Şimdi Ara

PES 2017'den Barcelona Odaklı Bir Video Paylaşıldı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beş kiloymuş biri bir fizik var topta yine. Topta bir sahtelik var, futbolcuların hareketleri de yapmacık. Popüler olduğu için değil videoda ortaya koyulan iş gayet vasat olduğu için eleştiriliyor. fifa'ya tercih edilebilir yine de.

    2014'den beri fifa alırım 2016'yı diğerlerine göre çok az oynadım bu sene de asla almayacağım ama bu videodan sonra zaten sevdalısı olmadığım futbol oyunlarına birkaç yıl ara vermeye karar verdim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SHamuL

    Beş kiloymuş biri bir fizik var topta yine. Topta bir sahtelik var, futbolcuların hareketleri de yapmacık. Popüler olduğu için değil videoda ortaya koyulan iş gayet vasat olduğu için eleştiriliyor.



    Aynen öyle. Başka söze gerek yok.
  • PES etmedi mi bunlar yav
  • quote:

    Orjinalden alıntı: asosyal adam

    PES etmedi mi bunlar yav <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Çok büyük espri hocam...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Konami yanlış yapıyor abi.. çıkaracaksın videoya james rodrigezi iki tane boş kelime söylettirecen üstünede oyun içi söyledikleriyle tamamen ilgisiz birkaç saniyelik oyun içi görüntü serpiştirecen. Arka fondada çok bilmiş bir ses tonuna sahip abimiz ' bu sene fifaya şunu ekledik bunu ekledik, siz aynı oyunu oynuyormuş gibi hissedceksiniz ama s.edin biz ekliyoruz işte' dicek. Nede olsa kimse saha içine bakmıyor. Acaba Pes 2016 daki oyuncu kontrolü hissaytını hangi fifa verebildi şu zaman kadar. Pes serisine bin duvarla bakan arkadaşlar pes için hangi eleştiriyi yapıyorsa ben tamamen ön yargısız ve bütün serilerini oynamış olarak fifa için aynısını diyorum. Fifa asla oyuncuyu kontrol ettiğimiz andaki robot hissiyatını aşamadı. Hiçbir zaman yumuşak bir oyuncu kontrol animasyon sistemine sahip olamadı. Ama lisans manyağı arkadaşlara gelde anlat bu durumu


    Allah allah peki bana gelde pes de topu ayağına alır almaz ''TAK'' diye dönen ve birde kaleye şut değil de ''HER ZAMAN FÜZE'' atıldığını nasıl açıklarsın sevgili pes fanatiği?
    topu ayağına alan herkesin kaleye şut attığı bir FPS oyunudur ''pesciğin?''




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.