Şimdi Ara

PlayStation 4'ün Satış Rakamları, PS3 ve Xbox 360'ın Toplamına Yakın (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims


    quote:

    Orijinalden alıntı: FerdosParadise

    quote:

    Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: venomstr

    <b><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=130668020&url=#" onclick="return toggle('d130615571d')" data-href="#" onclick="return toggle('d130615571d')"><br><img src="https://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d130615571d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims


    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: venomstr


    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Hay sizin oyun goygoyunuza ya her başlıkta aynı yorumlar, neslin başlangıcında PS4'te ne exci var da deli gibi sattı? Ağır bombalar erteleme olmazsa 2018'de gelecek daha, konsollar tanıtılırken Xbox kendi topuğuna sıktığı için PS aldı rüzgarı arkasına gidiyor, yoksa oyunu falan yokken de çok satıyordu.
    </blockquote>
    Moralin mi bozuldu XBOX Fanboy?
    </blockquote>
    Senden ala fanboy azdır bu forumda, beyin hücrelerini mi yaktın şu yorumda fanlık ne buldun acaba? <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">
    Genel olarak mesajlarımı takip edenler Sony ve MS'in ikisi hakkında da iyi şeyler de kötü şeyler de yazdığımı görür, iki tarafın da eksilerini belirtebilmek fanlık olmuyor. Kaldı ki burada PS cephesine laf bile söylememişim sadece konulardaki tek tip yorumlara yani forum üyelerine laf söylemişim cidden bunu bile anlayamadın mı ya? <img src="https://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_disapprove.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Bana yorum yazan BSC Misafiri, millet exc oyunlar geleceğini biliyor diye alıyor falan demiş. 2018'de gelecek God of War için 2013 yılında çıkan fat kasa PS'i mi alır sence insanlar, yoksa çıkmasına yakın daha ucuzuna ya slimini ya da bu nesilde olduğu gibi Pro'yu mu alır?
    </blockquote></div>
    XBOX Fanboy kardeş Bloodborne, Uncharted 4, Infamous, Killzone, Horizon Zero Dawn, Driveclub, The Order 1886, Until Dawn, The Last Guardian... Bunlar ne? Exclusive değil mi? Aklı sıra sadece God of War yazmış oraya. Sırf Last of Us 2 çıkacağı için bile insanlar PS4 aldı ve çıkan oyunları PS4'ünde oynuyor. Ayrıca millet PS3 Exclusive oyunlarından tecrübeli. Naughty Dog var, Quantic Dream var, Santa Monica var... Spider-Man, Detroid Become Human, Days Gone, Death Stranding, Ghost of Tsushima vs. daha nice oyunlar duyuruldu. Çıkmaya da devam edecek. PS4'ün satış rekorları kırması senin moralini baya bozmuş...!
    </blockquote>
    Yav he çok bozdu, ne loser adamsın Xbox'ı satalı aylar oldu, bilgisayar toplayalı yıl oldu, bitirdiğim son oyunun üzerinden de baya geçti ama ben hala oyun dünyasında Sony'nin başarısının acısını içimde hissedip foruma mesaj atıyorum. Çünkü hiçbirimizin işi gücü yok her gün bir tarayıcıda Sony hisselerini birinde MS hisselerini açıp ekranın iki yanına sabitleyerek anlık izliyorum, MS düştükçe kederlenip bir küçük açıyorum falan.

    PS4 <b><font size="2">ÇIKTIĞINDA</font></b> doğru düzgün exci yoktu ama rüzgarı arkasına aldı MS'in rezilliği üzerine yaptığı prla diyorum, oyun çıkarana kadar işi götürmüştü zaten diyorum sen bana konsol çıktıktan 2.5 yıl sonra çıkan Uncharted 4'ten bahsediyorsun.

    Türkçe konuşuyorum, son derece de net açıkladığımı düşünüyorum ne kastettiğimi, lütfen daha fazla alıntılayıp saçmalama cevap atmakla uğraşamayacağım.


    "bir küçük açıyorum" nedemek? cidden manasını anlamadım.

    35'lik rakıya küçük denir ya, hani efkarlanıp rakı açıyorum anlamında.

    d3vstator hocam benim karşı çıktığım zaten bu tarz başlıklara gelen yorumlarda PS4'ün Xbox'tan fazla satmasının tek sebebinin exc oyun gibi aksettirilmesi. En başta tek sebep buymuş gibi yazılan mesajlardan bıktım dedim, bazı kişiler mesajlarımı farklı yönlere çekince konu dallanıp budaklandı.
    Dediğin gibi oyun da çok büyük etken buna bir şey dediğim yok, ama bunun yanında MS'in yerle bir ettiği Xbox algısı da, donanım da, hatta çıktığı dönemki fiyat da çok büyük etkenler. Bu tarz satış sayılarıyla ilgili konularda diğer etkenlerden hiç bahsedilmeden başarının tek etkeni exc oyunmuş gibi yazılan birbirinin tıpatıp aynısı yorumlardan sıkıldım ve bunu ifade ettim ilk mesajda, olay bu.

    Eyvallah kardeşim.




  • Bu sene itibariyle satışlar dahada yükselecektir. 2018-2019 dönemi Ps ex'leri boy göstermeye başlıyor. Ex oyun konsolun kimliğini oluşturuyor ve bu devam ettikçe Sony ile Nintendo işi götürür.

    Ms cephesinden ise One X'in gidişatı ile ilgili en ufak bir açıklama bile yok. Birde sanırım cihazlarda sıkıntılar var. Forumda bile cihazı bozulanlar varsa kesin dünya genelindede sıkıntılar mevcuttur.
  • Nintendo üretim adetlerini 20 milyonlara çıkartmış, bu sene her şekilde 30 milyonu devirir, önlerindeki rakipleri Xbox'ın ensesine yapışırlar ve maalesef 2019 yılında da Xbox one bu pazarın 3. oyuncusu durumuna düşer...
  • Üretim adedini 20 milyona çıkardıysa o zaman dediğin gibi 2018 sonunda ikinciliği alır. Xbox'ın üçüncü olmasına maalesef diyemiyorum çünkü bu sonucu kendileri istediler ve ısrarlada devam ediyorlar.
  • Benim anlamadığım bizim Xbox'çıların bu konsolu MS'tan daha fazla savunmaları. Forumda konsolu daha ilk günlerden bozulan üyelere acımamak elde değil. Hem bir iki ay öncesinden parayı say, önsipariş yap sonra çıktığı haftadan beri konsolun servislerde kalsın, ne olacağı belli olmasın. Bir tanesi de çıkıp demiyor ki, kardeşim bu nedir diye?

    Maaleseften kastım bu kullanıcıların düştüğü durumdur esasen...
  • Evet bozulma olayı kötü oldu birde yanılmıyorsam yeterli derecede stokta yok Ms TR'nin elinde. Cihazı bozulanlar umarım en kısa sürede bu sıkıntıyı aşarlar.

    Spencer herkese şirin gözükme çabasını bırakıp özellikle ex oyunlarda daha agresif olsa Xbox markasını toparlayacak. Şirin baba olmayı bırakması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.