İleride PS5 Pro v.s almayı planlıyordum ama bunun yerine artık PC ile devam edeceğim. Üyelik bitene kadar da PS5 kullanırım exclusive ler için. Benim için yavaş yavaş tekrardan PC ye dönme zamanı geldi yani. Fakat yeni sistem maliyetleri de acayip yüksek. Bakalım ne yapacağım ya da ne yapacağız.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Ben de PS5 in yanına, Xbox series x aldım. Kesinlikle tek platform bağlı kalmamak lazım :)
    Gamepass nimetlerinden de yararlanmak lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Bende PS5'in yanına Series X aldım. Sonra sattım. Yetişemedim ikisine de.  

  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt

    Ben de ilk olarak Xbox Series S almıştım uygun fiyatlı sonra PS5 aldım. PS5 aldığımdan beri Xbox’ı çok açmadım ama 500 liraya 3 yıl ultimate abonelik aldığımdan dolayı çok satasım da gelmiyor  


    GamePass’e kafama göre düşen oyun olursa oynarım diye tutuyorum. Lies of P falan bakmayı düşünüyorum becerebilirsem  

  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt

    Şahsi fikrim tek konsolum ps5 e bile yetişemiyorum ben, zaten yeni çıkan oyunlar ve ps delux kütühanesinde devasa sayıda oyun var. Daha pre order oyunlar gelecek. Series x/s alsan forza ve starfield ve gamepass bir kaç kalbur üstü oyun sonrası bir daha cihazı açasın gelmiyor bile.

  • alpererez kullanıcısına yanıt
    Bu ayarları PC’de yapsam o şekilde cihazda kalıyor mu acaba Ps5’de kullanabilir miyim ?
    Ek olarak o ayarlar nasıl sizce önerir misiniz 😊

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HeLLScOrPioN H kullanıcısına yanıt

    Kalıyor hocam kulaklıkta gömülü eq birimi var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeLLScOrPioN H kullanıcısına yanıt

    evet ayarladığınız şekilde kalıyor. baya bir ayar denedim. en çok bu ayarı beğendim, tavsiye ederim.

  • Arkadaşlar "Th3M4NIMAL" hesabım hacklendi. 3 gündür başkasının elindeydi hesap. Oyun hesap bilgilerimi DH hesabımda tutuyorum. Whatsapp gruplarına yazdım fakat gözden kaçırdığım var ise benimle hesap paylaşımı yapan arkadaşlar şifre değiştirip 2 aşamalı korumayı açarsa sevinirim. İyi oyunlar dilerim.

  • Resident Evil 4 - Separate Ways Launch Trailer | PS5 & PS4 Games



    PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/resident-evil-4-remake/ The mission requires secrecy. Failure is not an option. Play as Ada Wong in this additional scenario and experience the events of Resident Evil 4 from her perspective, filling in unanswered questions posed in the main story. Available September 21, 2023 for PS5® and PS4®. Rated Mature #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #residentevil
    https://www.youtube.com/watch?v=CqFGDbKSUso
  • 
Sayfa: önceki 86078608860986108611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.