Şimdi Ara

Phil Spencer: Xbox Game Pass, Konsol Satışlarından Daha Önemli (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Reis işi biliyor daha çok cihaz daha çok platform daha çok kullanıcı ve son olarak daha çok kar demek , neticede donanım satmak ilk yıllarında çok fazla kar ettirmiyor yada ufak tefek zararlarla işi götürüyor, ps tarafı oyundan kazanıyordur ama her oyundan uçuk karlar kazandığını sanmıyorum , kazancının çoğunu plus aboneliklerinden ve mağazada satılan içeriklerden kar payı alarak işleri götürüyorlardır , az değil 100 m. üzeri konsol satmış bu sayının yarısı plus abonedir ve 100 m. kullanıcı içinde oyunlara harcanan para iyi bir meblağdır. Xbox bu nesil sonları ve gelecek nesilde eski dönemler gibi sony ve nintendo ile kora kor mücadeleye girmiyor, olaya farklı bir taraftan bakıyor bu onların stratejisi kazanacaklarmı kaybedeceklermi zaman gösterecek , sony exc. konusunda sağlam ilerlesede , gelecek nesilde gayet iyi oyunlar göreceğimize eminim xbox tarafında , aldıkları stüdyolar oturaklı ve stüdyolar genelinde işe alımlar gayet iyi seçimlerdi.

    Cebini düşünen adam bu dönemde xbox ile nesile başlar , daha iyi kampanyalar mutlaka olacaktır , nesil ortalarına yada sonlarına doğru ps tarafına geçilir veya 2. konsol yapılabilir en azından oynayacak oyun birikmiş ve fiyatlar düşmüş olur oyun tarafında , oyun gelişimlerinin uzun yıllar aldığını görüyoruz en kısa 4 sene en ekstremde 5 , 6 yıl civarında iyi oyunlar yapılıyor




  • Pc de 5 liraya onlarca oyun oynuyorsunuz şaka gibi. Er geç Sony de bu yola girecek 3-5 fanboy için milyonluk işten mi olsunlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nat Pagle kullanıcısına yanıt
    Verdim artını.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Press a Key

    Gülüp geçeceksin, YENİLDİN.
    Sus be lebezyan
  • Adamlarin hedefi streaming hizmetleri iyice gelisip yayilana kadar kazanabildigi kadar abone kazanmak.Bu ps5,seriesX neslinden sonra oyun oynama seklimiz ,buyuk ihtimalle degisecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsollardan kâr etmiyorlar ki herhalde game pass daha önemli. Sony PS4 satışlarından mı para kazanıyor sanıyorsunuz? Tabii ki hayır. Oyunlardan ve Plus üyelikten kazanıyorlar. Xbox da game pass dan kazanıyor ve yeni nesilde de böyle devam edecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.