Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8602. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Inferioress , hystaspes Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181.689
Cevap
1.533
Favori
9.886.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 86008601860286038604
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malum fiyatlardan dolayı PS5'i satmaya karar verdim, sarı sitede 1122991090. Dolu dolu içerikli, aksesuarlı. PSN Deluxe hesabından, Edge Controller'a kadar dolu.

  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

    Bende takip ediyorum sizin gibi yeni iplerin haberleri düşüyor ama ne zaman çıkacaklar belli değil hocam. Bu belirsizlik ortamı insanı düşünmeye itiyor işte. Psyi alalı 2 yıldan fazla oluyor ara ara kullanıyorum ve genelde çocuklarımla oynuyorum onlara da bu sevigiyi aşılamaya çalışıyorum yoksa çoktan elden çıkarmıştım. Dediğim gibi benden kaynaklanan bir şeyde olabilir  . Artık fazla vakit bulamıyorum oyun oynamak için, bulsam da oynamak için hevesim olmuyor ps başında ekrana boş boş bakıp 5dk sonra kapatıyorum cihazı. Heves falan kalmamış bende sıkıntının sebebini buldum.

  • Baby steps dışında boş bir gösterimdi.

  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

    Saydığın oyunlardan sadece witcher’ın ps5 yükseltmesi ücretsiz. Rdr 2 zaten ps5 yükseltmesi almadı.

    Diğerleri için de ya ps5 yükseltmesi için ücret ödemen veya oyunun ps5 sürümünü ayrı alman gerekiyor.

    Hala para ediyorlar ise elinden çıkart gitsin derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/PicturesFoIder/status/1702323236556701902?t=BwGYMkZG6y1hasL7IbQF6g&s=19

    Gerçekçiliği dibine kadar yaşamak, ben beğendim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yeni güncelleme ile dolby atmos 'un yanına dolby audio gelmiş. ben atmos kullanıyordum . Ne farkı var bu ikisinin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Capcom modeli eski iplere remake yapsalar bile (GoW, Bloodborne) feci satar hatta çıktığı senede yılın oyununa bile aday olur. Ben açıkçası state of play izlerken gram heyecanlanmadım. Yani spiderman'in ne vaad edeceği zaten belli, zaten oyun 1 ay sonra çıkıp 85-90 arası puan alacak. Herkesin bildiği bir şey.


    Resmen 3 - 5 ekstra sahne Spiderman için etkinlik yapmışlar. Geri kalanlar da beni ilgilendirmiyor zaten. Bunda kendilerinin de payı var, çıtayı o kadar yükselttiler ki, artık aşağıda kalınca insan isyan ediyor. Ama PS konsolunun vaat ettiği bu zaten. Exclusive oyunlar ve yüksek bütçeli AAA oyunlar. Onun dışında PSN'den alışverişinden tutun, oyun fiyatlarına kadar diğer her şey rezalet. Para vermek için kıçımızı yırtıyoruz store'a yine kart kabul edilmiyor. Bir değil iki değil, belki PSN varolduğundan beri browser'dan oyun alma problemini çözemediler. Senelerdir Steam, Xbox hesabım da var, bir kere "hata" oluşmadı.


    Plus zam muhabbetinden sonra ödemeyi kapatmalarını saymıyorum bile. Tamam TV karşısında yayılıp oynamak rahat da, bu kadarı da terbiyesizlik. Konsol çıkalı 3 sene oldu. Her çıkan oyun PS4'e de geliyor en nihayetinde. E az biraz kaplama, biraz da çözünürlük için mi aldım konsolu? Oyun nerde? 3. parti firmaların eline bakıyoruz copy-paste AC, Far Cry çıkarsınlar diye.





  • Dr Hugo Strange kullanıcısına yanıt

    Aynısı hocam. Bende çoluk çocuk yok ama vakit olmuyor genelde veya boş olan vaktimde de pineklemeyi tercih ediyorum. Oyuna ayırdığım vakit çoğu zaman blockbuster AAA oyunlar oluyor. PS5'i tutmamın sebebi bu oyunlar zaten. Ağır ağır oynamadıklarımı da bitiriyorum. Bitirdikten sonra / spiderman 2 çıktıktan sonra net satacağım cihazı ki ben yurtdışında yaşıyorum bana oyun fiyatları çerez gibi gelmesine rağmen Sony'e tavır almak istiyorum.


    Bugün PS5'i satın alanların çoğuna sorun, exclusive oyunlar bu konsolu tercih etmelerindeki en önemli sebeptir. Bunu da sony veremeyecekse çoğu oyuncu konsoldan uzaklaşır, satar, içerik satın almaz.

  • Apple cep telefonunda RE4 Remake oynatıyor, senin "ex"in Death Stranding oynatıyor.. Sadece bu da değil, yeni Metal apisi sayesinde DX12 oyunları dahil oynayabiliyorsunuz Mac'de, yeni Sonoma işletim sisteminde "Game Mode" var artık, iPhone sunumlarında oyuncular için bir bölüm vardı bu sene.. Hayır siz farkında değilseniz biz uyandıralım sevgili Sony; masaya bir dev daha oturuyor! Ve bu dev Micrsosft'a da benzemez hüp diye içine çeker seni, ne olduğunu anlamazsın. Peki sen ne yapıyorsun bu konuda? Adamlar cep telefonunda AAA oyunlar oynatıyor sen hala kontrolcüyü ikiye bölip araya tablet sıkıştırarak donanım satmaya çalışıyorsun, eferim oglum prafo!


