Şimdi Ara

Pasaporta telefonu kaydettirdikten sonra Avea şebeke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar

    Bugün başıma çok sinir bir durum geldi.Dün e devlet şifresiyle yeni aldığım telefona pasaportu bir güzel işlettim.Ve telefonun açılmasını beklemeye başladım.

    Bekledikten bir süre sonra imei sorgulamadan telefonum kayıtlı olduğunu gördüm.Buraya kadar bir sıkıntı yok.Bundan sonra ''AVEA'' operatörü benim günümü rezil etti.

    Gün boyunca telefonum açılmasını bekledim ve durumu öğrenmek için BTK yı, Samsung teknik servisi, Avea MH aradım. Ve herkesin bana telefonunuz kayıtlı bir sıkıntı yok dediğini duydum.Bende herkese biliyorum bir sıkıntı olmadığını bende görebiliyorum, sadece telefonum ne zaman açılır bilgi verirmisiniz dediğim zaman ise sizin hattınız kayıtlı avea operatörü size ne zaman şebeke verirse o zaman açılır dediler.

    Benden bunun üzerine avea mh aradım ve durumu izah ettim. işte telefon numaramı sordular imei numarasını sordular evet kayıtlı bu cihaz dediler evet ama sim kartımı telefona taktığım zaman hala şebeke gelmiyor dedim. Mobil ağlar sayfasına avea turkcell vodafone geliyor avea seciyorum bir türlü baglanmiyor dedim. İlk önce bana sim kartım arkasında bulunan 8 9 ile başlayan numarayı sordu. Bende tek hat kullandığım için hem sizinle konusup hemde bunu söylemem imkansız dediğim vakit telefonu kapattık ve ben sim kartın mini olduğunu hatırlamadığım için numarayı okuyamadım

    Tekrar mh aradığım zaman ise karşıma bir beyefendi çıktı durumu tekrar izah ettim bana avea iletişim merkezlerine gitmem gerektiğini ve iletişim merkezlerinde telefonum ile sim kartımı eşleştireceğimi söylediler.İlçemde bulunan her iki (2 tane var) iki iletişim merkezlerine gittiysem de hiçbiri durumdan haberdar değiller ne yapacaklarını da bilmiyorlar benimle beraber mh arıyoruz iletişim merkezlerinden. Aramamıza rağmen defalarca beceremiyoruz.

    Sonra lanet olsun diyerek eve geliyorum bir de ben evdeyken arıyorum bir sıkıntının olmadığını hattı kullanabileceğimi söylüyorlar ama bende burada kendi kendime fantezi yapıyorum ya kendime uğraş buldum diyorum.Ve sonunda sinir ederek lanetleyerek kapattım.


    Bir daha avea ile yola çıkmayacağımı bir kez daha anladım.bu beni 2 yüz üstü bırakışı...


    Bu konuda başına birşey gelen arkadaş bana yazar ve yardım ederse minnettar kalacağim herkese iyi forumlar







  • Avea geç sinyal veriyor doğru 2-3günde açılır ,ama türkcell vodafone 1güne açılıyor , oda avea kalitesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin açılacağını bilsem tamam 2 3 gün bekleme yapayım ama müşteri hizmetlerine sorduğum vakit bu problemi gideremezseniz şebeke sorunu devam eder diyor...
  • Arkadaşlar avea beni yanıltmadı ve 72 saati devirip 96 saate doğru ilerliyoruz.Bu esnada avea iletişim merkezlerine ve mh arayıp derdime çare bulmaya çalıştım ama nafile...

    Avea operatörüyken benden size acı bir tavsiye telefonunuza pasaport kaydettirmeyin rezil oluyorsunuz...

    Ve bende operatör değiştirmeyi düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.