Şimdi Ara

Philips Airfryer Fritözden uzak durun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2022 Haziran ayında Philips AirFryer XXL aldık. eşimle birlikte İkinci kullanımdan itibaren Philips böyle bir hatayı nasıl yapabilir diye söylenmeye başladık ve hala da söyleniyoruz. aldığımıza öyle pişmanız ki. En büyük ve tek sorun yağ tabakalarının sökülememesi. Rezistansı da özellikle açıkta olduğu için kısa bir zaman sonra rezistans simsiyah oluyor. sepetini ve diğer parçalarını Makinede yıkıyoruz ama sanki hiç yıkanmamış gib çıkıyor. elde yıkıyoruz her türlü yağ çözücü denememize rağman yağ kalıntıları yeterli düzeyde temizlenmeyip günden güne yoğun yağ tabakası oluşuyor. Siz siz olun sakın philips airfryer almayın gerçekten bir süre sonra artık bıktırıyor. bir süre ağır kimyasal yağ çözücüleri kullanmak istemedik ama artık yağ tabakaları artmaya ve sökülememeye başlayınca mecbur kullandık. Fakat ağır yağ çözücü bile çare olmadı. günden güne yağlar birikmeye başladı. Hatta her pişirme her kızartma işkence olmaya başladı. her pişirme her kızartma ardından eşim yemeğe oturur ben yıkarım veya ben yemeğe otururum o yıkar. bu şekilde yıkamamıza rağmen donmuş yapışık yağ tabakalarının önüne geçemedik. maalesef cihaz gövdesinin yıkaması yapılamadığı için rezistansı temizlemek zaten mümkün değil. arkadaşlarım benden sonra farklı marka aldılar ve kullanıyorlar ama en küçük şikayetleri olmadı hatta ben bile gözümle gördüm o kadar kolay temizleniyor ki. Ben nasıl bir hata yaptım da philips aldım diye kendime öyle kızıyorum ki 5bin lirama yazık. gerçekten bu yazıyı okuduysanız bana inanın ve kendinize iyilik yapıp gidin başka markalara bakın. isterseniz philips airfreyr temizliği ilgili internette arayın insanları bir çok yöntem denediklerini görceksiniz. Bize philips kullandığımızı bilenler özellikle soruyor memnun musunuz diye ama asla almayın diyoruz. Ayrıca 3 aile birlikte ayrı ayrı aldık 3 aile de aynı şikayeti yaşıyoruz. Sosyal medyada pişirme kağıtları ile poğaça yapanlara pişirme kağıtları üzerinde basit şeyler kızartanlara aldanmayın hiç biri philips’in reklamlarında gösterdiği yemekleri yapmıyor fritözü temizlemesi zor olduğu için.








  • Bulaşık teli çıkarmıyor mu?

  • muhtemelen teflonu kaldırdınız. artık ne yaparsanız yapın temizlemek cok zor olacak.

  • On numara cihaz xxl Philips. Sen 3,4 seferde temizleme sonra yandı airfierimin agzı dersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi temizleme konusunda sıkıntı olduğu söyleniyor tamam. Her yemekten sonra zaten temizlemek gerekmiyor mu? aynı bulaşık gibi? sonuçta yağ bu. mangal olsa anlarım koy köşeye dursun yanıp duran şey zaten. ama çok amaçlı böyle cihazların bakımına da dikkat etmek gerekiyor tabii ki. Ben de almayı düşünüyordum sizin modeliniz neydi?

    Bulmuşken biraz da sormak isterim konu açmaya da üşendim biraz şimdi cevap falan gelmez ne bilim.

    -Duman yapıyor mu sıkıntı mı? Arkadaşın elektrikli mangalıyla evin içinde yaptığımız gibi duman çıkmaz sanıyorum ama gene sıkıntı oluyor mu?

    -Mangal tarzı yemekler et tavuk yapmak için aksesuar yokmuş galiba? Ekstra almamız mı gerekiyor?

    -9870 gibi üst model düşünüyorum almışken. Smart sense vs kolaylaştırır işleri. Değer mi sizce? Yoksa cosori, tefal vs gibi markalar mı düşünülmeli?

  • Bahsettiğiniz kolay temizlenen air fryer'ın marka modelini de söyleyebilir misiniz?

  • MordSithh kullanıcısına yanıt

    - Bi' duman elbette olacaktır. Bu yüzden cam açık bi' yerde veya balkonda pişirmeniz yararına olur.

    - Smart sense özelliği sadece belirli seçeneklerde çalışıyor ve ayarladığı süreyi değiştiremiyorsunuz, pek de düzgün çalıştığını da söyleyemem. Ben tercih etmezdim.

  • Arkadaş ne söylemişse, doğru söylemiş. Hayatta Philips airfryer almayın. Aldım 1 yıl kullandım. Öyle ıslak nemli bezle yemekten sonra sil, hikaye. Eğer et, tavuk, balık yapmayacaksan sıkıntı yok. Ama et ürünü yapacaksan, temizlemen imkansız. Tasarımını imkansız olması için yapmışlar :)


    En sonunda sinirlendim, komple söktüm makinayı temizlemek için, vidaları söktükçe üst kısımda donmuş hayvan yağı bembeyaz biriken yerler. Her ısındığında eriyor, soğuduğunda katılaşan cinsten. Yani diğer modellerde de aynı sistem var ama rezistansı bu kadar sıkı, bu kadar el, alet girmez yapmak böyle bir cihazda! Philips gibi bir markanın mühendisliği bu mu lan! dedirtti bana. Sökme esnasında fotoğrafladım hatta videoya çektim donmuş ve montaj noktalarında biriken yağları. Ondan sonra da hayatta bir daha kullanmadım, Philips'e çok kibar bir mektup yazıp, makinayı çöpe attım.


    Siz siz olun bu problem çözülene kadar airfryer almayın ya da daha kolay temizlenen diğer markaları araştırın.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.