Şimdi Ara

Passolig kafama takılan soru ve mağduriyetim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 gün önce Passolig gs kartımı çıkarmak için başvuruda bulundum müşteri temsilcisinide arayıp gs Passolig kartıma Mersin idman yurdu kombinesi tanımlayıp maçlara gidip gidemeyeceğimi sordum o da bana rahatlıkla bu işlemi yapabileceğimi ve kombineyi tanımlayabileceğimi söyledi.

    Fakat bugün gün içerisinde Mersin idman yurdu genel sekreteri yaptığı açıklamada sadece Mersin idman yurdu olan logosu olan kartlara kombine satışı yapılacağını açıkladı.

    Müşteri temsilcisine ulaşıp durumu izah etmek istedim fakat gel görki o kadar berbat bi sistemleri var ki tüm tuşlara basıp denememe rağmen müşteri temsilcisine bir türlü bağlanamadım

    Her kafadan farklıı bir ses ne yapacağımı şaşırdım



  • Soyle biliyorum yanlissam duzeltin, kulupler oncelikle kendi logolu pasolig karti olan taraftarlarina oncelikli bilet satiyorlar, ondan sonra genel satisa cikabiliyorda cikmayabiliyorda biletler. Dedigim gibi yanlissam duzeltin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen üstte ki arkadaşın söylediği gibi. Takımın kendi kararına kalmış birşey! Eğer isterse sadece kendi taraftarın kartlarına çıkarıyor. İsterse genel satışa çıkarıyor! Madde aynen şöyle;

    Passolig Kartımın üzerinde logosu bulunan kulübün maçları dışındaki farklı takımların maçlarına da giriş yapabilir miyim?

    Evet yapabilirsiniz. Ancak, kartınızın üzerinde logosu bulunan kulübün maçları dışındaki maçlar için kulüpler, kendi logolu kartlarına öncelikli bilet satışı yapabilirler. Satılacak bilet kalması durumunda, kulübün belirlediği tarihte diğer takımlara ait logolu kartlara genel satış başlayacaktır.

    Yukarıda ki madde aynen kombine işleminde de geçerlidir!

    Aynı maç için hem ev sahibi hem de misafir takım logolu Passolig kartım var, maça giriş yapabilir miyim?

    İl ya da İlçe Spor Güvenlik Kurulu tarafından logo kısıtlaması kararı alındı ise ve hem ev sahibi hem de misafir takım logolu kartınız var ise ilgili müsabaka için maç bileti alamazsınız. İl ya da İlçe Spor Güvenlik Kurulu tarafından aksi bir karar alınmadığı sürece Passolig Kartınız ile Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'deki tüm maçlara giriş yapabilirsiniz.




  • Teşekkürler cevaplarcevaplar için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.