Şimdi Ara

PASSAT 2015, VOLVO S60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SELAM ARKADAŞLAR
    YENİ BİR ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. YENİ PASSAT 1.6 TDI DSG COMFORTLİNE İLE VOLVO S60 POWERSHİFT PREMİUM ARASINDA KALDIM. PASSAT 4-5 AYDAN ÖNCE GELMİYOR SON İKİ AYDA İKİ KEZ ZAMLANARAK 115600 DAN SATILIYOR, VOLVO BAYİDE VAR 110000 CİVARİNDA. BU ARAÇLARI KULLANAN VE YA KONUYLA İLGİLİ ARKADAŞLARIN ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUM..



  • Tabiki passat...Volvo s60 yeni passatın tırnağı olamaz ;)

    Bırak yeni kasa passatı Eski kasa passat dahi volvo s60'dan üstündür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 25 Haziran 2015; 15:57:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo türkiyede tutulmuyo...İkinci elde değer kaybı volvoda fazla...Volvo eski kasa...İsveç aracı hiçbir zaman bir Alman otomobilini tutamaz...Volvo daha fazla yakıt tüketiyor...Kasa olarakta passat nerde s60 volvo nerde çok fark var...Ve bu olumsuzluklara rağmen volvo s60 fiyatıda yeni passat kadar buda ayrı bir saçmalık.

    Passat daha az yakar...Tutuluyor...İkinci el de değer kaybetmez...Yeni güncel kasa...Her türlü passat Ezer

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay amerikadaydım yaklaşık 7000 km volvos60 t5 araç kullandım. Motor çok iyiydi ancak diğer yönlerden araç hayal kırıklığı. Dar iç hacim ve bagaja sahip , konforsuz bir araç. Bugün kendime bir passat hazırladım ve sipariş geçtim, s60ı gözünüzde çok abartmayın bence çok iyi düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmiş alman fanatikleri yines60 dediğiniz araba dünyanın en güvenli sedan otomobili,ve deri koltuk plastik kalitesi biraktim passati 3 serisi ve c serisinde dahi yok.bu trollerde gelip burada akillari sira passat satişi yaptirmaya calisiyorlar.s60in motor şanzıman kombinasyonu sorunsuz,passatin dsg si insanlari yollarda birakiyor patliyor gümlüyor.biraz da bunlari konuşun.s60in rakibi a4tür passat değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 13 Temmuz 2015; 17:07:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _SkiP_

    gelmiş alman fanatikleri yines60 dediğiniz araba dünyanın en güvenli sedan otomobili,ve deri koltuk plastik kalitesi biraktim passati 3 serisi ve c serisinde dahi yok.bu trollerde gelip burada akillari sira passat satişi yaptirmaya calisiyorlar.s60in motor şanzıman kombinasyonu sorunsuz,passatin dsg si insanlari yollarda birakiyor patliyor gümlüyor.biraz da bunlari konuşun.s60in rakibi a4tür passat değil

    sorunsuz araba yoktur herhalde. benim kullandığım s60da da otomatik vites sorunu vardı,arada sırada p den d ye alınca araç çok şiddetli silkeleme yapıyordu. Ben s60'ı hiç beğenemedim onun yerine 3 serisi veya a4 daha mantıklı bir seçim olur kanaatindeyim. kullandığım S60'ın sahibi akrabamın adı da Skip'ti bu arada, o da hiç beğenmiyordu aracı, öteki aracı bizdeki captivayı( abd de eqinox) daha çok seviyordu ama bir önceki s80den de çok memnundu.Demem o ki ne passat o kadar kötü bir araç ne de s60 passattan kat kat üstün.Passatta DSG alınmaz orasına katılıyorum.




