Şimdi Ara

paugge displayport mu rx 570 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm, ekran kartım rx 570.Dun 4 aydır sorunsuz yeni Philips monitör ile display porttan aldığım görüntü gitti.Hdmi ile görüntü var.

    Kablo olarak da en pahalısı olan paugge marka 1.4 displayport kablo kullanıyordum.


    Amazon iadeyi kabul etti ama tekrar ayni markayı mı satın alayım yoksa TC bulunabilen en iyi ve iyi ikinci kablo nedir ?


    Öğlen çalışan kablo öğleden sonra bozulabilir mi PC gerileme modunda iken ?




  • Selam,


    Sorun kabloda da olabilir DP'ta da...


    Tabii ki bu noktada en iyi yöntem deneme-yanılma şeklinde olacaktır. Akabinde GPU yazılımının sürümünü değiştirebilirsiniz veya tekrar yükleyebilirsiniz (ufak da olsa bu noktada da sorun olabilir). Monitörün DP girişine (imkan varsa) farklı bir görüntü verecek aygıt veya sistem de (deneme amaçlı) bağlayabilirsiniz.

  • Kablonun sıkıntı çıkartma durumu pek akla yatmıyor, çünkü bu kabloda yada uçlarında bozulacak bir devre yada entegre fln yok (apple lightning kablo ucu gibi,) kopması ihtimali illaki vardır ancak durduğu yerde o da pek akla yatmıyor ama ihtimalmidir? Evet, fakat dediğim gibi düşük, ancak rx 400/500/5000 serilerinde fln sıkça görülen black screen problemi geliyor akla, yani sorun kartın çıkışıyla veya bios ekranlarında görüntü alınabiliyorsa sürücü ile de alakalı olabilir.

  • Bu kablodan ben de aldım. Bu kabloyu kullanırken görüntünün gittiği oluyor. Monitörü aç kapa ya da bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Monitörün kutusunda gelen kablosunda ise herhangi bir sıkıntı yok. Muhabbeti anlayamadım. Amazon'da aynı kabloyu almış birisi ise şunu yazmış.


    "Ürünün kaliteli olduğundan şüphem yok fakat 20 pinli girişe sahip olması sebebiyle bilgisayarda ekran hatalarına (ekranda mor kareler, mavi ekran vs) neden oluyor. Grafik kartıma ya da monitörüme zarar vereceği şüphesi sebebiyle iade etmek zorunda kaldım. Displayport girişi bulunan başka görüntüleme cihazlarında benzer sorun olur mu bilmiyorum. Satın alırken pin girişlerini kontrol etmekte fayda var."

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.