Şimdi Ara

PES 2013 Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
23.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salvatuon

    İnceleme burdaki FIFA'cı arkadaşların yorumlarının biraz cilalanmış hali gibi olmuş. Biz yine de PES alır PES oynarız. Oyunda en azından bir futbol ruhu var. Seneye bambaşka bir PES geliyor ki, şimdiden 4 gözle bekliyorum.

    FİFA'da gol atınca o gol hissini veriyor,
    PES'de gol atınca ben daha gol attğımı bile bilmiyorum. O yüzden FİFA diyorum bu sene
  • pes diyorum artık
  • pesi incelemeye ne gerek var fifa yı incelemenizi beklioruz. 9 dk zor dayandım bu oyun alınıpda oynanırmı ayrıca yıl olacak 2013 hala london fc , arifin mencıstırı blue gibi takımlar var :D cafelerde falan herkes barça real alıo başka lisanslı takım yok tabi nabarsın :D :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pes Konusunda FİFA Diyen Bebeler Var Yahu,Kaç Yaşındasınız Siz ?
  • Benim görüşüm ;

    Bu oyun 11'den sonra bozdu bence.
    Ünlü futbolcuların koşma hızları Kenan Sofooğlunun Kullandığı Motor Hızı İle Aynı Eşitmiş Gibi.
    BaL sadece bu oyunu kurtarıyor gerisi yalan.
    Her pasın ayaka her şutun gol olduğu bir oyunda sıkıcı geliyor bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Neden Geç Geldi Demeyin ! BSC'nin Yaptığu, Oynadığı, Kullandığı Herşey Orijinal, Tabiki Geç Gelmesi Çok Çok Normal, Bence Güzel Bir İnceleme Olmuş En Azından, Zaman Ayrılmış, Teşekkürler BSC.

    Onlara bedavaya geliyor diye biliyorum.
  • Fifa tam bir ergen oyunudur.PES ise yetişkinlerin oyunudurseri eksileyin bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ERTAN84

    Fifa tam bir ergen oyunudur.PES ise yetişkinlerin oyunudurseri eksileyin bakalım

    Hocam bi söylesene bi oyunun yetişkin oyunu olduğunu nereden anlarsın? Adam akıllı bi açıklama yap 8 tane üyelik açıp 8'i ilede + basıcam, valla bak.
  • Sabri reyize çok yükleniyorsunuz bu arada Pes serisinin gol sevinçlerini aykut kocaman hazırlıyor olabilir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bugün arkadaşımla playstationda karşılıklı oynadık: 12den farklı olarak şutlar mermi gibi gidiyo adeta, çok kolay gol atılıyor kısacası hala eksiklikler var oyunda.Neden pes oynuyorum derseniz alışkanlık.
  • Abuk subuk zart zurt laba luga.
    Gelsin eksilerr.

    !! :/

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fornicras

    quote:

    Orijinalden alıntı: ERTAN84

    Fifa tam bir ergen oyunudur.PES ise yetişkinlerin oyunudurseri eksileyin bakalım

    Hocam bi söylesene bi oyunun yetişkin oyunu olduğunu nereden anlarsın? Adam akıllı bi açıklama yap 8 tane üyelik açıp 8'i ilede + basıcam, valla bak.

    Ha fifayı oynamışsın ha bu resimdeki oyunu http://d1210.hizliresim.com/12/d/dvdgq.jpg oyuncular sahada kayıyorlar. bakıyorum ayağı yere basmıyor maşallah.Anca bu saçmalıkları çoğul çocuğa yuttururlar bize değil...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 12 Ekim 2012; 0:32:08 >




