Şimdi Ara

Philips The One 70PUS7304 Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Bende 70PUS7304 modelini aldım ancak hiç memnun değilim, bazı problemleri var tv nin. İade etmek isteyeceğim ama nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim. Birde bu problemlere iade kabul edilirmi? Yorumu olan yazsın lütfen.

    Problemler:
    1. Çerçeve ve Panle Arasında Boşluk var. Ledler gözüküyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=3fdCik0Lsac

    2. Color Banding Sorunu var. Renkler 4K videolarda bile bazen birbirinden ayrılmıyor. (Benzer testi yapabilirsiniz.)
    https://www.youtube.com/watch?v=M33p7FBhmRg

    3. Youtube neredeyse hergün kilitleniyor. Tüm ayarları sıfırlama gerek. Fişten çıkarıp taktığımda kendine geliyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=Pg1DGoavue4

    Bunlar sizce ciddi sorun mudur?

    Teşekkürler.

    Philips The One 70PUS7304 SorunlarıPhilips The One 70PUS7304 Sorunları







  • panel cercevesinden ledlerin gorunmesi iade icin yeterli hele yakin zamanda aldiysaniz hemen iade edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FullHD kullanıcısına yanıt
    Malesef servis bu tur durumlarin normal oldugunu soyledi. Teknosa da kutusu acildigi ve kurulum yapildigi icin iade soz konusu değil dedi. Tuketici hakem heyetine bugun basvurumu yapacagim. Gelismleri merak edenlere buradan surec tamamlanana kadar yazacagim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomeroglu -- 27 Mayıs 2020; 13:47:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar,

    Konu ile ilgili olarak sorunları Polonya fabrikasına bildirebildim. Genel Müdür ve Kalite Müdürü İle iletişime geçtim.

    Şimdilik yazışmalarımın örnekleri ektedir. Bir gelişme olursa tekrar yazacağım.

    Philips The One 70PUS7304 SorunlarıPhilips The One 70PUS7304 SorunlarıPhilips The One 70PUS7304 SorunlarıPhilips The One 70PUS7304 SorunlarıPhilips The One 70PUS7304 Sorunları




  • takip
  • geçmiş olsun.. elektronik hep dedikleri gibi biraz da şans işi ne yazıkki.. ama şansıma kötü denk geldi diye de o kadar parayı yakacak değiliz.. umarım merkez fabrikadan veya hakem heyetinden bir sonuç alırsınız
  • Son durum şu şekildedir. ( Özetle durumu çözülmedi )
    Televizyonu iade edebildim ve sorunu kökten çözdüm. Philips alacaklar çok iyi düşünsün.

    Fabrikadadan gelen cevap özetle şöyle:
    quote:


    Bu sorun “Satış Sonrası Hizmet” meslektaşlarımız tarafından zaten işlendiğinden, daha fazla bilgi almak için öncelikle bu meslektaşlarımızla iletişime geçtiğimizi anlayacaksınız.

    Televizyonun Fabrikaya iade edilmesi mümkün olduğunda, Fabrikamızda temel nedenleri bulmak ve çözümler bulmak için iade edilen Televizyonu araştıran özel bir departmanımız bile var.

    Fabrika olarak Televizyonu görmedik, bu nedenle size genel ifadelerle cevap vermek zor,

    Size kalitatif bir açıklama yapmaya ve çözüm bulmaya odaklandık.
    Bu televizyonun ayrıntılı inceleme için Fabrikaya iade edilip edilemeyeceği Yetkili Servis kararı ile olabilir.( Yetkili servis zaten kabul etse olay buraya gelmeyecekti...)
    Ancak, her zaman “müşterinin sesi” almak tercih edilir, bu nedenle sizinle doğrudan görüşme yapmaktan memnuniyet duyarım.

    Kabul ederseniz, lütfen kısa bir görüşme için uygun olduğunuzda bana bildirin.


    Philips The One 70PUS7304 Sorunları




  • merhaba arkadaşlar buradaki tüm yorumlara rağmen ve pus7304 kronik tüm sorunlarına rağmen ambillite ve f/p artıları nedeniyle ürünü risk alıp tercih ettim 7725 liraya teknosa gittigidiyordan bana maliyeti oldu 65xf9005 ile arada kaldım ama 3000 civarında fazla vermek istemedim teknosa maltepe carrefour dan bana yolladılar kendim açtım teşhr mi diye kontrolunu yaptım teşhir olmadığını görünce kurdum gece tüm testlerini yaptım ve hafif color banding gördüm ancak aynı görüntüyü kendi laptopumdada ips panelli full hd görünce normal olduğuna inandım zaten her görüntüde olmuyordu.
    2. olarak kenardan ledlerin görünmesi olayının tamamen normal olduğunu youtube de monster laptop üzerinde durumu anlatan bir arkadaşın anlatımı ile ikna oldum ve bu ışıkların benim tv izlememde herhangi bir olumsuz tesiri olmuyor.
    3. olarak bleed şeysi siyah ekrandaki bulutlar çok hafif var ve bu sorun 3 fazla verip almayı düşündüğüm sony ve diğer oled olmayan tüm ekranlarda rastlanılabilecek bir led ekran kronik sorunu olduğunu öğrenince iade etmekte kararlı olduğum tv yi bir daha test ettim film izlerken hissetmesi çok zor olduğunda ayarlarla da tamamen yok edince buna da takılmamam gerektiğini düşündüm.
    sonuç olarak bu üç sorun da benim tv izlerken gözüme batmayacak olmasından bu tv yi kabullendim ve oled alana kadar kullanmaya karar verdim ayrıca ekran büyüdükçe sorunların olma ihtimali de haliyle artıyor izlediğim mesafeden ölü piksel de gözüme çarpmadı kafamı tv ye sokup aramadım bu sefer
    4.arkadaşın bahsettiği tv de donma olayı bende hiç olmadı yazılımsal olabilir ayrıca yaşadığım yerde philipsin servisi kötü olduğu için hiç bulaşmadım ve arızalı olsaydı beni kanser edebileceklerine eminim garanti de zerre umrumda değil bişey olsa zaten yapamazlar ona da eminim vestel ve arçelik dışında servisler genelde görüntüden ibaret oluyor ama o markalarda da alınabilecek led tv göremedim umarım yorumlarım işinize yarar




  • Bu tv ile problem yaşayan çok mu? Sony kdxg8196 ile 7304 arasinda kaldim bunu aldim yorumlar beni korkuttu iptal etsem mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.