Şimdi Ara

penis boyumdan rahatsizim iliskiden kaciyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 20 yasindayim son 2-3 yildir penis boyumla ilgili takintilarim var. aslinda disaridan bakildiginda gayet eli yuzu duzgun sporcu bir fizige sahibim eski sevgililerimden bazilariyla bir kac defa iliskiye girme şansi elime gecmisti fakat hepsinden çekindigim icin uzaklastim. şuanda sevgilim yok ama bu ne kadar devam edicek bilmiyorum. penisimin boyu 12cm civarinda. civari diyorum cunku sertlesmesine bagli olarak mast yaptigim günlere göre vs vs degisiyor. ölcümü cetveli tam penisin cikis noktasina koyup penisi ileriye dogru dik sekilde konumlandirip ölcüyorum cetveli bastirmiyorum ama bastirinca 1-2cm lik oynama olabiliyor. kalinligida orta diyelim. internette arastirdigim kadariyla uzmanlar tedavi gerektirmeyen normal bir boyut olarak kabul ediyor ama bana bamya gibi geliyor cok cekiniyorum. türk videolarinda dahi benimkinin boyunda ya da daha kucugunu nadir görüyorum bu sorunu aşmak için escorta gitmeyi dusunuyorum. bir saatlik ilk deneyimim sonunda hala yetersiz goruyorsam üroloji randevusu almayi planliyorum sizce ne yapmaliyim? bu boyutlarda bir penise sahip olup cinsel hayati verimli geçen birden cok kadinla birlikte olup penisi hakkinda yorum alan arkadaslar var mi? ameliyatsiz egzersizle vakumla uzama saglayabilir miyim? deneyip verim alanlar tecrubelerini paylasabilir mi? birde twitterdaki hakan23cm egzersizleri dolandiriciliktan ibaret mi? dartos kasina yapilan egzersizle uzama saglanir diyor fakat uzman doktorlar videolarinda dartos kasinin boyutuyla alakasi olmadigini söylüyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dostum seni seven bir kız arkadaşınla ilişkiye gir. Sorun etmeyecektir, normal şartlarda tabii. Ama 12 cm ile pek bir pozisyon zenginliğin olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporcu fiziğe sahip birinin penis üstü kısmında yağ olmaz. Bastırınca 1-2 cm oynama olamaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dostum sen sporcu dendiginde aklina direk 55-60 kilo zarganalar mi geliyor? powerlifting yapiyorum haliyle gobek cevrem yagli. sporcu fizikten kastim kollar buyuk omuzlar geniş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solıtude S kullanıcısına yanıt

    Benimkisi de 13 cm 15 yıllık evliyim ve bir tane oğlum var yani dert etme


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla konulu film izleme kamera adamı yanıltır ve güvenini kırar. Ayrıca cihaz çok büyük olursa kadının canı yanabilir. Büyük her zaman iyi değildir.


    Seni seven biriyle yaparsan önemsiz olduğunu anlarsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 17 Kasım 2021; 16:44:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ilişkide önemli olan karşı tarafın haz noktalarina temas etmek. İlla filmlerdeki gibi dragon kadar uzun ağaç gövdesi kadar kalın olacak diye bir şey yok. O adamalarin çoğu ameliyatla mudaha ediliyor ve o hale getiriyor. Çok eski filmleri izle hepsi seninki benimki kadar. Yasin genç ve vucudun yerinde. Boş yere komplekse girme. Ha gene dert ediyorsan kendini başka alanda gelistir. Örneğin dil konusunda. O da çok büyük bir silahtır. Mesela fantazi konusunda. Mesela masaj konusunda... Bunlar önemlidir. Aklı başında kadın itfaiye hortumu istemez çünkü kendine çok acı ve zarar verir. Vücudunu bozar. Sen geç bosalma konusunda kendini gelistir. Tat ver karşına, acı değil. Karşındaki ah demesin oh desin. Tadı damağında kalirsa başka şeyi dert etmez. Şunu dusun, bunun yapaylari var battal boy. Ama ona zevk veren o değil. Hislerine zevklerine ve tenlerine dokunabiliyormusun. Önemli olan o.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antifet -- 30 Kasım 2021; 23:30:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şöyle bir konu bırakıyorum sana hem özgüvenini tazelersin hemde doğru bilgiye erişirsin.

    https://ertanhaber.com/ideal-penis-boyu-kac-olmalidir-kadinlar-kac-santimden-zevk-alir/

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.