Şimdi Ara

pc ekran kartı görmüyor [Çözüldü] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
139.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aynı dert bendede var yardımcı olun lütfen bi türlü çözemedim

  • selamın aleyküm acaba sorunu çözdün mü? bende aynı sorunu yaşıyorum da acaba ne yaptığını anlatır mısın ? yada birisi bu mesajı okuyup yardımcı olursa çok sevinirim.

  • jlburk J kullanıcısına yanıt

    laptop mu senin marka tam model numarası nedir

  • laptop değil. anakartım ga-b75m-hd3 model şöyle en baştan anlatıyım istiyosan. bi sabah kalktım bilgisayarı açtım ekran da görüntü yok tu sonra dedim ki hdmi değiştirip öyle deneyim dedim oda olmadı dedim ki kesin ekran da bi problem var sonra ekranı değiştirdim oda olmadı 2. ekranda görüntü vermedi. Bende ankarttan görüntü almak istedim oraya taktım ve görüntü gelmişti. Benim ekran kartımı abimin sisteminde denedik orda çalıştı hatta drivirlarını kurup oyun bile oynadık sonra abimde ki ekran kartını benim sistemde denedim oda işe yaradı tuhaf bi şekilde bende dedim ki kesin yazılımsal bi problem var ve anakartım kesinlikle benim ekran kartımı görmüyor. Format attım ona rağmen hiç bir şekilde aygıt yönetcinde benim ekran kartım görünmüyor ŞAKA GİBİ ÇILDIRICAM. Bazı şeyler araştırdım yabancı kaynaklar olmak üzere pek çok şeye baktım mesela biosdan işlemci ekran kartını direk devre dışı bırakıp zorla takılı ekran kartından çalıştırmaya denedim onu yapıncada bu sefer bilgisiyarı açtığımda 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyo araştırıdm ekran kartı arızası sesiymiş kısacası pek çok şeyi denedim ama halen bi çözüm bulamadım galiba dünyada bu arıza tek bende var şuan İNANILMAZ.





  • jlburk J kullanıcısına yanıt

    görüntü alamadığın ekran kartının modeli nedir

  • AMD R7 370 var ekran kartım var şimdi ben yukarda sorunumu yazmıştım zaten onun kısmen düzelttiğim olayı anlatıcam. agalar ben riser kart aldım bu mining kartlardan sonra o kartda sadace 1xpcı slotundan bağlanıyorum tabi siz isterseniz 16x de olur neyse ben 1x pci solutun dan bağladım güzel görüntü var sevindim bi taktım kulaklık dan cızırtı geliyo haydaaaaaaaaaa dedim kulaklığı kontrol ettin vs. yok abi yok meğersem bi video da izledim abi anlatıyo allah razı olsun ondan da 1x le bağladığımız için güç akışı çok dar olduğu için cızırtı filan oluyo dedi ben de ekran kartını kasadan çıkardım şuan dışarda kullanıyom baya hava alıyo cızırtı da yok ısınmıyo da gayet iyi çalışıyo ama bii baktım oyunlarda %70 e yakın fps performans düşüklüğü oldu allah kahretsin böyle işin orta ayarlarda açtığım oyun şimdi düşük de zor açıyom agalar yani bi şekilde bu ekran kartını benim anakarta göstermem lazım küsmüşler mi nolmuş anlamadım trip atıyolar valla olmadı doların 9.20 olduğu zamanlar anakart alıcaz yapcak bişey yok


    okuduğunuz için teşekkür ederim çözüm bulduysanız da alta ne olur yazın





  • Eski laptopa SSD takıp format attım şu anda forumdaki ve sitelerdeki her şeyi yapmama rağmen hiç bir sonuç elde edemedim. chipset arızalanmış olsa ne gibi sorun çıkarırdı acaba bilen var mı ? NP450R5G laptop İntel HD 4000 görünüyor. Nvidia 710M görünmüyor ne yaptıysam fayda etmedi. yeniden format atsam bios güncellesem düzelir mi? bilgisayara SSD takarken anakart ve ekran kartının macunlarını güzelce temizleyip yeniledim o yüzden yapmış olabilir mi ?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.