  • Pes 2011 oynanılırlık açısından daha iyi, attığınız pasın oranını ayarlamak, şut çekme gerçekçiliği, kalecilerin çıkardıkları toplar, topun sekmesi gibi özellikler başarılı. Tek olumsuz yanı penaltıların saçma olması.
  • 5 kuruş etmez.
  • Oha Fifa varken utanmadan PES'in incelemesini yapmışlar
  • Fifa'ya inceleme isteriz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa Fifa daha çok tecrübe gerektiren bir oyun. Yani Pes i her eline alan birşey yapıyor. Herkes kendini bir numara sanıyor Pes te. Ne bileyim benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama eski Pes oyunları daha oturaklıydı. Artık çok sıradanlaştı bence.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler inceleme için. Resident evilda bekleriz tabi ön incelemedeki gibi kotulemiyecek kadar.
  • Arkadaşlar neden oyunlardan birini överken diğerine gömüyosunuz? Ben her iki oyunu da oynuyorum çok da eğleniyorum. ISS Pro Evolution var dı ps1 de ne oynardık bee.. Kağıtlara isimleri yazarak turnuva düzenlerdik kuzenlerle, akşama kadar oynardık. hey gidi günler be :) O zamanlar FİFA oyununu hiç beğenmezdim. Ancak FİFA son yıllarda özellikle FİFA 12 ile beraber inanılmaz bi ilerleme kaydetti. Futbol oyunu dedin mi aklıma sadece PES gelirdi. şimdi ise iki tane güzel futbol oyunu var. Keşke bi üçüncüsü daha gelse, alternatifler çoğalsa. PES in çok fazla ilerleme kaydetmediğide bi gerçek. PES in hep oynanabilirliğinden bahsederdik, hala ondan bahsediyoruz. grafikler güzelleşmiş ama hala gol sonrası sevinmeler o eski ISS Pro Evolution larla aynı, bunu youtube dan bakabilirsiniz. o zaman anlıcaksınız ne demek istediğimi. PES in bunun gibi bir çok sıkıntısı var. şimdi PES 2013 le birlikte yeni pas sistemi, çalımlar vs. evet artılar var ama bence yetmez. master ligin adını futbol yaşamı olarak değiştirmek yenilik değildir. çok daha fazla yenilik lazım. FİFA nın büyüme oranı çok daha fazla. Bi kaç sene daha böyle devam ederse PES kaybolucak, FİFA tekel olucak, ki umarım öle olmaz. Zaten PES de bunun farkında ki 14 le beraber yenilikler yapacağını söylüyor. Sonuç olarak iki oyunda bende mevcut ve tek başıma oynarken çoğunlukla FİFA oynuyorum, inanın daha eğlenceli. Ancak birileri ile kapışacaksak PES atarız. PES atmanın yeri ayrıdır. İşte o mevzuda da PES daha eğlenceli. Umarım iki oyunda 14 lerini daha iyi çıkarır. Türkiye ligini iki oyunda ekler. Bizlerde daha iyi oyunlar oynarız.
    HERKESE İYİ OYUNLAR......




  • inceleme başarısız zaten bu arkadaşın fifa fanı olduğunu herkes bilir oyunun bilmediğiniz yönlerini es geçmişsiniz, açıkçası böyle bir inceleme bekliyordum sizden, biz pes 2013 ü ilk çıktığından beri oynuyoruz ve gerçekten başından kalkamıyoruz, sanki incelemedeki başka bir oyun gibi geldi bana, çok fazla detay var ama bilen yok tabi, hemen hemen her oyun sitesinde aynı geyiklerden bahsetmişsiniz yok lisans yok müzik kıl tüy şeyler bunlar bunu sizde biliyorsunuz, bu sitede inceleme izliyorsak ve burası kaliteli bir site ise incelemede her yönüyle bilgi vereceksiniz oyun taktik ekranları ayrı taktiklere anında geçişler her yöne istenilen paslar yeni defans nası yapılır press tuşundaki yenilikler sağ analog yenilikleri kaleciyle karşı karşı iken yapılacak yeni hamleler ilk topla buluşunca hangi tuşla nasıl hamle yapılır bunları da ekmenizi isterdim sıradan bir site gibi yorumlar gelmiş ergen yorumcuları beslemişsiniz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.