Şimdi Ara

PES 2016'nın İlk Videosu Paylaşıldı + Kapak Oyuncusu Belli Oldu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Noob oyuncular şansına gol atsın ezilmesin keyif alsın diye yapılmış Momentum varken Fifa çok sinir bozucu. PES'in de oynanışı animasyonları çok kötü. Sadece Momentum'dan kurtulsa fifa rakibi yok ama EA o hamleyi yapmaz. O yüzden PES fifa seviyesine gelmeli.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IslakBanyoTerliği

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KaptanKenway<br> <br> Neymarı bile neymar'a benzetmemişler bu mu FIFA'yı geçicek :D Çıkışından sonra ilk 3 hafta İngiltere satışlarında görünür, FIFA çıkınca daha da göremeyiz. Bu sene olduğu gibi :D<br> </blockquote><br> FIFA'da kendine benzeyen oyuncu var mı Allah aşkına.<br> <br> Ayrıca şu FIFA'yı abartanları anlamıyorum. Arkadaş PES FIFA zamanla hepsi geriye gittiler. Hadi PES'e tepki var da FIFA nasıl seviliyor anlamıyorum. Futboldan bu kadar uzak bir futbol oyunu görmedim. Ne pası ne koşusu ne şutu hiçbir şeyin gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Sahaya baktığımda tek gördüm deli gibi koşan oyuncular. Ne taktik var ne bir şey. Bari koşma animasyonu filan bir şeye benzese. FIFA 15 oynayacağıma FIFA 99 oynarım hiçbir fark yok zaten. Hatta 99 daha iyi gibi duruyor. PES'i konuşmaya gerek yok zaten ne yapmaya çalışıyorlar belli değil.


    Fifa da taktik yok mu aynı oyunu oynadığımıza emin miyiz!!Pes de mi şutlar gerçekçi acaba.Açıkcası çevremde ne kadar kişiyi Fifaya başlattıysam başta bu ne dediler ama sonrasında Fifa nın ne kadar gerçekçi Pes in ne kadar basit bir oyun olduğunu söylediler.İki ara pası ve gol Fifa da iyi defans yapmasını bilene bakın bakim anca kaç tane öyle gol yer ha Fifanın bir çok aptal yönü var oyun içinde ama şu an Pesle sadece karşılaştırıyorum.Pes in de açıkcası gelişmesini istiyorum ama hangisinin arcade hangisinin simülasyon olduğunu karıştırmamak gerek.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.