Şimdi Ara

Paraf Kredi kartı kullananların dikkatine (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kungfuiknow

    Ediyor da yeni banka TEB Bonus ona gecmek istemedim enpara da limit artirmadı. Mecburen kullanıyorum.
    Enpara bana da limit artırmadı.Garanti bonus 2 bin TL olan limiti 21 bin TL ye yükseltme 15 günü içinde yapılacak sms i geldi.Enpara 7 bin limit var 10 bine çıkaramıyorum kkb puanım iyi kısmında ödeme gecikmesi yok.Hangi bankaya başvursam limiti anında yükseltiyor enpara yükseltmiyor.Sanırım üretsiz taksit uygulaması nedeniyle çok fazla limit vermek istemiyorlar.Taksit kampanyası bittiği gün limiti yükseltirler.
  • Geçen sene 50 ₺ aldı aradım kapatın dedim dönüş yaptılar 150 ₺ puan yatıralım kapatmayın dediler uyar dedim devam ediyorum kullanmaya yine itiraz eder puanımızı alırız sorun yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Çok yaşayın bende sadece bana yapıyorlar saniyordum. Ne gecikme ne düşük puan hiçbir şey yok ama adamlar ayak diriyor limit artırmak için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfuiknow -- 17 Temmuz 2019; 19:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her 6 ayda bir bankayı arayıp kapatma ayağı yapıp 100 TL bonus alıyorum, bonus platinium kart 15.000 limit var devamlı arttırmak istiyorlar ama arttırmıyorum. Bence limitiniz yeterliyse fazlasına ihtiyaç yok. Bazıları kart limiti üzerinden sağa sola hava atayım derken bankanın köklemesine maruz kalanlarla karşılaştım. Olamayan parayı kullandırıp sonradan söke söke almak bankaların huyudur. Reklamlarda da genelde kolay harcattırmaya yönlendirme vardır çünkü kolay şekilde öderseniz havası veriliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 yıldır aidat alıyorlar parafly platinumdan. Eskiden iade ediyorlardı ama 2 yıldır ne denediysem iptal ettiremedim. Aralık ayı ekstrelerinizi kontrol edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoĞu_KaN

    Ben her 6 ayda bir bankayı arayıp kapatma ayağı yapıp 100 TL bonus alıyorum, bonus platinium kart 15.000 limit var devamlı arttırmak istiyorlar ama arttırmıyorum. Bence limitiniz yeterliyse fazlasına ihtiyaç yok. Bazıları kart limiti üzerinden sağa sola hava atayım derken bankanın köklemesine maruz kalanlarla karşılaştım. Olamayan parayı kullandırıp sonradan söke söke almak bankaların huyudur. Reklamlarda da genelde kolay harcattırmaya yönlendirme vardır çünkü kolay şekilde öderseniz havası veriliyor.
    Flexi karta 42 TL aidat geldi.İade edin dedim etmediler.Ben de kapatın dedim önce 30 TL bonus teklif ettiler kabul etmedim sonra 35 TL bonus teklif ettiler kabul etmedim.Kapattırdım.Kart aidatı tahsil edildikten sonra kartı hiç kullanmadım.BDDK kanalı üzerinden başvuruda bulundum.YKB hiç aidat almamayı taahhüt etmesine rağmen kapattrdım.KAmpanyası olmayan veya yetersiz olan kartları kapatıyorum.Ben onlara değil onlar bana muhtaç.




  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Ben telefonda konuşurken müşteri temsilcisine, bana verdiği her söz için taahüt etmesini söylüyorum kesin ve emin misiniz diye soruyorum bir sıkıntı çıkarsa ses kayıtlarını delil olarak kullanacağımı da söylüyorum. Bu şekilde başıma olay geldi, kart aidatı alınmayacak tahhütütlü olan TEB kartıma 88 TL kart ücreti yansıdı ve ödemeyi kesin suretle kabul etmedim. Sonra konu ile ilgili şikayet kaydı oluşturulmasını istedim. Kartı kapattırdım ve kapattırırken vaatlerde bulunuldu ama hiçbirini kabul etmedim sinirden. Ve borcumu kapatım kartında kapattırdım sonra ses kayıtlarını incelediler ve beni haklı bulup aidatımı hesabıma tamamıyla yattı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.