Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.040
Cevap
89
Favori
467.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Enter tuşuna basılı halde power tuşuna basarak açın. Reset menüsü gelmesi lazım.

  • wendor W kullanıcısına yanıt

    yaptım ancak reset menusu gelmesine rağmen anında kapanıyor cihaz. mudahale edemiyorum

  • Düzgün arızası olmayan kutu içeriği tam bir cihaz arıyorum
  • Selam herkese,


    İzmir veya çevresinde (Aydın - Manisa) bildiğiniz güvenilir Pioneer servisi var mıdır acaba? Bir adet VSX921'im var tüm fonksiyonları aktif olarak çalışırken bir anda ses gelmemeye başladı. O nedenle servis arıyorum, teşekkürler.

  • ordoabchao kullanıcısına yanıt

    Karşıyaka Tersanenin orda Ahmet usta var isterseniz telefonunu verebilirim

  • vsx921 in front çıkışlarıyla entegre devresi değişti. 2300 lira masrafla kullanmaya devam

  • Orada Olmayan Adam O kullanıcısına yanıt
    Hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun. 921 i yaptırmayıp yerine güncel bir ürün almak isteseniz aynı klasmanda 2.el ürünler ortalama 25 bin. Güncel olmayan ekürileride yine 10 civarı olmuştur şu piyasada. Bence iyi yapmışsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler üstad. Fiyatlar inanılacak gibi değil 20 binler 30 binler havada uçuşuyor

    Şimdi cihazı kullanırken o kadar dikkat ediyorum ki kullanmadığım zaman üstünü örtüyorum tozlanmasin diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada Olmayan Adam O kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, Aydın'daki bir dostum sayesinde hallettim, ama yine de (ne olur ne olmaz lazım olmaz inşallah) irtibat bilgilerini iletirseniz sevinirim. Aşağıdaki mesajlarda yazmışssınız ne yalan söyleyeyim ben de cihazın üzerini örtüyorum :)

  • slm arkadaşlar. Elimde 2 adet jbl ES80 hoparlör ve jbl EC35 merkez hoparlör var. şuan sony e6100 blueray 5+1 cihaza bağlı. arkalarda şimdilik sony nin kendi hoparlörleri var ama ilerde onlarıda es-80 ile değişeceğim.Şuan Ses pek tatmin etmiyor.

    Pioneerin avr si ile değiştirmeyi düşünüyorum. Hem film izlemek hemde müzik dinlemek istiyorum. Müzikten güzel bir ses kalitesi istiyorum. filmlerde de dolby atmos destekli bir model iyi olur diye düşünüyorum. televizyon sony55" xr-A95k qd oled dolby atmos destekliyor. Bu bağlamda hangi model cihaz öneriniz olur. Bütçe biraz kısıtlı. Birkaç model aklımda var siz hangisini önerirsiniz. veya bunların dışında ne önerirsiniz.ikinci el ürünlerde sorun yaşama ihtimalim çokmudur ? iki kat fiyat verip sıfırını almakmı mantıklı.

    1. Pioneer VSX-932 ( ikinci el 16bin tl)
    2. Pioneer vsx-LX505(sıfır 56bin tl)
    3. Pioneer sc lx-801 (ikinciel 46bin tl)




  • Verdiğiniz amfiler arasında eğer zaten o rakamlara çıkabiliyorsanız ben LX505 tercih ederdim. Çünkü amfi uzun yıllar kullanılan bir cihaz. Dolayısıyla mümkün olduğu kadar en yüksek teknolojiyi destekleyen amfiler tercih edilmeli ki kısa süre sonra sizi üzmesin. Tv'nizin ihtiyaçlarını karşılayacak bir amfi almanız sizi mutlu edecektir. TV'niz qd led değil, oled bir tv bu arada ve 4k 120hz'i destekliyor diye biliyorum. Bu yüzden 4k 120hz destekleyen bir amfi tercih etmenizi öneririm. Ayrıca tv üzerindeki herhangi bir uygulamadan film dizi vs izlerken dolby atmos ve diğer gelişmiş ses formatlarını amfiye gönderebilmeniz için eARC desteği de olması lazım. Verdiğiniz örneklerde benim gördüğüm sadece LX-505 bunları destekliyor. Diğerlerinde sadece ARC var denilmiş. ARC ile sadece sıkıştırılmış daha düşük kalitedeki ses formatlarını amfiye gönderebilirsiniz.