  • tonla satılan s60&ford var otomatik vites sorunuyla gelen pek yok kardeş onu belirteyim.ama kavramasi patlamayan dsg sahibi yok nerdeyse.hatta forumda bir kardeş powershifti yazilimla kullaniyor 1.6 turbo benzinli aracında diye biliyorum.arti zaten s60 passatla karşilaştirilacak araba değil passati geçtim 3 serisinden c serisinden üstün taraflari var o aracin.
    sağlamlik güvenlik donanim fiyat performans orani konfor kalite gibi birçok alanlarda sinifina ders verecek kadar iyi bir araç s60.almanlar yeni model çıkardıkça kaliteden donanımdan güvenlikten çalarken volvo her modelini aynı mantıkla üretiyor bu bile tercih edilmesinde bir etkendir bence kardeş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 13 Temmuz 2015; 19:58:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _SkiP_

    tonla satılan s60 var otomatik vites sorunuyla gelen pek yok kardeş onu belirteyim.ama kavramasi patlamayan dsg sahibi yok nerdeyse.arti zaten s60 passatla karşilaştirilacak araba değil passati geçtim 3 serisinden c serisinden üstün taraflari var o aracin.
    sağlamlik güvenlik donanim fiyat performans orani konfor kalite gibi birçok alanlarda sinifina ders verecek kadar iyi bir araç s60.almanlar yeni model çıkardıkça kaliteden donanımdan güvenlikten çalarken volvo her modelini aynı mantıkla üretiyor bu bile tercih edilmesinde bir etkendir bence kardeş.

    neyse, her araç her araçla karşılaştırılır, takım gibi araç tutarsan, karşılaştırmazsan o zaman sabit fikirli olur çıkarsın. mesela avensisin direksiyonu açık ara ile s60dan da passattan da daha hafif. Sonuç olarak ABDden dönünce araç almayı düşünüyordum,fırsat oldu bir ay s60 t5 kullandım ve beğenmedim, çocukla da hiç rahat edemedim, araç beklentilerimi karşılamadı maalesef.




  • takim gibi araç tutmak değil bu kardeş.her aracın sınıfı var.bugün passatla s60ı kıyaslamak yanlış olur.sadece bir özellikle kiyasliyorsun bak gördün mü?direksiyon hafifliği.hafiflikle bitmiyor ki iş?s60 alacaksan ve geniş araba ariyorsan a4 alirsin mesela.veya c serisi de alinabilir.
  • Nacizne kanaatim süspansiyon, konfor ve tabii güvenlik bakımından s60,
    performans ve ekonomi bakımından Passat üstündür.
    marka imajları bakımından ise eşitlik vardır, ille de bir tercihim olacaksa bir tık Volvo üstündür.
    Yeni passat çok yakışıklı olmuştur.
    Sıfır alınacaksa Passat tercih edilmelidir, yok beş altı yıl binerim deniyorsa ikisi de fark etmez. Değer kayıpları aşağı yukarı aynı olacaktır. yok ben maymun iştahlıyım diyen gidip Passat almalıdır.
    s60, 1600 kg. yi geçen ağırlığı ile performans olarak düşük ve yakıt olarak sıkıntılıdır. Yeni Passat 1400 kusur kilo malum.
    hangisi alınır?
    Canınız hangisini çekerse o alınır, aha geldik aha gidiyoz. ömür denen şey, çok fazla plan yapmak için fazla kısa. selamlar...
  • bu hafta denizlide volvo ve vw ye gidip özellikle her iki aracı bizzat denedim. test sürüşü yaptım. sonuçlar:
    tık kapı sesi önemliyse s60 passattan iyi. araba bayağı ağır oturaklı. bej deri koltuk oldukça kaliteli. aklımda kalan ve passatın üstün olduğu tek alan passatın kabin ve bagaj bakımlarından daha iyi olması. s60 sanki jetta gibi kalıyor iç genişliği bakımından. diğer açılardan her iki araba da eşit gibi geldi gözüme. biz dört kişilik bir aile olduğumuzdan s60ı üzülerek eledim. sanırım tercihim cpmf. dizel otomatik olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okutmann -- 26 Temmuz 2015; 21:42:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.