    Hani diyorlardı ya gelecek cloud diye; o Apple topa girmeden önceydi. Adamlar cloud oyunculuğun temel dayanağını aalt üst ettiler "mobilde aaa oyun oynamak", buyrun efenim size cep telefonunda AAA kalite oyun, internete ekstra aboneliğe vs. gerek yok.


    Ağır abi sahneye girdi beyler, bu şapşikler doğru vaziyet almazsa asıl tekel Apple olur, demedi demeyin.





  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt

    Dolby atmos daha yeni bir teknolojidir. 3 boyutlu sesler vermesini sağlar. Dolby Atmos, en iyi Blu-Ray oynatıcılar ve en iyi soundbar’lar ile birlikte kullanıldığında tamamen 3 boyutlu ses ortamını simüle edebilir. Dolby audio dediği dolby dijital dir. 5.1 lerin icinde en dandik olanidir, 12:1 compress orani vardir, 16 bit ve audio cd 'ye hemen hemen yakin bir ses kalitesine sahiptir , bununla beraber dts 'le karsilastirildiginda kotu oldugu hemen anlasilir.

  • FUNKYMAGIC kullanıcısına yanıt

    peki dolby atmos kullanırken 3d sesi açmak mı kapatmak mı daha iyi olur, samsung q80 tv.

  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Ağzına sağlık kardeşim Apple bu işe iPhone 15 ile giriş yaptı tehlika canları Sony ve nintondaya çalmaya başlar ki en çok nintondoyu etkiler bu iş herifler yazılım işinde baya iyi aa oyunlari telefonda oynatmalari hemde çok iyi grafiklerlen beni çok şaşırttı Sony bu kafayla devam etsin bakalım nereye kadar gidecekler aga ya Sony'nin elinde eskisi kadar ex oyun yok yada ps6 donemine sarkitiyir bilerek hem ps5 hem ps6 konsollarina beraber çıkaracak oyunları konsol jenarasyonun en boktan dönemini yaşıyor oyuncular malesef PS ve Xbox isteneleni veremediler burda en karlı cikanpc oyunculuğu oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Ps Portal Yerine PSP Vita Tarzı bir Cihaz tanıtsalarda çok iyi olacaktı sony için artık devir bu cihazların devri oldu steam deck asus rog aly tarzı bir sürü model doldu bunlara baktığında AMD işlemciden apulu bir donanım sunuyor mevcutda 8-10 Gflops değerinde neredeyse Ps5e yakın hal böyle olunca AMD 780M Apuyu Portal cihazına gömecektin her türlü ps5 oyununu oynatır o GPu en azından sattığın cihaz birşeye benzerdi bu tabletden bozma cihaz bir yenilitde sunmuyor zaten telefon ve tablet üzerinden evde oynanır bir durum kim alıpda bu cihazı oynayacak acaba biraz gösteriş gibi olur alan için ki bunu alacağına 8gen1 8gen2 li tablet telefon daha çok iş görüyor portalın yanında :)

  • Artık SoP yaptıklarında millet izlemiyor bile, eskiden SoP oldu mu 5 sayfa yorum olurdu gece 2 tane yorum yoktu. Her showda saçma sapan oyunlar gösterip duruyorlar. Senin oyun pazarında başarıyla ilerlemeni sağlayan ve bu başarıda tutan tüm modelleri neden, niye terk edersin ki? Saçma sapan servis oyunlarının yanında bir de animevari göz kanatan oyunlara abanıp duruyorlar. PS markası şu an kötü olan ne varsa onu yapıyor. Hayatımda ilk defa konsolu nesil başında alabildim onda da koca bir hayal kırıklığına döndü. Konsolu ucuza almayı bekleyen arkadaşların rüyasını gerçekleştirecek Sony, herkes konsolunu satmaya başlayınca :D

  • naak98 kullanıcısına yanıt

    İstanbul'da ikamet ediyorsanız Doha elektronik,

    Ankarada'da ikamet ediyorsanız Fyl Teknology Ankara mağazalarını tavsiye ederim.


    Bu iki şehir dışında ikamet ediyorsanız trendyolda hesapları var. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

    Ben Doha elektronikten aldım, hiç sorun yaşamadım ve oldukça ilgili satıcıydı.

  • mg3 M kullanıcısına yanıt

    Nintendo'ya hiiç bir şey olmaz çünkü firmanın özel oyunları çok ağır ve bunlara yıllardır sahip çıkıyorlar, bakınız Zelda'nın geldiği nokta. Nintendo öyle bir oyun yaptı ki "açık dünya böyle yapılır!" dedi, konusunda ders niteliğinde. Tüm özel oyunları kendine has ve çok eğlenceli. Dışarıdan bakan birine anlatamam hocam ama dışarıdan bakanı da çok iyi anlıyorum :) Nintendo eğer bünyeye girdiyse çıkmaz kolay kolay, PS batar ama Nintendo batmaz.. Apple olsa da yanında hep Nintendo olacak.

  • MrChame kullanıcısına yanıt

    Komple tutarsız bir yol haritası, mevcut uygulamalar PS4'de kazandığın tüm edinimleri hasır altı ediyor. Ne amaçlıyorlar, milyon dolarlık şirketi yönetenler gerçekten bu kadar vizyonsuz mu? Anlamakda çok zorlanıyorum.

  • Kol için, vatan da internette filan hiç stok gözükmediği halde mağaza da bulma şansımız oluyor mu ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Kütükleri üst üste koyup uzatmanın eğlencesini anlayamıyorum. Goty nin en büyük adayı birde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shupusbu kullanıcısına yanıt
    Dün baktığımda overgame de vardı. Başka yerde yok. Vatan da mağaza stoğuda internette gözüküyor. Yani ayrıca mağazada gidiyim buluyum yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 86008601860286038604
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.