    Amfi alırken mutlaka iyi araştırma yapın, detaylara bakmazsanız sonra hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Pioneer dışında, denon, yamaha, marrantz gibi markaların aynı segmentteki ürünlerini f/p olarak karşılaştırıp en uyguna hangisini alabiliyorsanız onu alın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZvAnA -- 19 Aralık 2023; 21:32:12 >




  • ZvAnA kullanıcısına yanıt

    cevabınız için teşekkürler. En uygun fiyattan ziyade fiyatta fazla uçmadan sıcak tonlarda güzel bir ses kalitesi arıyorum. Genelde pioneer öneriliyor gibi.Lx505 e niyetliyim ama iyice emin olmak istiyorum. Bu fiyatlarda şu marka pioneerden daha güzel ses verir diyebileceğiniz bir model varmı ?

    Bu arada tv QD oled. e-arc çıkışı var. Normal oled ile karşılaştırıncada daha parlak olduğu görülüyor.


    Editörün Yorumu

    Sony’nin yeni amiral gemisi televizyonu A95K serisiQD-OLED paneli ile dünyada bir ilk olma niteliği taşıyor. 

  • İkinci ele soğuk bakmıyorsanız Marantz cinema 50 modeline de bir göz atın bence. Hem daha güncel hemde çok donanımlı bir ürün. Sıcak tonlar denilince zaten aklıma direkt Marantz gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt

    marantz 50 bütçemi aşıyor. sıfır olarak. ikici el olabilir ama bakmak lazım. liste yaptım alabileceğim modelleri. bu modellerden öneriniz ne olur. teknik özellikler hemen hemen aynı görünüyor. Ama görünüm olarak en beğendiğim pioneer ve sonrasında denon oldu ekranlarından dolayı.

    aşağıdaki listede yamaha rx v6a neden diğerlerinden ucuz onu anlayamadım pek. hemen hemen aynı özelliklerde.


     PIONEER AV RECEIVERS



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betelguz -- 19 Aralık 2023; 21:24:34 >
  • betelguz B kullanıcısına yanıt

    Ben ilk mesajınızda QD Oled değil de QD Led yazdınız diye okumuşum.

  • Neyse arkadaşlar öneriye artık gerek kalmadı Yamaha RX-V6A model cihazı sipariş verdim.Dikmen müzikten aldım gerek internetten karşılaştırmalardan gerek satıcının tavsiyesi üerine bu modele karar kıldım. Denon un sesi çok basık geldi. marantzın sesi güzel ama ön paneli berbat , pioneer ses iyi ön panel güzel ama 9+2 kanala pekte gerek duymadığımdan gereksiz fazla masraf yapmak yerine kalan paraya hoparlör almak daha mantıklı geldi.

  • betelguz B kullanıcısına yanıt

    Kanal sayısı sizin için sorun değilse bence tv'niz ile uyumlu son teknoloji bir amfiyi almışsınız. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

  • Kurulu yaptım. Ses kalitesi gayet güzel. Şuan sub yok ama basslar gayet güzel. Son ses açmak mümkün değil acaip yüksek ses veriyor. Mahalleyi ayağa kaldıracak cinsten :) Şimdilik ön sağ sol ve merkez hoparlör var. Sonraki aşamada sub ve arka hoparlöleri tamamlayacağım. Ürünle birde yamahanın kulak içi kulaklığı geldi. Piyasa değeri 5850 tl.

    Tanıtım videosunu linkten izleyebilirsiniz.


     PIONEER AV RECEIVERScyber enerjiyoutube
    Arkadaşlar ürünü Dikmen müzikten aldım. Yanında birde yamahanın 5800 tl lik kulaklığı hediye geldi. Şuan sadece ön sağ-sol ve merkez hoparlösü bağladım. Bu hali ile bile oldukça iyi bir ses veriyor. Son ses açmak mümkün değil aşırı yüksek ses veriyor. Mahalleyi ayağa kaldıracak türden. Sub olmadığı halde baslar gayet iyi.
    https://www.youtube.com/watch?v=pM9hC5b-L-k&feature=youtu.be
  • betelguz B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güzel seçim. İyi günlerde kullanın.

    Hoparlör kablosunun amfiye giren kısmında neden babana ( sizin tabirinizle soket) kullanmadınız. Takmanız daha kolay olurdu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PRODJ kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler.soket girecek şekilde değil orası. vidalı yapılmış. Soket girer sandım başta kabloya soket taktım. ama baktım girmiyor. mecburen soketi söküp kabloyu o şekilde taktım.

  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.