Şimdi Ara

pda (avuç içi) ekranını söküp kullanmak istiyorum nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sevgili arkadaşlar bir adet compaq pda m var.kullanmıyorum.satın almak istyende çıkmadı.bende yapacağım mod çalışmasında faydalanmak istiyorum.full dokunmatik ekran kısmını söküp kasa içine monte etmek istiyorum.ve monitörde açık olduğu zamanlarda ısıl değerler gibi ölçütlerin görünmesini istiyorum nasıl yapabilirim bir el atarsanız sevinirim
    alet bu:

     pda (avuç içi) ekranını söküp kullanmak istiyorum nasıl yapılır?



  • necoinside

    nikli yönetici yapılamaz diyor renkli ekran olduğu için onunla bir görüş seni aydınlatır
  • aslında 2-3aydır araştırdığım bir konu ama kendime pda alamadığım için üzerine düşemedim.. pdan şuan çalışır durumda mı ve üzerinde yüklü olan işletim sistemi tam olarak nedir?
  • evet pda m şu an çalışır durumda ama windows mobile in bir sürümü yüklü.hiç bir sorun yok.hediye geldi kullanamadım öylece duruyor evde içine bi şarkı flan bile atmadım
  • yazılım ile masaüstünün bi parçasını aslında pda da gösterebiliniyordu.. ekran kartının çift çıkışı varsa 2. monitörü kullanıyormuş gibi gösterip pda ya yansıtarak birşeyler gösterilebilir.. biraz nakit denkleştirebilsem kendim ucuz bi tane alıp aslında denemelere başlayacam çok da zor olduğunu zannetmiyorum.. aynı olay bazı cep telefonlarında örneğin symbian olan 6600 a controlfreak programı yükleyerek de mümkün bence..
  • Aşağıdaki linkini verdiğim pc ye yüklenen ve bu sayede istediğiniz masaüstü ekran görüntüsünü , pda ile paylaştıran bir yazılım.Tam olarak isteklerinizi karşılamasada belki işinize yarıyabilir.
    http://www.pocketgear.com/en/usd/238716,product-details,SideWindow.html

    Bunun dışında o pda ekranı için interface (arayüz) bir devre şeması bulmak zor olabilir. Zaten var ise de nette genelde ihtiyaçları karşılayacak durumda değiller. Avr , pic vs. programlama ile yeterli görüntü kalitesini sağlamayabilir. Renk derinliği olayı...




  • bu program bendekine uymuyor ya rda altta download linkine tıklayınca model seçmek gerekiyor.eğer daha iyi yardımcı olursanız çok memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 15 Nisan 2010; 22:01:26 >
  • merhabalar
    bende konu ile ilgileniyorum bu sıralar necoinside adlı arkadaşın diğer paylaşımlarınıda okudum (ve gayet iyi işler yaptığı ortada) bende eğer yardımı olabilecekse şöyle bir link eklemek isterim

    http://www.txcesssurplus.com/servlet/the-Server-%26-Networking-Parts-cln-I-fdsh-O-Boards-and-Control-Panels/Categories

    bu linklten kontrol kartları temin edilerek ikinci monitormüş gibi kullanılabılırmı acaba renklı paneller bununla ılgılı yardım almak ıstıyorum. (başta necoinside ve bilgili diğer arkadaşlardan)
    ayrıca son olarak necoiste bir soru diy le uğraşan biri olarak fiyatların nasıl olduğunu yorumlayabilirmisin.

    (merak eden yada yardım etmek isteyen arkadaşlar olabilir ben araç içi bir proje uygulamayı düşünüyorum. ama sanırım maliyeti sebebiyle uzun bir zamana yayılacak )

    şimdiden teşekkürler ve başarılar.




  • bu sitede daha çok pc teknik servislerin, bazı markalar için temin edebileceği yedek parçalar var işe yarıyacak pek birşey bulamadım bu konu ile alakalı..
    araç içi en uygun çözüm ise normal pc sistem, notebook harddiski ya da ssd sürücü, pico psu(12v ile çalışan psu) ve vga girişli istenilen boyutta bir araç tv si..
  • @LoBeNzO pm den link atmış program için ama kuruyorum programın kurulu olması gerektiğini flan söylüyor pda ya mı kuracam programı?onuda denedim kurulmuyor pda desteklemiyor diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.