Şimdi Ara

PC İçin Ekonomik Giriş Seviyesi Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Müzik hayatımda çok büyük yer tutuyor ancak mali durumlar sebebiyle güzel bir ses sistemi kuramadım hiçbir zaman.

    Bütçem 800-1000 TL arası. Daha çok bilgisayarda kullanacağım bir sistem arıyorum. Ürünler de bütçe kısıtlı olduğundan ikinci el olacak haliyle. Bir süre bilgisayarımın ses kartı ile idare edeceğim. Anakartın ses kartı diğer on-boardlara göre idare eder bir seviyede.

    Şöyle bir şey düşünüyorum, siz ne dersiniz. Bu konuda bek bilgim olmadığından her türlü öneriye açığım. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

    Monitor Audio MR2

    Sony STR-DH130

    Bir de hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum. Bu sistem ile pcden nasıl çıkış alabilirim. Aradaki kabloların kalitesi bile önemli biliyorum.

    Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Biraz araştırırken gördüm. audioengine A5 nasıldır? Bilgisayarın on-board ses kartına bir süre idare etmek için nasıl bağlayabilirim? İçinde kendi amfisi varmış. böylece amfi almama gerek kalmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 15 Şubat 2017; 19:19:12 >
  • eyes-on-you kullanıcısına yanıt
    A5 oldukça iyi hatta A5+'i de bir incele derim. Aktif yani kendinden amfili raf tipi hoparlör olarak geçer. Bilgisayar başında kullanacaksan oldukça ideal olur. Bilgisayardan ses kablosunu ve kendi elektrik kablosunu fişe takman yeterli.

    Bağlantı çok kolay. Öncelikle iyi kalite aux kablosu edinmeni öneririm. Bütçen elvermezse şimdilik es geçebilirsin. Bilgisayarındaki ses kartındaki çıkış sadece kulaklık tipte ise (3,5mm jack) bir tarafı bundan diğer tarafı da RCA interconnect olan kablo alman gerek. Eğer ses kartın destekliyor ise iki tarafı da RCA interconnect olan kablodan alman yeterli.

    Fikir olsun diye ekliyorum. Daha giriş seviyesi bakabilirsin (30-40tl lik)
    http://urun.n11.com/tv-kablolari/audioquest-tower-rca-to-rca-interconnect-kablo-P123587676?Metre=0%2C6+Metre&cid=604001&gclid=CKLurMWgptICFcJAGwodNUkFQA&gclsrc=aw.ds




  • Kaynak bilgisayarın ses kartı olacaksa aktif hoparlör işine falan girmeyin bence.

    Creative T20, Bose Companion 4 gibi ürünlere bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.