Şimdi Ara

Philips ve Media Markt tarafından dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba . Hem Media Markt hem Philips tarafından dolandırıldım . Bana fikir verin , destek olun . Olay şu , Media Markt internet mağazasından 55pus7303 TV sipariş verdim , bugün Philips İzmir Buca yetkili servisi ürünü kurmak için geldi . Ama kutunun içindem 42 inc 2013 model ekranı kırık başka bir TV çıktı . Gelen elemanlar tutanak tutmadılar , müdürlerini aradım , o da biz tutmayız , satın aldığın yerle görüş dediler . Philips müşteri hizmetlerini aradım , onlarda görüştü , tutanak tutmuyorlar çünkü tutunak olursa değişim olur diye yapmıyorlar . Bana yetkili kadının dediği kutudan aynı model sorunlu ürün bile çıksa tutanak tutmuyoruz çünkü sonra değişim oluyor ve Philips bunu istemiyor dediler . Media Markt aradım , durumu anlattım , onlarda biz kapalı kutu yolluyoruz , ürünü Philips firması yanlış koymuştur , gelen servise tutanak tutturun , ondan sonra iade alırız diyorlar . İki firma topu birbirine atıp duruyor. Ne yapmalıyım ? Dava açmalı miyim ? Nasıl yapmalıyım ? Yardım arkadaşlar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Philips ve Media Markt tarafından dolandırıldım

    Philips ve Media Markt tarafından dolandırıldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaş bu ne rezillik böyle? Hiç durmadan git direk hem tüketici heyetine başvur hem de savcılığa ver. Git Mediamarkt'a da anlat sorunumu çözmezseniz tüketici hakem heyetine gideceğim diye.
  • Geçmiş olsun. Böyle bir olay yurtdışında olsa, kimse duymasın diye apar topar bütün mağaza ve distrübütör ayaklanır, televizyonun yanında hediye veya ektra indirim bile alırdınız. Ama Türk insanına bu muamele reva görülüyor. Çünkü tüketici haklarının adı var, kendisi yok.

    İyi ki son anda Philips almaktan vazgeçmişim. Bu olay belki de benim başıma gelecekti. Evime hiç Philips markası girmedi, bundan sonra da asla girmeyecek. Demek ürün değişiminden korktukları için, yetkili servislere tutanak tutma yasağı getiriyor Philips. Asla almam ve aldırmam bundan sonra.

    Sizin yerinizde olsam, iyi bir avukat bulur, üstüne de tazminat davası açardım. Uğraşamam derseniz tüketici mahkemesine gidin. Onlar sizin peşinize düşsün.
  • Son zamanlarda okuduğum en büyük yalan ahahhaahah philips değişim istemiyormuş o yüzden tutanak asla tutmuyorlarmış bak sen ahahahha

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.