Şimdi Ara

Playstation 4 - 7 Milyon Satış Rakamına Ulaştı =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Playstation 4  - 7 Milyon Satış Rakamına Ulaştı =)




    7 Milyon adet konsol satışı

    20.6 Milyon Oyun satışı




    quote:

    4,2 millions as of 28 december + 9,7M games sold
    - 5,3 millions as of 8 february
    - 6 millions as of 2 march
    - 7 millions as of 6 april + 20,5M games sold



    />




    quote:

    Hi guys! I’ve got a quick update to share with you. Sony Computer Entertainment, Inc. just announced that PS4 has cumulatively sold through more than 7.0 million units globally as of April 6th, 2014. PS4 software sales are another bright spot, with more than 20.5 million copies sold at retail and PlayStation Store worldwide as of April 13th, 2014.
    On behalf of the entire global team at PlayStation, I want to thank you for your unprecedented support and for making PS4 your next-generation console of choice. We couldn’t have done this without you! And please keep the feedback coming: we are listening.
    On that note, we’ll have some great new details to share with you regarding our upcoming PS4 system software update very soon. Stay tuned!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 17 Nisan 2014; 2:16:44 >







  • Konsol başına 20 küsür dolar kazanıyo yani nerdeyse bedava vericek, mevzu oyun sattırmak. Ordan vuruyor voleyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS2 2011 ocak verisinde 150 milyon satmıştı. 11 yılda 150 milyon

    PS3 2013 şubat verisinde 75 milyon satmıştı. 7.yılında 75 milyon

    Bakalım ps4 5.yılında 10.yılında kaç adet satacak
  • Sony bu nesli tek başına götürür. Rakibi ile aralarındaki farkta açılarak büyümeye devam eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde sistem güncellemesi yapsalarda şu 2-3 küçük hatada düzelse keyfimiz katlansa :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi her forumda bu haber var ama biri bana nasıl farkı acacagını anlatabilir mi?? Destiny, The Order falan hep Q3 sonu, Q4 2014'te oyunlar bu kuraklıkta millet neden yokluk varmş gibi alsın ps4. Ben aldım toz toplama makinası olarak evde tutuyorum , kolilemeyi düşünüyorum.
  • MS bu kafayla giderse aradaki fark giderek açılır. Kinect'i zorunlu olmaktan çıkarıp fiyat indirimi yapmaları lazım. Kullanmayacağım, ortamı 7/24 izleyen cihaza niye fazladan 100$ vereyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Swords Of Fate

    Abi her forumda bu haber var ama biri bana nasıl farkı acacagını anlatabilir mi?? Destiny, The Order falan hep Q3 sonu, Q4 2014'te oyunlar bu kuraklıkta millet neden yokluk varmş gibi alsın ps4. Ben aldım toz toplama makinası olarak evde tutuyorum , kolilemeyi düşünüyorum.

    E3 den sonra ortam canlanır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun konusunda XO ile PS4 arasında büyük farklar yok. Çeşitlilik olarak XO oyunlarının biraz daha iyi olduğu bir gerçek ama bu da geçici bir durum. Zaten aradaki bu çeşitlilik farkı PS4'ün gücünün daha fazla olması, daha ucuza satılması nedeni ile PS4 lehine tercihlerin Sony'den yana kullanılması ile sonuçlanıyor. Satış rakamları da bunu gayet net gösteriyor sanırım.

    Exc.'ler çıktıkça bu fark açılarak büyür...
  • Size kısmen katılıyorum exclusiveler hardcore oyuncular için önemlidir ( ki kendileri konsolları cıktığı dönemde alırlar ) , ama oyuncu adamlar, ki TR'nin % 90 cod fifa gta icin alıyor, adamın Yakuza serisinin varlığından, Sly Cooper'dan haberi bile yok, ama sonuçta oyuncu, o adam bu kurak dönemde hayatta almaz konsolu, güzel bir bundle cıkar o zaman alır. pek ona da fark yaratmaz a,b,c exclusive'i ( Özellikle sony'nin exclusivelerinden bahsediyorum ).

    Tr'yi konuşmaya gerek yok zaten, ps4 daha ucuz oldugu için hele hele TR'de rakibine göre baya bir ucuz olacağı için buradaki olay belli zaten. Benim demek istediğim şuydu; kendi adıma konuşuyorum , gaza geldik aldık aleti, evde duruyor, neden? Exclusive yok satayım dedim alan da yok :D:D, o ilk dönemki dükkan dükkan gezen arkadaşlar bir anda yer yarıldı da içine girdiler :D:D tabiki konsol satacak, ama konuyu açan arkadaşın ve ondan sonra mesaj atan bazı arkadaşların beklediği gibi öyle bir artış beklemiyorum, yavaş yavaş ekonomik durumuna göre Ps3'ten ps4'e hatta 360'dan geçişler olacak.

    Ben yavaş yavaş bir geçiş bekliyorum, eğerki bu satış grafiklerini (1.75 milyon / Ay) korurlarsa başarılı olmuşlar demektir. Tabi bu dediğim Q3 sonuna kadar, destiny, yeni fifa,cod, bf, last of us, uncharted 3 lemesi, The order, bir dünya da indie derken ( azımın suyu aktı yemin ediyorum ) , satışlar asıl o zaman patlayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 18 Nisan 2014; 17:21:48 >




  • Ms oncelikle fiyat indirimi yapacak bunun otesi yok.

