Şimdi Ara

PC'ye Özel Hard Reset'ten İlk Oynanış Videosu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yahu bu oyun konsolu sevenler "Sadece PC"bu kadar sert tepki vermelerin sepebini açıkça yazsalarda hane haklı haksız öğrenebilsek..

    Kaldıki sektörün önde gelen oyun yapımcıları bile konsoların sabit donamı yüzünden PC için üretilen güçlü E.kartlarını kasamadıkları için dert yanıyor...

    Konsol seveler hemen kendilerini teselli edicek bahaneler üretmişler bile neymiş"Yeni oyun firması PCye oyun çıkarıyormuş"

    PC'de oyun oynayanın gündemki oyun konsolu evinde yokmu sanıyorsunuz ? kendi adıma oyun X360'da çıksa olmadı PC içinde hazırlansa acımam oyuna değil X360 yada PC acımam oynarım :D şimdi bazıları "eee PS3ün yok" diyecek oda olmayı versin...
  • Hard Reset'ten İlk Oynanış Videosu şeklinde başlık yazılır. Konu içinde sadece PC için çıkacağı belirtilir. PC'ye Özel demek çok saçma. Yeniyiz ve tek platforma oyun yapmak daha kolay olduğu için böyle bir karar aldık diyor. Bunun neresi özel? Bas baya zorunluluk işte.

    Sadece bu başlıkta değil. Genel anlamda tartışmaları körüklemek için hiç bir fırsatı kaçırmıyorsunuz.
  • falanca17

    yavv sen neden tartışyosun ki bu başlık altında onu anlamadım
    pc'ye özel olunca ne oluyor hakların elinden mi alınıyor ne kadar gerizekalı adamlarsınız ya ''banla beni operatör'' gideyim buralardan, o my gat yani başka ne denir ki.
    pc'ye özel olunca tartışma çıkacakmış.
  • Pc fanları yine herzamanki gibi kendi kendilerine tiriplere girdiler işte, ya neye tansyonumuz yükselecekmişiz çokta tın be ps3 çıkan exc oyunlarla bununun yanında lafımı olur dua edin sonu witcher 2 olmasında ilerde konsollara yapmasınlar pc exc kalsın bir zahmet.:D
  • kendi kendine tribe giren konsol fanları burda ,hangi haberi okuyosun sen.

    adam haklı işte resmen tansiyonunuz yükseliyor boş yere tartışma çıkarıyosunuz canımızı sıkıyosunuz haberden aldığımız o zevki mahvettiniz.

    çekemiyosunuz işte kabul edin.Her oyun tüm platforma çıksa keşke.Resmen oyunculuğun içine ediliyor.

    yakında oylama olur parti kurarsınız siz konsol fanboyları.
  • o my gat

    Hahahaha :D
  • arkadaş, pcye ozeL gelir ama studyo yeni ,
    Ama her ne olursa olsun cgu oyun pcye geliyor.
    Unutmayalmkı pLatform olarak ;
    Herkes gider , PC kalır. !
  • Bu oyun konsol sahiplerini neden üzecekmiş biri açıklasın lütfen? Sanki çok üst düzey ve sıradışı bir oyunmuş ve konsollarda böylesine güzel bir oyun yokmuş gibi abartılmasına bir anlam veremedim. Bu tarz oyunlar önceden de PC için yapılıyordu zaten.
  • yapımı 2009da başlamasına rağmen çok boktan bi oyuna benziyoo...
  • Atmosfer ve ışıklandırma harika :)
    PC'ye özel sağlam konulu oyunlar daha çok olsa ne güzel olacak.
  • infamous ne alaka.
  • Bu oyunun mekanı ve dusmanlar ps2 deki SNOWBLİND adlı oyuna benziyor ve cok guzel bir oyuna benziyor bol aksiyonlu bir oyun.
  • ilginç ve güzel
  • Wayward Son
    30.07.2011 21:37:29
    AIainPROST
    30.07.2011 21:40:35

    infamous :? infamous oynadınızmı :? elektrık gördünüz diye infamous mu oldu :? süper kahraman oyunumu bu :? infamous fps mi :? ozaman bioshock ta infamousa mı benzıyor :?
  • ndi kendine tribe giren konsol fanları burda ,hangi haberi okuyosun sen.

    adam haklı işte resmen tansiyonunuz yükseliyor boş yere tartışma çıkarıyosunuz canımızı sıkıyosunuz haberden aldığımız o zevki mahvettiniz.

    çekemiyosunuz işte kabul edin.Her oyun tüm platforma çıksa keşke.Resmen oyunculuğun içine ediliyor.

    yakında oylama olur parti kurarsınız siz konsol fanboyları.
    --------------------------------------------------------
    valla dostum herşey karşılıklı kusura bakma konsollara çıkacak herhangibir oyunda sizdes zıplıyosunuz sizde morel bozuyosunuz.İlkönce kendinize bakın tamam.Farkettiysen kimse kötü birşey yazmamış daha ama buna rağmen pc ci arkadaş "konsolcuların tansyonu yükseliyoda o yüzden "yazmış tartışmayı konsol kavgasını alevlendiren ilk kişi o, bende sırf ona tepki olsun die yazdım.
  • 10.000 bile satamaz.
  • Ya sizin amacınız ne? Ne bu kitleleşme? Hepimiz oyuncuyuz hepimiz oyun oynamak istiyoruz öyleyse söylenmesi gereken şey tansiyonlar yükseldi bilmem kimler kabardı vs değil dileyelimde bu oyun yapımcısı daha da gelişsin ben ps 1 ve ps2 kullandım en son Pc ye geri döndüm. Ps 3 ün EXC oyunlarıyla hava atmak yerine yapımcıları eleştirmeliyiz. Tamam Sony zaten Pc veya Xbox a oyun çıkarmaz çıkarmasın zaten onun alanı Ps 3 ve o konuda uzman. Ama ubisoft olsun EA olsun bu tür global yapımcılar tüm platformları desteklemeli bana göre.

    Kimse lütfen korsan demesin bakın bu yapımcıların kullandığı tuzak cümleler. Geçenlerde EA ne yaptı? 750 (Yediyüzelli) Milyon Dolar ($) karşılığında iOs a en güzel oyunları geliştiren PopCap gamesi satın aldı. Bugün mobil cihazlarda krakerlenmiş uygulamalar aldı başını gidiyor EA bunu bildiği halde en çok mobil ortamda ün yapmış bir yapımcıyı 750 milyon dolara aldığına göre derdi korsan değil. Tabi ki herkes ister Türkiyede kaliteli bir oyun kültürü olsun insa




  • İnsanlar maymun iştahını bıraksın orjinal alsın ama unutmayın eğer bugünden oyun yapımcıları bir kitleleştirmeye gidip insanları birbirine düşüre biliyorsa oyunculuk ve oyunculuk tanımı ya değişiyordur yada zarar görüyordu her iki konudada pek hayırlı birşey değil. Bence bunları konuşmalıyız birbirimize laf atmaktansa bu daha yararlı olacaktır.
  • konsola yapıp kramplarla uğraşacağıma pc'ye yaparım kasmaz demiş adam işte :D ayrıca sağlam bir pc karşısında hiçbir konsolun şansı yok :D
  • hell77 yine bir konsol-pc tartışmasındasın.Ne zaman böyle bi konu olsa,hemen belli kişiler atlıyo buralara.hell77 gibi,bloodtime gibi kişiler.İşte ancak böyle oyunlar PC exc. olur.Muhaaahahhhaaaa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.