Şimdi Ara

PlayStation 4 Satışları 57.1 Milyona Ulaştı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Senin gibi dönekler Xbox dan PS4'e geçtiği için oyuncu sayısı daha fazla oldu bırak bu paleveraları

    Niye geçti acaba, çöp alette kalmak zorunda mıyım ya da ach kölesi olmak panpa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Şubat 2017; 12:20:47 >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    PS4 de grafikler daha iyi diye geçtin başka ne olacaktı? 720p diye ağladığın günleri unutmadık. Şimdi Ps4 geçtin Trophy kölesi oldun değişen bir şey yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    PS4 de grafikler daha iyi diye geçtin başka ne olacaktı? 720p diye ağladığın günleri unutmadık. Şimdi Ps4 geçtin Trophy kölesi oldun değişen bir şey yok.

    Daha iyi grafik daha çok ex oyun daha iyi oyun piyasası pardon hata etmişim, elite gamepad varken geçmemeliydim
  • miki 300.000 server'a bir 300.000 server daha ekler ve bitirici darbeyi vurur diyorum
  • Ne boş adamlar var, IQ döviz kuru gibi olunca böyle oluyor işte.
    Kendisinde olmayan ya da sevmediği konsolun mihenk taşını konuşacağına gelmiş xbox şöyle böyle. Profesyonel maaşlı aptal olunsa böyle olmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 57.1 milyon oyuncu hep beraber not a hero yu mu oynayacak? Wow

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AlfieLowis

    57.1 milyon oyuncu hep beraber not a hero yu mu oynayacak? Wow


    yok onu sadece parası oyun almaya yetmeyen fakirler oynayacak. parası oyun almaya yetenler için sadece bu ay exc olarak nioh ve horizon var. daha diğer efsane excleri saymıyorum bile. sağolsun xbox exclerinide gtx 1070 ekran kartlı pc'im ile sorunsuz oynuyorum.
  • Arkadaslar sorun ps4 cok iyi satmis xbox scorpio geliyo deyil konu su ki rekabet azaliyo ve rekabetin azalmasi her zaman son kullaniciya yansiyo.örnek psn de ki verilen sacma sapan oyunlar ornek horizon zero dawn turkce dyl baska bi ornek de soyle verebilirim eyer xbox tekel olsaydi suanda 2.el oyun satisi olmiyacakti ve internetsiz oyunlara girilemiyecekti.o yuzden yasasin xbox icin ps.ps icin xbox ki biz kazanalim.ayrica ps4 kullanicisiyim ps4 pro akar :)
  • Life of the black tiger mıydı neydi o efsanevi exc yi ne oynuyar 57 milyon kisi ben omru hayatimda boyle exc gormedim o oyunla bile anliyoruz ki sony ne kadar muthis birde tr dublaj koysunlar artik koymuyorlar ama ona koysunlar ihtiyac var ulkemizdeki kaplanlara yaptirsinlar dublaji oyun dedigin exc dedin oyle olur sony boyle boyle tekellesti keske rekabet olsaydida black cat black bird gibi oyunlarda ciksa ama adam tekel oldu bir tane boyle.mukemmel oyun cirkartip oturuyor ayip yilda bir iki oyun icin almadik bu makinayi sony cok sattin artik oyun cikart black tigeri istiyorum dunyanin en iyi exc si olan black tigeri
  • bu microsoftun bi cloudu vardı o ne oldu? cloud sayesinde oyunlar 16k 180fps falan olcaktı
  • Ps4 benim icin en guzel yani oyun biriksinde kirildiginda ps3 gibi rahat rahat birikmis oyunlari oynamak olur baska bir amacim olmaz o ozurlu kutuya o kadar para payilcam i ternet icin para online icin para oyun icin bir ton para verip artik turkce altyazida koymamaya basla kirilinca bir tanede ben alirim catir catir oynarim hic acelesi yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: karamsar-53

    Bazilari ps4 daha güçlü xbox dan diye ps4 savunuyodu hatta ps4 kullananların büyük olçüsü şimdi 2018 2k-4k oyunlar cikmaya yavaş yavaş başliyacak o dönemde xbox one scorpio ve ps4 pro olcak ikisinin arasında baris xbox daha güçlü olcak ozaman xbox mu alcaksınız hayır tabiki cunki güç konusu değil dadece alışkanlık kim neye alışmızsa onu aliyor diye düşünüyorum :D


    Bak sana insanların PS4 alma nedenini söyleyim= Zamanında insanlar microsoftun paragöz politikasını gördüğünü için,Herşeyi oyuncular için zorlaştırmaya, paraya çevirmeye çalışıyorlardı,Yok efendim,İnternete bağlanma zorunluluğu,Yok her xbox kinect ile satılacak,Yok online parası,Yok 2. el oyun için ayrı para ödeme,Donanım olarak ps4 ten geri konsolu ps4'ten daha pahalıya satmaya çalışıyorlardı...Bakma işte yedikleri B.kları anladılar hemen 180 derece döndüler,Bazı gerzeklerde ooo microsoft oyuncu dostu,ooo geriye uyumluluk var,ooo Gold üyelikte verilen oyunlar daha iyi..Şimdi bu firma oyuncu dostumu oluyor Yoksa paragöz tutumları sebebiyle yedikleri tokatı telafi etmeye çalışan,Xboxtan kaybettikleri paraları PC cephesiyle telafi etmeye çalışan,Bunu yaparkende her iki platforma gülerek biz oyuncu dostuyuz diyen bir firmamı oluyor... Oyuncular herşeyin farkında zaten,Bu nesilde PS4 hem güç olarak hemde Oyun olarak daha öndeydi,Eee ne yapacaklardı o kadar oyuncu, Xbox'mı alacaklardı.4K için alınacaksa ben yine oyumu Xbox Scorpio'dan kullanmam,En iyi 4K deneyimini (60FPS+Grafik) PS5 yaşatacaktır..Bu nesilde olduğu gibi 1080p'de yarım yamalak deneyim yaşadığımız gibi deneyim yaşamak istemiyorum yeni nesildede..Bu yüzden en iyi performansı PS5 verecektir..Çok değil 2020'lerde gözükür..




  • Şu xbox adam akıllı olsa hem yazılım hem oyun anlamında tokatlar ama yok adamlar oyun konusunda dibe doğru yol alıyorlar. Adam akıllı oyun yapmadıktan sonra sony çok ekmek yer xbox sayesinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XBONE Scorpio satış rekoru kırabilir ama yinede tutmadı denir... USA'da epey ilgi görmüş... ama PS4 Pro değil tabi...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: AlfieLowis

    57.1 milyon oyuncu hep beraber not a hero yu mu oynayacak? Wow</blockquote>

    yok onu sadece parası oyun almaya yetmeyen fakirler oynayacak. parası oyun almaya yetenler için sadece bu ay exc olarak nioh ve horizon var. daha diğer efsane excleri saymıyorum bile. sağolsun xbox exclerinide gtx 1070 ekran kartlı pc'im ile sorunsuz oynuyorum.


    Haklıyken haksız konuma nasıl düşülür öğrenmek istiyorsanız buyurun, en güzel örneği. Bir troll'e nasıl cevap verilir? Onun seviyesinden 2 kat aşağı düşerek mi? Girmeyin şu aşağılık komplekslerine, haklıyken haksız yere düşüp arkanızdan güldürmeyin gözünüzü seveyim...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • iyi satmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Experimentation

    iyi satmış

    Scorpio çıkınca 500 bin milyon trilyar satacak. Bekleyin ve görün.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.