Şimdi Ara

Pixel Dungeon oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pixel Dungeon adlı oyunu bilenler vardır belki. Oyunun çeşitli modları var. Ben shattered PD olanı oynuyorum. İlk defa oynuyorsanız shattered PD öğrenmeniz açısından daha iyi. Hem de daha çok çeşit var. Türkçe dil de var. Beta programına katılırsanız daha iyi olur yeni silahlar var.
    Oyun roguelike şeklinde, RPG de denebilir. Uzun süredir oynuyorum ve hâlâ sıkılmadım. 2 kere bitirebildim, aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Aynı şekilde ben de sorarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 3 Nisan 2018; 14:24:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillar yillar once cok oynardim normal surumunu. Simdi cok ugrasmak istemiyom roguelike'le. Ama guzel oyundur. Evet...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve bulunduğum yerin internet problemlerinden mütevellit singleplayer oyun arayisina girdim ve bu oyuna baslamis bulunmaktayim. Direkt shattered beta kurdum ama alisik degilim hep klasik vanilla oynamistim. Onda itemler "degradation"a sahipti yani kullandikca kirilirdi. Pek cok oyuncu bunu sevmemis ama nedense benim icin sorun degildi.



    Saksopat beni classlar hakkinda bilgilendirsene. Eskiden warrior modaydi ozellikle berserker olunca teror estiriyordu. Hic oyunu bitiremedim gerci, en son su dm-300 denen robot boss'a gelmistim. Simdi classlar dengeli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oramakomaburamako1 kullanıcısına yanıt
    Berserker'in gücü düşürüldü sanırım, o kadar hayvani vurmuyor. Gladiator ise hızlı bi silahla gayet iyi oluyor. Hatta kamçı falan varsa 2. komboyu vurursan uzaklaşıyor, adam gelene kadar kamçılıyorsun güzel oluyor.

    Mage'e gelirsek favorim tabii ki battlemage. Büyücünün sopasına istediğin asayı işleyebiliyorsun. Fireblast'ı işlersen ve upgrade'leri buna basarsan yenilmez olursun.(parşömenleri yakmamaya dikkat et.) Yıldırım işlersen de iyi olır. Battlemage sopası ile vurursa(direk kılıç niyetine) sopanın şarjı doluyor. Ayrıca ekstra etkisi oluyor.(yıldırımlı sopayla düz vuruşta yıldırım vuruyor) Warlock ise o kadar iyi değil, ruh işaretlemesi tapana kadar adam ölğyor zaten.

    Rogue'da eğer çeviksen freerunner, ağır ve öldürücü silahın varsa assasin seç.

    Huntress ise sniper ve +6-7 bumerang ile efsane olıyor. Warden'ı 1 kez denedim ve hemen öldüm, belki de ben beceremedim.



    Değişim kuyusuna yükseltme parş. atarsan vereceği parsömen silah veya zırhını hem yükseltiyor hem de efsun veriyor. Bir kez daha yükseltirsen efsun gider. Bu yüzden bu parşömeni sakla, silahın iyi bi seviyedeyken uygula.

    Bu kuyuya güç iksiri verirsen gelen iksir yine hem 1güç verir hem de sağlık barını 5 artırır.(kalıcı olarak.)



    Dm-300'e felç iksiri at uzaktan vur. Kaçma kaçarsan peşnden gelir ve canını bir anda fulleyebilir.

    Cücelere dikkat et, büyücüye yakından şamana uzaktan vurmaya çalış. Tersini yaparsan direk ölürsün.

    Reddit'te en dengeli oyun olarak gösteriliyor, ben de öyle olduğunu düşünüyorum. Yenmek orijinal oyundan daha kolay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 21 Nisan 2018; 10:22:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Olm hakkatten ne kolaylastirilmis be. Mizrakla 2 kare otedeki adama vuruyosun, roguenin gorunmezligi var, baslar baslamaz tohumlar icin torba veriliyo vs. vs. Dur bakayim daha neler gorcez

    Edit:Bazi yanlarda yine zorluk var. Mesela orijinalinde her item upgradesinde gereken strength 1 dusuyordu, bunda ivmeliymis +1 +3 +6 +10... gibi upgrade levellerinde dusuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oramakomaburamako1 -- 21 Nisan 2018; 17:44:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızı muhavızı nasıl yenicem ya kani şu odada bir kristal olan seyden bahsediyorum

  • Cevabı zaten bulmuşsunuzdur ama konuya sonradan bakacak arkadaşlar için cevabı vereyim: bazı özel odaların özel çözümleri var. Bahsedilen odanın bulunduğu katta hız iksiri oluyor, onu içerek kırmızı muhafızdan hasar almadan hazine alınır ve odadan çıkılır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.