    Phil Spencer ile oyun odakli bir yol yakalandi ve ex icin baya yatirimda yapiyorlar ama fiyat indirimi gelmesi sart. Halo, GeoW ile yeni ex'lerin gelecek olan bir fiyat indirimi ile etkisi cok daha buyuk olacaktir

    Sony ise zaten ruzgari arkasina aldi en basindan beri sadece oyun odakli hareket ettiler ve karsiliginida aliyorlar. Hem rakibine oranla daha yuksek performans hem daha ucuz fiyat eger satmazsa bir gariplik vardir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 18 Nisan 2014; 17:16:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan ümitlisin satışlar konusunda ama görüyorsun Titanfall systemseller deniliyordu, forumda bununla ilgili çok iddialı yorumları olan üyeler vardı ama bu üyelerin bile kendisi Titanfall çıktıktan sonra XO almadı. Titanfall kısıtlı sayıda konsol sattırdı, bundan sonra da bir katkısının olacağını sanmam. Zaten exc. oyun değil, 10-15 yıllık Source motoru ile yapılmış bir oyun. eğlence faktörü maalesef Titanfall'u kurtarmaya yetmedi, XO'a da bir katkı sağlayamadı.

    Bahsettiğin devam oyunlarına gelince, bunların kalitesi eski kaliteyi yakalar mı, yakalamaz mı belli değil. Zaten bu donanımla XO'ı değil 300 dolara, ben 200 dolara bile satsalar PS4 karşısında başarılı olacaklarına inanmıyorum. Kimse aynı oyunu, aynı fiyata daha kötü grafiklerle oynamak istemiyor artık...
  • Agbi daha basindan umitsizlige gerek yok :)) nesili kim kazanir dersen Ps4 kazandi ama ben oyle buyuk fark olmaz diye dusunuyorum tabi soyledigim etkenlerde olumsuz durumlar olursa isler degisir;).

    E3'u bekliyorum oradaki duyurular bircok seyi belli eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar oyun konsolu için uğraşıyo karşılığınıda alıyo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EXios6

    Adamlar oyun konsolu için uğraşıyo karşılığınıda alıyo.

    Olmasi gerekende bu. Sony cok akillica hareket etti hem maliyeti abartmayacak bir donanim uzerinde durdu hemde oyun disinda hicbirseye bulasmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Bence gif durumu açıkça özetliyor, E3'de MS'nin kurtuluşu için yeterli olmayacaktır, sonuçta oyun konusunda Sony'nin tescillenmiş bir başarısı var, exc. oyunları ile liderliği kimseye bırakmaz. Adamlar her nesilde 3-5 tane çok kalite yeni IP kazandırıyorlar...
  • Xbox one ı katlıyor satışlar normal olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Başkan ümitlisin satışlar konusunda ama görüyorsun Titanfall systemseller deniliyordu, forumda bununla ilgili çok iddialı yorumları olan üyeler vardı ama bu üyelerin bile kendisi Titanfall çıktıktan sonra XO almadı. Titanfall kısıtlı sayıda konsol sattırdı, bundan sonra da bir katkısının olacağını sanmam. Zaten exc. oyun değil, 10-15 yıllık Source motoru ile yapılmış bir oyun. eğlence faktörü maalesef Titanfall'u kurtarmaya yetmedi, XO'a da bir katkı sağlayamadı.

    Bahsettiğin devam oyunlarına gelince, bunların kalitesi eski kaliteyi yakalar mı, yakalamaz mı belli değil. Zaten bu donanımla XO'ı değil 300 dolara, ben 200 dolara bile satsalar PS4 karşısında başarılı olacaklarına inanmıyorum. Kimse aynı oyunu, aynı fiyata daha kötü grafiklerle oynamak istemiyor artık...

    Microsoft akıllı hareket ederse başarılı olur ama malesef ne halt oldukları asıl amaçlarının ne olduğu konsollar duyurulduğu gün ortaya çıktı. Ellerine kalırsak neler yapacaklarını millet görünce geri adım attı. Bence asıl sıkıntı ve insanları soğutan nokta da bu. Şayet kendi adıma söyleyim eğer böyle bir sistem ile karşıma çıkarlarsa ne ps ne de xbox alırdım.

    Eğer akıllı hareket etmiş olsalardı;
    Ps1 ile n64 de olan, ps2 ile xbox1 arasında olan, ps3 ve xbox 360 ile wii arasında olan yine olabilirdi. Yani dikkat edin hep güçsüz olan Konsol daha BAŞARILI olmuş ama karşımda Microsoft olunca durum hiç de İç açıcı gözükmüyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Ms suan tamamen oyuna odaklandi. Son donemlerde ciddi yatirimlar yapiliyor ve Phil Spencer'da islerin basina gecmesiyle daha sicak bir ortam olusturdu. Yeni ip'ler ve adi aciklanmayan studyolar kuruldu ki E3'de aciklanacak olan bircok sey var tabi yapilan aciklamalar dogrultusunda yaziyor ciziyoruz :))

    Ms kesenin agizini baya acti ben oyun anlaminda baya umutluyum insallah oyunculari keyiflendirecek yapimlar gelir;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi satmış. Oyun çeşitliliği şart ama makinalar oyunları bekliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.