Şimdi Ara

Photoshop CS6 Farklı Kaydetme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
20.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Photoshop CS6'da yaptığım işi farklı kaydedemiyorum. Save as dediğimde program hiç bir tepki vermiyor. Kilitlenmiyor ama hiç bir tepkide vermiyor.

    İnternette araştırdım bu sorunu yaşayanlar olmuş. Ama çözüm yazmıyor hiç bir yerde.

    Yardımcı olursanız çok sevinirim.



  • arkadaşlar cevap yok mu
  • arkadaşlar durum aciliyetini koruyor
  • bulabildin mi çözüm lütfen yardım et bende aynı sorunu yaşıyorum ve yarın ödevin son teslim tarihi
  • Save as ( farklı kaydet ) problemi yasayanların sorunu %99 ihtimalle bilgisayar çözünürlüğünden kaynaklanıyor. Photoshop 1024x768 çözünürlüğün altında bir bilgisayara göre kodlanmadığı için farklı kaydet safhasında bir çeşit bug oluşmuş durumda. Sorunu yaşayanların çoğunluğu netbook kullanıcıları, bu cihazlarda çözünürlük genelde 1024x600 oluyor. Şimdi sorunun çözümüne gelirsek ;

    çalıştır (win+r) kısmına regedit yazarak windows kayıt defterini açıyoruz. burada Ctrl+F5 komutlarıyla arama kısmını açıp DISPLAY1_DOWNSCALINGSUPPORTED girdisini bulmamız gerekiyor. aynen bu sekilde yazarsanız cikacaktır. bu deger bilgisayarın çözünürlüğü için atanan limiti kaldırmak için kullanılıyor. Bulduktan sonra sağ tıklayıp girdiyi editliyoruz, acildiginda gördüğümüz değer olan -0- değerini -1- olarak degistirmemiz gerekiyor. Buradaki püf nokta bu kayıt girdisinin registry üzerinde farklı noktalarda 2 ya da 3 defa görünmesi, dolayısıyla bulduğunuz ilk girdiyi editledikten sonra arama yaptırmaya devam edip 2. girdiyi de bulmanız ve aynı şekilde değiştirmeniz gerekiyor. İşlem bittiğinde kayıt defterini kapatin ve bilgisayara restart atın. Açıldıktan sonra klasik windows ekran çözünürlüğü değiştirme kısmına girdiğinizde normalde gördüğünüz max çözünürlük değerinin üzerine 2 yeni çözünürlük çıktığını görüceksiniz. Buradan mevcut çözünürlüğün 1 üst değerini seçip uygulayın ve yeni çözünürlüğünüzle photoshop' ı çalıştırın. Farklı kaydet sekmeniz çalışır hale gelicek

    Bu yazı herhangi biryerden alıntı değildir. Türkçe herhangi bir forumda veya platformda bu sorunun çözümü hiçbir şekilde paylaşılmamış. Bu yazdıklarım ilk paylaşımdır, umarım işinize yarar..




  • Farklı kaydet sorununu ekran çözünülürlüğü 1024x600 iken karşılaştım.

    Bu yazdığım işlemleri yaparak çözüm buldum.

    Görüntü ayarları, ayarlar, gelişmiş sekmesini tıklayıp monitor sekmesinden Bu monitörün görüntüleyemeyeceği modları sakla yazan yerdeki tiki kaldırın sonra ekran çözünülürlüğünü 1024x768 olarak ayarlayın. Sorun ortadan kalkıyor.
  • Benim Pc'nin Ekran Kartı 1680x1050. Ama Yinede Farklı Kaydet Yapamıyorum Çözümü Varmı :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.