Şimdi Ara

Php Kendi Ip adresini Yasaklamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi butona tıklayınca sahip olduğum ip adresini yasaklasın ve siteye girişim engellensin. Bunu nasıl yapabilirim ?



  • Ben çok iyi bilmiyorum ama şöyle olabilir. Siteye gelen ziyaretçinin IP adresi alınır. Düğmeye tıklayınca bu IP adresi veritabanına kaydedilir. Siteye tekrar ziyarete geldiğinde IP adresine bakılır. Daha önce veritabanına yazılan IP'lerden biri ise ekrana bir hata mesajı yazılır, değilse siteye normal olarak giriş yapılır.
    Kodlarını da artık kendin yazarsın
  • Neredeyse söylediğinin aynısını yaptım zaten siteye girenlerin ip adresini admin paneline kaydediyor banla butonuna tıklayarak yasaklıyabiliyoruz buda bize zevk veriyor Ama benim söylediğim şey butonda kendi ip adresimiz bulunsun tıklayınca yasaklasın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuhammedErogul -- 11 Haziran 2015; 12:52:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinamik ip yapısı kullanıldığı için aslında pek mantıklı bir eylem değil bu modem resetlenmesiyle veya ip değiştiren bir program ile anında çözülür bu sorun.. :)

    işin data base e ip yi kaydetme ve yasaklama kısımlarını yapmışsan zaten geri bir iş kalmamış neyi soruyorsun anlayamadım. Kendin için yapmış olduğunu butonu kullanıcılara açıcaksın ve yasaklanacak ip yi kendi ip si olarak belirliyceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.