Şimdi Ara

Paraşüt İle Atlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. 3 arkadaş karar verdik. İnönü THK tesislerinde 8 günlük bir eğitim programı var ve sonunda 1400-1500 fit ten atlıyormuşuz.
    Sundukları imkanlar şunlar:
    Ücretsiz Konaklama
    3 Öğün Ücretsiz Tabildot Yemek
    Ücretsiz Ekipman

    Soracaklarım ise şunlar;
    Kalacağımız uyuyacağımız yerler iyi mi ?
    Yemekleri nasıl ?
    Duş var mı ?
    Eğitim nasıl geçiyor ?
    Atlayış nasıl ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bilgisi olan yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk hava kurumu genc kanatlar(thk genclik yapilanmasi) icin ucretsiz parasut, planor, yamac parasutu vs. kurslari veriyor. Ama bu kurslara ucretli katilim olup olmadigini bilmiyorum. Genc kanatlar calismalarina katilirsaniz(deri toplama, yeni uye kaydi, bagis yapma vs.) kurslara basvurdugunuzda kabul edilme ihtimaliniz artiyor.
    Inonu turk hava kurumunun en iyi tesislerindendir. konaklama, yemek konusunda falan endisen olmasin memnun kalirsin. Ancak parasut kurslarinda verilecek tum egitimler sonunda sadece bir ucus oluyor diye biliyorum. Eger o tek ucus icin deger diyorsan gidebilirsin.
    Ayrica kursa gitmek icin odeyecegin paralar var. hastaneden saglik raporu(min.50-60 lira hatta bana 150 lira demisti hastane), sigortaya(yanlis hatirlamiyorsam) 75 lira, yol parasi falan. Bu ucretler hicbir egitim almadan oludenizde falan yapabilecegin guzel bir tandem yamac parasutu ucusuna da yetebilir. Karar senin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de ilk atlayışımı inönüde yapmıştım bizim zamanımızda 1 hafta kurs tek atlayış oluyodu eğitimleri bayağı bi ağır takla atmaktan kalça ve dizler morarıyor falan tek atlayış için değer mi bence kesinlikle değer. ama en son duyduğum kadarı ile 3 e çıkarmışlardı atlayışı çok daha iyi yani.

    Kalma yerleri yaklaşık 40 kişilik koğuşlarda oluyor ranzalı geceleri horlama sesleri oluyor illaki ama yorgunluktan uyuyosun sıkıntı olmuyor. Yemekleri fena değil çok seçici değilsen aç kalmassın duş var fena değil o da. Bu arada 4 sn serbest düşüş sonrası paraşütün otomatik açılıyor yere varman yaklaşık 50 sn sürüyor. Çünkü ilk atladığınız paraşütler askeri paraşüt(t10b) ve personeli yere minumun sürede indirmek için tasarlanmış. Yani karar senin toplamda 150 sn için o kadar çileye değer mi değmez mi. Bence değer.
  • Kayıt yaptırdık 3 arkadaş yarın sonuçlar belli olacak inşallah çıkmıştır 12-20 haziran arası yazdık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu hafta içi kayıt yaptıracam kurs için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmamış ya neyse sonraki sefere artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha önce Kayseride üniversitede okurken kayıt olup kursu bitirmiştim. Normalde 5 atlayış vardı ama hava şartları el vermediğinde 3 atlayıp yapmıştık. Kesinlikle tavsiye ederim, süper bir deneyimdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.